- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #115.321
5. Takımın Güzel Cici Kızlar Herkeslere Selamlarrr
Sanmayınki mezun oldum diye buraları bıraktım.
Evde netim yok cep telefonumunda bir talihsizlik sonucu ayın ortasında paketim bitti sizleri hiç bir sekilde takip edemiyorum .
İş yerinde eskisi gibi fırsat bulamadığımdan ne yorumlarınıza bakabiliyorum ne paylaştıklarınıza.
Eskiden uzun uzun takılabiliyor en azından bir cevap yazıp cıkabiliyorsum
Bu nedenden dolayı özürlerimi diliyorum .
Sizler sayesinde zayııfladım mezun oldum özellikle burda olmayan daha önce mezun olmuş arkadaşarımın katkısı büyük.
Şimdi çok fazla kalamayacagım çıkmak zorundayım ama en kısa sürede eskilere göz atacagım.
Bu arada ramazan bana yaradı kilo almamaya hatta vermeye devam ediyorum ancak bu durumdan memnun değilim artık kilo vermek istemiyorum
Hatta kendimi 57 civarlarında sabitmeyi düşünüyorum tek hedefim suan sıkılaşmak vücudum inanılmaz yumusadı.
sizler nasılsınız ?
Zeynepcim nasılsın ? Yoğunluğun bitince uğra takıma yine özletme kendini. Ne güzel kilo serüveni tamamlanmış,sıra sıkı bir vücutta.
Menum.
Sahur
Yumurte
Peynir
Zeytin
Salatalik
Badem
Ekmek
Iftar
Noohut
Pilav
Et
Corba
Karpuz
Afiyet olsun Bengü. Pilavın miktarı nasıldı ?
Sahur: 1,5 kaşık pilav
2 kaşık et sote bol bol su
İftar: çorba
1 tavuk baget 5 tane mantının makarnası sadece
2 kaşık salata
hurma
Ara: Yeşilçay + piko
Su ve sporu daha sonra eklerim canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun Siyamum. Güzel olmuş. Piko da 100 küsür kaloriydi sanırım.
Misafir misafir misafir.... ramazan guzel hosta cok yorucu gecyr jergune misafr bide huysuz kizim baslaynca tmm oluyr gremedim kizlar k.bkmayn nasilsiniz bakalm
Dunku menumu de yazayn biraz düzensiz oldu
sabah 1 yumurta 4zeytn 1 dilim ekmek boyunda ramazan pdesi
oglen 2 dilim kek
aksam 1porsiyon tavuk yahni 4yk porinc plavi 1 kase corba tadmlik patates patlivn biber kizartmasi(sutum cekiyr dye yemek zorundaym)
Su hesaplayamadm ama 4 ltteyi gecmistr spor yarm saat yuruys duzenli yapamyrm sporu![]()
Hadi sütün çekiyor şekerim anladım da 2 dilim kek yemeden geçmiyor mu
Günaydın kızlarrr :/ uf neden bu kilolar gitmiyor bir haftadır resmen kendimi kampa aldım hemen sonuç almak istiyorum olmuyor moralim bozuldu cook :'(
Hergün sabah saat 6 da kalkıp spor yapıp is yerine gidiyorum bi sonuç alamayınca da üzülüyorum şöyle gözle görülür neden birsey olmuyor(
Brokolicim ne kadar bir azalma var ? Sen jilian yapıyordun değil mi ? Ağır sporlar yaptığımızda ( ki alışık değilsen yürüyüş bile yapabilir.) Kas şişmesi dediğimiz bir olay gözükür. Tartıda kilo vermemiş hatta almış bile çıkabilirsin. Vücut alışınca ya da 1-2 gün dinlenince bu şişlik inerek tartı güzel sonuçlar verir.