kızlar selam öğleyin klasik 5 km mi yürüdüm geldim yemeğimi de yedim diyetisyenin listesine göre gelelim sizin yazdıklarınıza
meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii
Meltem candiir sana nasil kilo verdirr hayret edersin super menuleri vardir :) BeRİL im bitanedir bir abladir derdni hic sklmadan dinler serveyim le gece sohbetleri superdiir resimleri yukler ama silmesi bi ayri guzeldir :))gunesh im le otur konus vakit nasil gecer inanamazsin yuzey oyle bir aski varki anlatamam nazarlar ustune cifte kumrudurlar esiyle :) toplight arkasmla ck konusma firsatmz olmadi ama enerjisi superdir :) hayriyem bir haftada 4 kilo vererek agzmizi acik birakmistir eminecikin menulere hayret icinde okusakta sporuyla verdigi kilosyla bizi kendisine hayran birakr ins bi arkadasmi unutmadmmm hee bide dagyolum sessz sakindir haayal ettgm kadryla kibar ve arkadas canlisidr :)
ins canm ins :)
canm ben baya bi uzun yzisini okumustm bulursam linkini atarm mntikli cok yani var bence tabi herseyin dogalini bulabilirsen ..:/