- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #110.321
mutlaka bunun hukuki bir dayanağı vardı, hakkını savunmak için...
Zeynepciğim menün güzel 3 öğün yaparak düzeni değiştirmen eminim metabolizmanı hareketlendirir ama yediklerin sanki biraz karbonhidrat yoğunluklu olmuş gibi geldi bana
Karabuğdayı daha çok şu ünlülerin spor koçluğunu yapan Şeyda Coşkun'un listelerinden biliyorum - aslında sağlıklı bir karbonhidrat deposu ama ömür boyu beslenmeye eklenebilecek birşey mi bilmiyorum denemediğim için yorum da yapamam
Formsante de gerçekten çok motive edici bir dergidir gerçekten bu ay henüz almadım ama çok bilgilendiğimi söyleyebilirim
ben de yeşilçaydan başka çay içmem o yüzden sordum hepsi aynı gün nasıl içilebilir diye...
İnşallah 2. sınav da olsun bize mutlu haberi verirsin kazandım diye
sen 2008den bu zamana değişti demişsin ben ilk 2004te girdim o zaman çok farklıydı 2006da değişmişti 2008de yeni haliyle girdim en yeni hali de bu iki sistemli sınav zaten
herkes ne kadar hızlı değişiyor sınav sistemi diyor yani son on yılda 3kez değişince insan adapte olamıyor haliyle...
ay kuzum sen ilgi mi istiyorsunnnn? ne yapalım söyle yeter
canım ben incelemedim sadece vazgecmekyok ve luciyi aradı gözüm onlar bu takımda çok verdiler diye - kendime bile bakmak sonradan aklıma geldi seni de tebrik ederim üçünüz bizim medar-ı iftiharlarımızsınız
ödemi atıyorsun demek ki
valla hiç sorma yaptım ama çok yedim akşam
Umarım Lilycimm
Gerçekten çok değişiyor, yeni yeni şeyler çıkarıyorlar, oysa bu kadar çok değişmese de sistemi oturtsalar ne güzel olacak değil mi ?