Lucim duymasın şimdi ayıp olur ama yeni idolüm sensin brokolim. Hayranım menülerine.
Çok güzel yapmışsın brokolicim, maşallah diyorum sana.
Ahh kaptanım çok dertliyim bu konuda. Sen Ankarada açamadın sezonu, ben kıbrısın o güzel denizinde açamadım ya, inat ettim resmen ben bu kilo ile girmem denize diye ama bazen rüyamda bile yüzüyorum, denize girince beni çıkarabilene aşk olsun, zaten çıktıktan sonra 1 hafta kedi ciğeri gibi kıpkırmızı ve acıyla gezdiğimden tadını çıkarıyorum. Neyse bu yaz belki son anda girebilirsem, yoksa seneye artık ne yapalım.
Ben de aynen senin aklından geçenleri düşündüm dün Gizem ve Serap hakkında.

Kaptanım ne diyeceğim. Biz bu 5 mesaj kuralını gerçekten uygulasak nasıl olur ne dersin ? Çünkü bu kural uygulanmadıkça takımda sık sık bomboş geçen zamanlar oluyor, sonunda toplarlıyoruz ama hiç olmasa ne iyi olur. Gizem geçen hafta da bildirim yapmadı sanırım değil mi?
Mutlaka yoğunluğun vardır ama ben böyle durumlarda sadece 2 dakika ayırarak haber verilmesi taraftarıyım kendi adıma. Ben mesela taşınma sınav döneminde fırsat bulamadım gerçekten bir ara ama öncesinde yazdım durumumu. Kaptanım ve arkadaşlar da saolsun beni idare ediverdiler.
Ahh harikasın şekerim.

Hatırlıyor musun ilk 10 kilonda arkadaşlarınla buluşunca bir şey dememişlerdi de ne kızmıştık burada onlara. Aynı arkadaşların mı yoksa ? Eğer onlarsa ne güzel olmuştur.

Ben de biliyorum gerçekten çok güzel oldu fiziğin ama biraz daha gitsin ki kaçırdığın dönemlerde kendine biraz pay bırakabil değil mi ?