Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet Selincim.
Fotoğrafları düzenliyorum eklemek için şimdiden de.
2 bilgisayar var bizde.
Birisinin ekran görüntüsü sorunlu ama kullanımı çok rahat. Bunu kullanıyorum genelde ben.
Dİğerinden bakmaya da üşendim size sordum.

O nedir kız? Az normal şeyler ye :)
Muhammara nedir? Toyga nedir?
Bu arada ben de aynen kürek çekme işini nehirde falan hayal ediyorum.
Hahhahaahah yahu herkes ayni seyi hayal.ediyor. Hepinizin basi alip gidesi mi var nedir...
Muhammara..nareksisi, kbiber ezmesi, ceviz, kimyon baharatlarla bir meze.
Toyga corbasi da...yogurt corbasinin bugdayli ve nohutlu olani.

Eskişehir maçını izliyorum kızlar.
Başım da yine başlıyor ağrımaya.

Maç izlerken aklıma geldi. Sizinle bir rezilliğimi paylaşayım.
Biz, her hafta maç izleriz eşimle.
Çok keyiflidir maç saatlerimiz.
Geçen sene bir maçı izliyoruz heyecanlı heyecanlı.
Karşıdaki takım da Gaziantepspor.
Ben heyecanlı heyecanlı izlerken yorum yapıyorum.
Şu armine de bak ne biçim oynuyor diyorum.
Sonra yine armin öyle yapıyor böyle yapıyor diye anlatırken, baktım eşim kıs kıs gülüyor.
Kendisine bakmamla kahkahayı bastı.
Sonradan fark ettim ki, armin sponsorun adıymış.
Ben de karşı takımı bilmeyince, dikkat etmemişim futbolcularının tiplerine.
Hala sık sık dalgası geçilir.
:KK70:

Puskuut'u severım..
oyumu da verırım:KK59:

bugun Emıne ne yapmıs...
sabah: 300ml fıltre kahve...
kahvaltı:3dılım kımyonlu %40 yaglı peynır, 2zeytın, 2yesıl bıber, 1kasık muhammara, ıhlamur.
ogle: 4kasık baklagıl salata (zyaglı,nar eksılı)
....2 mınık elma.
aksam: 2 zyaglı yaprak sarma, 2kasık patlıcan salata, 1kase toyga corbası.
su:3lt+
spor:100dk mekık (bu hafta elımden geldıgınce kuregı 100dk cekecegım), 23dk spınnıng.
çok iyi,muhammara nedir
sen böyle seylerri nereden biliyorsunn fıstık,menünde hep benim bilmediğim şeyler oluyor

Evet Selincim.
Fotoğrafları düzenliyorum eklemek için şimdiden de.
2 bilgisayar var bizde.
Birisinin ekran görüntüsü sorunlu ama kullanımı çok rahat. Bunu kullanıyorum genelde ben.
Dİğerinden bakmaya da üşendim size sordum.

O nedir kız? Az normal şeyler ye :)
Muhammara nedir? Toyga nedir?
Bu arada ben de aynen kürek çekme işini nehirde falan hayal ediyorum.
benim kafadan :KK15:

evet yazdigin mesajlari birkac kez okudum hatta buraya geldigindeki ilk mesajinida okudum kacirdigimiz bi durummu var die
ama ilk yazdigin menu ile suan konusulan menu (ki sen menun icin kek vs 2 kati dedin) arasinda fark var o nedenle herkes bu yonde yorumlar yapilabiliyor.
dedigim gibi su yorumlarindan sonra zaten herkes menulerine bu yonde bakacak ve bu yonde yorum yapacaktir.

dikkat edersen ben de zaten bu menünün altına bir not düştüm. iki katını yediğim dönem de hamilelikten öncesiydi. şimdi öyle yesem tabi ki de kilo vermem mümkün değil.

dünkü menümü paylaşmakm istiyorum

07.00kahvaltı

1 dilim ekmek
1 kaşık bal
2 zeytin
yarım kk beyaz peynir

11.35öğle yemeği

1 porsiyon sulu köfte (yemeklerin suyunu yemiyorum)
yarım tabak sade makarna
2 çk yoğurt

