- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #108.601
Kızlarrr günaydınnn
Bomba gibi bir güne merhaba diyorummm
Şuan kendimi daha iyi hissediyorum veee meydan okumak için bekliyorumm
Desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

aynen canım çok ayıp ama onlara göre iş yeri menfaati işte
kıyamam yaa cok kolay gelsin canım sana bilirim bu sekilde çalışmaları
kızlarrrr Günaydın sizleredeee
Bomba gibi bir güne merhaba diyorummm
Şuan kendimi daha iyi hissediyorum veee meydan okumak için bekliyorumm
Desteğiniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

hmm çok ayıp yaptıkları ama hakkını ara mutlaka
aynen canım çok ayıp ama onlara göre iş yeri menfaati işte
Gunaydin 5. takim
su an saat 4:00, iste ben kac gundur bu saatte hep uyanigim(sahura kalkmis gibiyim yani) 5-5,5 saat gibi yani uyku surem bugunlerde, bugun hepsini bi seferde uyuyabildigimden daha iyiyim cok sukur.
aksam ders var, 19:30'da bitecek. yarina yetisecek is yok cok sukur, erken yatip soyle daha normal insan vakitlerinde uyanicam insallah.
saat 9 falan gibi tekrar girerim ben :)
kıyamam yaa cok kolay gelsin canım sana bilirim bu sekilde çalışmaları
herkese günaydın arkadaşlaaar, keyifli, neşeli güzel bir gün dilerim :)
dün akşam arkadaşlarla dışarıdaydık, yenildi içildi...bol biralı ve kalorili bir akşam oldu,
hakkımızda hayırlısı...bugün neler yapsam da dün aldığım 1000in üzerindeki kaloriden kurtulsam derdindeyim...:18:hava çook güzel bu sabah burada belki kendimi sokaklara atar, uzuuun bir yürüyüş yaparım..
bakalım belki de koşu bandına çıkarım...ama sonuçta o kalorilerden kurtulmam şart!!!
günaydınlarrrrrrrrrr..........
,
canım zaten sabah yediğin için fazla da önemli deil ,ama bundan sonra daha dikkat edersin..zaten biz hep önümüze bakıyoruz arkaya bakmak yok.
aynen valla canım.aslında eşime bıraktırabilsem ben aramıcam da okadar.sevdiği bir kaç dizi var onu açıyor çekirdeği koyuyor önüne birde beraber izleyelim diyor.yanına oturmasam yine yemicem de işte bir bakıyorum kaptırmışım gitmiş.
mmmmm büskiviye bayılırım....
tatlım gamze çok haklı elinden geleni ardına koma.hakkını savun sonuna kadar.kendini de çok yıpratma sakın .
menün güzel ..
inşallah yanmıştır napim oldu işte ...
kaptanım ama gerçekten dün çok soğuktu heralde.tahin pekmez de güzel ısıtır ama.afiyet olsun.
.
kızlarrrr Günaydın sizleredeee