Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yokk öyle bir şey tatlım
hatta bunu sorarak incelik gösterdin:KK36:

teşekkür ederim :)

kızlar yarın ki listeyi hazırlıyorum
malum beril den 2 gündür ses yok
beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 /)
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/)
servey(73,8/)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/)

selinhm(81.4/)
hm22( 85.8/)
EmineF(88.9/)
sukker(108.6/)

güneş ve sukker i kaç gündür göremedim ben atladım falan mı bu iki arkadaş izin mi aldılar?

Bende varım listede yazmıyor ama 80 kiloyum kaptanım:))

Sabah kendımle sohbet edıyorum:KK48:(deli mi ne) dedım ki kendıme sen nasıl kendıne hukmedemezsın Yıyıp kilo alıyorsun mutsuz oluyorsun ne kdr iradesızsın beynını kullan hayır yemıyeceğim de 2 dk yutana kdr mutlu snr hep mutsuz sacmalama dedım telkın cok onemli

Zeynepcim, sen deneme haftasındasın.
Listeye girmeden önce deneme hastası oluyor.
Sabah kendımle sohbet edıyorum:KK48:(deli mi ne) dedım ki kendıme sen nasıl kendıne hukmedemezsın Yıyıp kilo alıyorsun mutsuz oluyorsun ne kdr iradesızsın beynını kullan hayır yemıyeceğim de 2 dk yutana kdr mutlu snr hep mutsuz sacmalama dedım telkın cok onemli

Kesinlikle öyle.
Ben ikide şaplak atıyorum kendime kızınca. :KK67:

bi bakayım canım

eşim bana okyanuz suyumu diyorlar ne ondan almıştı oda ii geldi aslında
canım bunun burna sıkma aparatı direk sinüsleri temizlyor eğer okyanus suyu iyi geldiyse bu daha iyi gelir 20-25 tl civarında bişey al mutlaka tavsiye ederim
Aferın toplightim gene de. Ya benı bu etkinlikler bozuyor fıstıgım yaa dun ku o tabagı yememek için celik gıbı ırade lazım.meyvasuyu doldurdular ıcmedım
100 gr kız o kadar az iyi değil daha çok olmalı
Cola içmedım en son cerez koydu hıc yemıyorsun dedı az tırtıkladım cerezden suprız yarın ınş artı cıkmam ama yılbasında 6lı rakamlardan bahsetmeliyımmm
sen ödüllüksün maşallah sana iyi irade var sende de
Çok mutlu ve heyecanlıyım bugün.
Yarın eşim geliyorr. :KK71::KK71:
Bu arada, dün eksi 1700deydim.
Bu sabah bir baktım eksi 700 kalmış geriye.
1000 fazlalık var dünden bu yana.
O zaman ne yapıyoruzz?
Bugün yalnızca sıvı ile besleneceğim.
Ayran ve süt.
Yarın 83leri görmeyi istiyorum.
hadi gözün aydın tatlım yarına az kaldı eşine kavuşacaksın
bu arada hiç tasvip etmiyorum sadece süt ve ayranı haberin olsun

tatlım sen şu an deneme sürecindesin yarın sanki listede imişsin gibi saat 12 ye kadar bildirimde bulunacaksın haftaya inşallah listeye gireceksin

Ayrıca tartıda dıyelim ki 74 um tamam mı etiyle sutuyle yagıyla suyuyla 74 dımı simdi 2kilo verınce o yagdan degıldır sudandır denmesı anlamlı degıl netıcede tartıda o rakamı gormenın bır nedenı de su yanı 74 degıksın aslında dogru muuu o yuzden verdıgımızle mutlu olalımn

Tesekkurler kaptan haftasonu fuarda gormen lazımdı o ıkramları sıktım dısımı snr gece unv den arkadasların ısrarıyla corbacıda kendımı yerken buldum asosyal olsam sorun yok surekli bişey cıkıyor bu aksam da apartman toplantısı yarın hasta zıyaretı

Ayrıca tartıda dıyelim ki 74 um tamam mı etiyle sutuyle yagıyla suyuyla 74 dımı simdi 2kilo verınce o yagdan degıldır sudandır denmesı anlamlı degıl netıcede tartıda o rakamı gormenın bır nedenı de su yanı 74 degıksın aslında dogru muuu o yuzden verdıgımızle mutlu olalımn
yağdan ya da sudan farketmez tartıdaki o rakam aslında dediğin gibi mutlu ediyor insanı

Toplight bışey sorcam şimdi dıyelim ki hemen hamile kaldım(inş allah aratmasın) hamikeyken kilo akıtım gıbı dusunuyorum almam dımı o motıvemı kırıyor hatta verır mıyım ılk 4 ay cunku 67 falan olursam 80 lerı gecmem bıtınceye kdr

canım bunun burna sıkma aparatı direk sinüsleri temizlyor eğer okyanus suyu iyi geldiyse bu daha iyi gelir 20-25 tl civarında bişey al mutlaka tavsiye ederim

tatlım sen şu an deneme sürecindesin yarın sanki listede imişsin gibi saat 12 ye kadar bildirimde bulunacaksın haftaya inşallah listeye gireceksin

tamam canım haftasonu alacagım sabah ve akşamları mı kullanayım eczanedikelerde söyler gerçi ama

Kaptanım, ben de pek tasvip etmiyorum ama eşim gelince mümkün değil yapamam.
O gelmeden bir hoop diyeyim.

Ben zaten dün 1 kilo eksiktim.
1 kilo pat diye gelemez diye düşünüyorum. Amaç da gelen ödemi geri göndermek.
Yoksa sıfırdan 1 kilo vermek değil.

Toplight okumlu dusun ya 100 gr alsaydın ne olacaktı bence verıyor olma fıkrı ıyı soke dusun 100 gr margarını dusun artık o eksıldı sendennn

tamam canım haftasonu alacagım sabah ve akşamları mı kullanayım eczanedikelerde söyler gerçi ama
biz sabah ve akşam kullanmıştık dr öyle tavsiye etmişti
Suan kacsın toplight gececem senı kararlıyımmm
71,7 idim sabahleyin tatlım beni geçemezsin kg da yüzde de geçersin ancak dermişimmmmm:KK62::KK62::KK62:

Toplight bışey sorcam şimdi dıyelim ki hemen hamile kaldım(inş allah aratmasın) hamikeyken kilo akıtım gıbı dusunuyorum almam dımı o motıvemı kırıyor hatta verır mıyım ılk 4 ay cunku 67 falan olursam 80 lerı gecmem bıtınceye kdr
canım ben ilk hamileliğimde deli gibi kilo almıştım
ama 2. de ilk 5,5 ay hiç kg almamıştım 75 ile başlamıştım hatta bi ara 74 e düşmüştüm 9. aya kadar sadece 10 kg almıştım doğum iznine ayrılıp 10 gün evde oturduğum sürede çok fazla ödemim olmuştu doğuma 95 kg ile girmiştim ama bir arkadaşımı biliyorum hamilelik süresinde kg vermişti gerçi o endokrin ve diyetisyen kontrolünde hamilelik geçirmişti bebesi de 3 kg doğmuştu
dikkat ettikten sonra 8-9 kg ile bitiren çok kişi var ama benim yaptığım slaklığı sakın yapma hayatımın diyet yapmadığım teek dönemi diye deli gibi abarıp ilk hamileliğimde 30 kg almıştım

Back
X