15.00 ara öğün

1 mandalina
yarım elma

18.00 akşam yemeği

1 dolu kase çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran

19.00 ara öğün
1 salatalık
1 muz

before after
fat-girl-gone-thin-my-before-after-images-L-sMvcsK.webp

kilo insanı nasıl yaşlandırıyor,bakın kızlar

günaydınlarrrr
Kızlar, ekran kartımda biraz sıkıntı var. Fotoğraf nasıl duruyor renk olarak güzel mi?
fotoğraf güzel de gelinliği de beğendim ben
Puskuut'u severım..
oyumu da verırım:KK59:

bugun Emıne ne yapmıs...
sabah: 300ml fıltre kahve...
kahvaltı:3dılım kımyonlu %40 yaglı peynır, 2zeytın, 2yesıl bıber, 1kasık muhammara, ıhlamur.
ogle: 4kasık baklagıl salata (zyaglı,nar eksılı)
....2 mınık elma.
aksam: 2 zyaglı yaprak sarma, 2kasık patlıcan salata, 1kase toyga corbası.
su:3lt+
spor:100dk mekık (bu hafta elımden geldıgınce kuregı 100dk cekecegım), 23dk spınnıng.
emine cim sen emziriyorsun biraz protein eklesen menüne en kötü ihtimal kahvaltıya yumurta ekle bari hem kg vermene yardımcı olur hem de sütüne
dikkat edersen ben de zaten bu menünün altına bir not düştüm. iki katını yediğim dönem de hamilelikten öncesiydi. şimdi öyle yesem tabi ki de kilo vermem mümkün değil.

07.00kahvaltı

1 dilim ekmek
1 kaşık bal
2 zeytin
yarım kk beyaz peynir

11.35öğle yemeği

yarım tabak sade makarna
2 çk yoğurt

15.00 ara öğün

1 mandalina
yarım elma

18.00 akşam yemeği

1 dolu kase çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran

19.00 ara öğün
1 salatalık
1 muz
emineye yaptığım yorumu sana da yapacağım akşam yemeğine köfte ya da ızgara gibi bir şey yada sabah kahvaltısına yumurta ekleseydin

kızlar yukarda emine ve hytsvncgzl nin menülerine baktım ikinizinde menüsünde protein eksik kızlar emine cim sen daha iyi bilirsin antrönorsün ama proteini artırmanız lazım

07.00kahvaltı

1 dilim ekmek
1 kaşık bal
2 zeytin
yarım kk beyaz peynir

11.35öğle yemeği

yarım tabak sade makarna
2 çk yoğurt

15.00 ara öğün

1 mandalina
yarım elma

18.00 akşam yemeği

1 dolu kase çorba
1 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran

19.00 ara öğün
1 salatalık
1 muz
sakın kızma ama akşama meyve yeme istersen:KK49:

Kızlarrr

Günaydınnnnn

Sizinle bişi paylaşmak istiyorum

Dün çocukluk arkadaşım canım dostum kardeşim sibelim mesaj atmış kilo aldım zayıflamam lazım diye vs vs vs

Derken onunla bir programa girdik 3 kilo hedef koyduk herhangi bir acelemiz yok bir sonraki hafta tartılcagız sonraki hafta yine tartı...

Günlük yediklerimizi birbirimizle paylaşacak birbirimize müdahale edeceğiz (gerekirs sert bi sekilde )

Haftanın 1 günü mutlaka görüşürüz ya dışarıda yada cuma akşamı nişanlısınıda alır bize gelir akşam yemeği ctesi kahvaltı cteside biyerlere gideriz falan anamm bizimkilerde aburcubura düşkündürler yok kestane fırınlayalım yok tatlı yiyelim falan ama biz ikimiz bir olunca birbirimize mukayet oluyoruz.

