- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #116.601
Gunaydinnn 
Aslinda motivasyon olarak iyi yapmissin ama yazi bitirmissin be canim. bugunlerimiz geride kalimca gecmis zamana donemeyecegiz o zaman istediğimizi yasayalim ileride keskeler biriktirmeyelim.
Ayrica hadi kendine izin verdin ya esin ? yazik degilmi adamcagiza kiz
tatlim sevdiklerinle nice kutlu saglikli huzurlu mutlu yillara
Ohh ne güzel kaptanım, güle güle kullan saçlarını.
Anladım Zeynepcim.
Yok canımmŞart bana ait tamamen, ceza verdim kendime. Zayıflamadan yok dedim. Eşim kilo verme konusundan pek hoşnut değil ne yazık ki ama olan ona da oluyor. Ben girmeyince o da giremiyor.
Aslinda motivasyon olarak iyi yapmissin ama yazi bitirmissin be canim. bugunlerimiz geride kalimca gecmis zamana donemeyecegiz o zaman istediğimizi yasayalim ileride keskeler biriktirmeyelim.
Ayrica hadi kendine izin verdin ya esin ? yazik degilmi adamcagiza kiz
luciiiii canımın içi ya çok teşekkür ederim sağolasın inşallah bu iyi dileklerinin kat be katı senin için olurrr
hmm canım evet hepsine yetişemezsin ama çok iyi yapmıssın herkes senin benm gibi olsa zaten o kemikler sayılmazdı en azından insanlar artıklarını çöpe atacagına kapya kaba koysalar bi işe yarar
bu arada bizimkiler süpriz yaptı ben uyumaya çalışrken şak dye pastayla daldlar. sadece 1 çatal yedim kendimi tebrik ediyorum ( o da annemin birden kesip uzatmasıyla oldu onuda yemezzdim sabah tartıya yansımaz heralde diye düşünüyorum)![]()
tatlim sevdiklerinle nice kutlu saglikli huzurlu mutlu yillara