Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben ilk hamileliğimde deli gibi kilo almıştım
ama 2. de ilk 5,5 ay hiç kg almamıştım 75 ile başlamıştım hatta bi ara 74 e düşmüştüm 9. aya kadar sadece 10 kg almıştım doğum iznine ayrılıp 10 gün evde oturduğum sürede çok fazla ödemim olmuştu doğuma 95 kg ile girmiştim ama bir arkadaşımı biliyorum hamilelik süresinde kg vermişti gerçi o endokrin ve diyetisyen kontrolünde hamilelik geçirmişti bebesi de 3 kg doğmuştu
dikkat ettikten sonra 8-9 kg ile bitiren çok kişi var ama benim yaptığım slaklığı sakın yapma hayatımın diyet yapmadığım teek dönemi diye deli gibi abarıp ilk hamileliğimde 30 kg almıştım
Eger burada olursam kontrollü gecer dıye dusunuyorummm

Kızlar ne diyorsunuz gerçekten halk arasında bilinen yanlışlar mı bunlar ????

Eklentiler

• upload_2014-12-4_10-48-2.webp
    upload_2014-12-4_10-48-2.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın arkadaşlar
günaydınn
Bu hafta tabı gecemem haftaıcı cok sıktım artı cıkmıyım yeter ama bır ıkı hafta snr gorusuruzz:KK11:
görüşeceğiz
Eger burada olursam kontrollü gecer dıye dusunuyorummm
evet kesinlikle hamile kalsan bile listeden çıkarsın burda devam edersin
Kızlar ne diyorsunuz gerçekten halk arasında bilinen yanlışlar mı bunlar ????
canım meyve kesinlikle kg aldırıyor bunu biliyorum
Sonrasında da tabi burada olmak mumkunnn
Bır ıkı arkadasım ruyalarında hamile oldugumu gormuşler aradılar yok degılım dedımmm hayır olsunnn
hayırlısı diyelim ama bence sen güzel bir haber alacaksın onın habercisi bunlar
Sen 71,7
Ben 73,8 ay sonunda gorusuruz sekerrr
görüşeceğiz hadi bakalım ay sonunda senin hedefin ne olacak benim hedefim ne olacak?

ben su durumu sevmiyorum

...... zayıflatıyorrr

böyle bii kesinlikle yok katılmıyorum tek başına hiç birşey zayıflatmamz.

Hatta bir çok sey insanı zayıflatmaz zayıflamada yardımcı olacak mekanizmayı harekete geçiri

Bkz. yeşilçay vb gibi

evet kesinlikle hamile kalsan bile listeden çıkarsın burda devam edersin

canım meyve kesinlikle kg aldırıyor bunu biliyorum

?

ben fazlasının zarar oldugunu düşünenlerdenim.

çünkü bazı meyvelerin seker ve kalori oranı yüksek

Evet katılıyorum ben bunlara canım

önemli değil tatlım sen devam et bu arada dünki menünü yazdın mı ben mi kaçırdım hadi yazmadıysan yaz bakalım neler yemiş içmişsin

Dün yazdım toplight. Şuan kahvaltı yapıyorum 3 çeri domates şekersiz çay 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 5 zeytin yarım biber azıcık marul

Bugünkü menümğ yazıyorum.

Sabah 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim tam buğday ekmek domates salatalık
öğle: 5 kaşık menemen 1 kase yoğurt 1 kase salata 2 dilim tam buğday ekmek
ara öğün: portakal
Akşam: bulgur pilavı (ekmek niyetine) 4 kaşık pırasa 2 kaşık mantar 2 adet küçük köfte ve cacık

2 lt su yarım saat yürüyüş ve 1 saat aerobik
zeynett çim sana abla tavsiyesi sebze ve proteini aynı öğünde alma mesela öğlen sebze yiyorsan akşama protein al veya tam tersi spor da gayet güzel

zeynett çim sana abla tavsiyesi sebze ve proteini aynı öğünde alma mesela öğlen sebze yiyorsan akşama protein al veya tam tersi spor da gayet güzel

Haklısınız ama şuan metabolizmamı hızlandırmak için uğraşıyorum oyüzden doktorum her menüde sınırsız sebze yememi önerdi hızlansın azıcım kısıcam ve dediğinşzi uygulamaya çalışırım teşekkür ederim ilginiz için

Back
X