öncelikle hamileliğim boyunca bunu söyleyen ilk kişiler değilsiniz muhtemelen sonda olmayacak

bu topiğe ilk girişimde yazmıştım ama görmemiş olabiirsiniz.. 5.5 aylıkken (şuan 7.ayımdayım) ayrıntılı usgde gebelik zehirlenmesi (preklampsi) riskim ortaya çıktı.. benden kızıma giden damarlarda direnç artışı görüldü.. bunun başlıca sebebi tansiyon..tansiyonu tetikleyen kilo ve tuz olduğundan acil diyet yapmam icap etti.. bu hafta sonu kontrolum var ve 86 kgda görmeyecem seni dedi

ama ben zaten şuan 86.8 üm bile.. en azından şu kontrolu atlana kadar 1-2 kilo verebilirsem benim için çok iyi olacak.. belli bir diyet listem var evet.. ara öğün yok denecek kadar az ki ben 3-4 saatte acıkan biriyim.. akşam yemeğinden yatana kadar da ara öğün hiç yok

böyle olunca uygulamak zor oluyor doktorun verdiğini.. birde ben geçen hafta pazara çıkamadım evde kısıtlı malzemem vardı şuan itibariyle hiç bişi kalmadı pazar şart yani.. .. bugün yine pazarım var yağmur -soğuk demeden çıkmam gerekki evde yiyebileceğim besinler olsun.. doktorum hamileliğimin en başından beri demişti en az 1 saat yuruceksin kilo almayacaksın, 2 canlıyım ben- yok boyum uzun vs diyipte yediklerinde abartma sağlıklı besleneceksin demişti..haa ben uyguladım mı hayır.. keyfe keder takıldım.. yürüşüşü nadiren yaptım.. ana ve ara öğün kavramım yoktu ..hatta hiç midem boş durmuyordu...kısaca - oh olsun bana şimdi.
çok tşk ederim canım

evet aynen öyleee mecbur kalmasam buralarda ne işim var

şuan 8.ayımızı garantiledik çok şükür..ama 8.aydan sonra ne olur bilemiyorum

insallah kızçem vaktinde doğar erkenden gelmez
canım sen bunları yazınca benim koca aklıma geldi... geçen yaz beni yedi bitirdi.. yok bacaklarım kalınmış..yüzüme gözüme estetik yaptırmam lazımmıs.. takma dişlere geçiş yapmalıymışım artık kendi dişlerim beni güzel göstermiyormuşta muş..daha neler nelerrr... çok sinir oluyordum iki lafından biri bu..sonra evde yaptığım işlerden memnun değildi..herşeye bi kulp buluyordu ,yaptığım yemeklere ''yanlış biliyorsun annem olsa ablam olsa böyle yapmaz ''derdi.. bende bi gün patladım en sonunda dedim madem bu kadar eksi yönüm var neden hala benle birliktesin? sen çok kaşındın sana dava açıcam hakimede şu deiklerini söylüycem dedim.. bu evliliği sen bitiriyorsun ben değil dedim.. boşanalım madem sende kendine 4*4lük bi kadın bul ve evlen seni yolundan alı koymayayım dedim..sana muhtaç değilim ,tek celsede boşanırız zeni üzmem nafakada almam ,paran pulun malın mülkün senin olsun dedim..devlet bana bakar dedim çalışana kadar.(ailemin arkamda olmadığını biliyor ,boşansam ailem bana sahip çıkmaz yani) .kendini bu yüzden sorumlu hissetme dedim.. o zaman izmirdeki kadın sığınma evlerinin tlf no olsun ,yerlerini vs öğrendim tedbir amaçlı.. bi yandan da kpssye hazırlanıyordum ben.. ben sen istiyosun diye değişemem dedim ..ben ancak kendim istersem değişmek o zaman olur dedim.. ..haa bu tek değil patlamam tabiki başka şeyler oldu..tüp bebek yaptırcaz beyfendi erteliyor ,istemiyor , işini ,arkadaşını,akrabalarını bahane ediyor gelmiyor sonuçta spremsizde hiç bişey olmuyor! dedimki ben çocuk istiyorum yaş ilerledikçe yumurta rezervim azalıyor her geçen gün sen neyin nazındasın anlamıyorum..madem sen evlat istemiyorsun al sana bir neden daha boşanmak için dedim.. o da ben bunları söyleyince afalladı..sonra kendine çeki düzen verdi..nasıl olduysa ben doğal yolla tek atımlık diyebilirim buna,hamile kaldım.. ama buseferde eşim iş kazası geçirdi ayağını kırdı 3ay raporluydu ve hamileliğimide burnumdan getirdi maalesef

6.aydan beri düzeldi yeni yeni.. kızımı artık yok saymıyor,onun varlığına seviniyor diyeyim.. ki ben 7 yıllık evliyim.....
uzun lafın kısası ..bu erkeklere bi haller oluyor ara sıra .. eğer sen içinden geliyorsa yaptır o dediklerini.. kendin için yaptır ama eşin istiyor diye yaptırma.. çünkü bu eğer onun bahanesi ise o zamanda başka bi kulp takacak yine seni üzecek..
ama sanırım sen diyorsunki bu evlilikte benden yana çaba olacak herşeyi yapayımki sonradan şunuda yapsaydım belki düzelirdi vs gibi aklında kalacakta bişey olsun istemiyorsun belkide eşinin bahanesi olsun istemiyorsun.. yani bu evlilikte ben herşeyi yaptım demek için sen bunca şeye katlanıyorsun anladığım kadarıyla..hakkında hayırlısı olsun.. insallah eşinin aklı başına gelir ve seni daha fazla üzmez.
tşk ederim hoşbuldum

aminn insallah vaktinde gelsin kızçem

aç kalmak değilde ana ve ara öğünleri 4 saate kadar genişletebildim ona çok sevinçliyim :) bide önceden nefes alıp verirken sanki koşmuşçasınaydım şimdi iyi oldum normal nefes alıp verebiliyorum.. kilom belki aynı ama dediğim gibi yemek öğünlerinin arasını açmak bana iyi geldi..hee tabi bide az yıyıncede ınsan doyuyormus meğer
sağol kaptancım :) aklıma geldide kuru kayısıdan hoşaf yapayım ben yaww ..o iyi gelir gibime geliyor
oyyy masallahhhh suphanallah kızçenee

benim kızçemde doğunca böyle dadlı olcakmıki yaa