Herneyse durum bu benimde aklımda yokken 3 kilo verecegim. (İnsallah )

Ama aynı anda spor sart ufff başlamam lazım artıkk

Kızlarrr

Günaydınnnnn

Sizinle bişi paylaşmak istiyorum

Dün çocukluk arkadaşım canım dostum kardeşim sibelim mesaj atmış kilo aldım zayıflamam lazım diye vs vs vs

Derken onunla bir programa girdik 3 kilo hedef koyduk herhangi bir acelemiz yok bir sonraki hafta tartılcagız sonraki hafta yine tartı...

Günlük yediklerimizi birbirimizle paylaşacak birbirimize müdahale edeceğiz (gerekirs sert bi sekilde )

Haftanın 1 günü mutlaka görüşürüz ya dışarıda yada cuma akşamı nişanlısınıda alır bize gelir akşam yemeği ctesi kahvaltı cteside biyerlere gideriz falan anamm bizimkilerde aburcubura düşkündürler yok kestane fırınlayalım yok tatlı yiyelim falan ama biz ikimiz bir olunca birbirimize mukayet oluyoruz.

Herneyse durum bu benimde aklımda yokken 3 kilo verecegim. (İnsallah )

Ama aynı anda spor sart ufff başlamam lazım artıkk
kız 3 kg fazla olmaz mı sana ama sen bilirsin 3 kg yerine spora verdir kendini arkadaşınla beraber

Birde sabah 06:00 yine yukarıdaki komsumun çocugu ağlıyor

Çocuğun ağlaması sıkıntı değil ama annesinin o çığlıkları aman Allahım 10 gündür bizi delirtti

Sabahın köründe sanki yan odada çığrınıyor resmen uyandık uykumuzdan

1. bu çocuk hergün neden bu kadar ağlıyor

2. annesinin bu kadar çığlık atmasının sebebi nedir

3. anne bu kadar çığlık atarsa o çocuk zaten susmaz

En sonunda zıvanadan çıkacagım ama kötü olacakk

Şuan felaket bir baş ağrısıylayım kızlar ilaç alıcam normal kalkma saatimden 1.5 saat önce kalkmış olmam zaten sinir bozucu birde başağrım eklenince .....

kız 3 kg fazla olmaz mı sana ama sen bilirsin 3 kg yerine spora verdir kendini arkadaşınla beraber

aslında cok olur ama koruma evresi için fenada olmaz diyorum

spor salonu için bu haftasonu bi yerle görüşecegim .

Aslında bi yere yazıldık yeni açılan bi yer o nedenle 1 ay denemelik bakalım ortama falan dedim ancak istediğimiz spor saatleri biz uygun değil bakalım bi konuşacagız bugün açılıyor salon haftasonu ölçümler için gideceğiz.

Arkadaşım çok uzakta oturuyor o nedenle ortak bir yerde spora gitmek zor ama uğrasacagım

Benim sıkılaşmaya ihtiyacım var.

Birde sabah 06:00 yine yukarıdaki komsumun çocugu ağlıyor

Çocuğun ağlaması sıkıntı değil ama annesinin o çığlıkları aman Allahım 10 gündür bizi delirtti

Sabahın köründe sanki yan odada çığrınıyor resmen uyandık uykumuzdan

1. bu çocuk hergün neden bu kadar ağlıyor

2. annesinin bu kadar çığlık atmasının sebebi nedir

3. anne bu kadar çığlık atarsa o çocuk zaten susmaz

En sonunda zıvanadan çıkacagım ama kötü olacakk

Şuan felaket bir baş ağrısıylayım kızlar ilaç alıcam normal kalkma saatimden 1.5 saat önce kalkmış olmam zaten sinir bozucu birde başağrım eklenince .....
canım muhtemelen çocuk diş çıkarıyor ya da bir sıkıntısı var diye düşünüyorum
dediğinde haklısın annenin sakin olması lazım
başağrısına gelince en kısa sürede bir tomoğrafi çektiriyorsun muhtemelen migrenin var ona göre tedaviye başlansın

Back
X