Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Liste he...
Biz ne olacagiz..
Zor durumda biraktigin bizler ne olacak Berilll
sen ve zorluk ay pek otutturamadim ikinizi bir araya
sana ozelden mesaj yazmistim ama cevap vermedin yoksa ? isaretlerine kendimceleri yazip bir nebze cevaplayacaktim

zeynetim cimcimem o avatr ne kuzum
degistir haylindeki bir seyi yap yahu
bune baktikca mutfaga gidesim geldi
yillar onceki bana benzettim bir an

gunaydin hepinize
yarinki listede kilo bildirimini yapip listeyi zor durumda birakmayacagimi bildirmek istedim

berilcim hoşgeldinnnnnn

nasılsın

Yuzey, icinde dogrular da gordum.. ama bilemem tabi..bi arastirmaya dayabiyorsa.

tatlım halk arasında doğru bilinen yanlışlarmış sizlerinde oyuna sunayım dediydim

Haklısınız ama şuan metabolizmamı hızlandırmak için uğraşıyorum oyüzden doktorum her menüde sınırsız sebze yememi önerdi hızlansın azıcım kısıcam ve dediğinşzi uygulamaya çalışırım teşekkür ederim ilginiz için

tatlım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu çiğne ve yut üzerine 1 bardak su ohhhhh

Haklısınız ama şuan metabolizmamı hızlandırmak için uğraşıyorum oyüzden doktorum her menüde sınırsız sebze yememi önerdi hızlansın azıcım kısıcam ve dediğinşzi uygulamaya çalışırım teşekkür ederim ilginiz için
tamam o zaman tatlım ama ben sana kısma dedim sen beni yanlış anladın sanırım hatta köfte miktarı az onu da artırman gerekir bana göre salata çok güzel her öğünde bol miktarda yemen

tatlım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu çiğne ve yut üzerine 1 bardak su ohhhhh

Çörek otunu biliyorum denedim onu 1 hafta kadar aşırı acı ve midemde sorun yaptı oyüzDen korkuyorum tekrar denemeye ama teşekkür ederim :)

tamam o zaman tatlım ama ben sana kısma dedim sen beni yanlış anladın sanırım hatta köfte miktarı az onu da artırman gerekir bana göre salata çok güzel her öğünde bol miktarda yemen

Teşekkür ederim

Çörek otunu biliyorum denedim onu 1 hafta kadar aşırı acı ve midemde sorun yaptı oyüzDen korkuyorum tekrar denemeye ama teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim

dün konuyla ilgili bir çok sey paylaşmıştım sağlık açıcındanda ii

Evet çiğnerken acı ama sonra alışılıyor

hamile değildin dimi tatlım ?

berilcim hoşgeldinnnnnn

nasılsın

tatlım halk arasında doğru bilinen yanlışlarmış sizlerinde oyuna sunayım dediydim

tatlım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu çiğne ve yut üzerine 1 bardak su ohhhhh [/QUOT
canim kp ler bende
biletim alindi gitme hazirligim basladi
iyiyim
sen nasilsin o olaylar cozuldumu
cözulmediysede goygoyla bebegim ya

emineye yaptığım yorumu sana da yapacağım akşam yemeğine köfte ya da ızgara gibi bir şey yada sabah kahvaltısına yumurta ekleseydin

kızlar yukarda emine ve hytsvncgzl nin menülerine baktım ikinizinde menüsünde protein eksik kızlar emine cim sen daha iyi bilirsin antrönorsün ama proteini artırmanız lazım

evet farkındayım, malesef, ama hiç bir yemeği kendim hazırlamıyorum, kahvaltıda hergün değil de haftada 3-4 kere yiyorum yumurtayı:KK64:

sakın kızma ama akşama meyve yeme istersen:KK49:

:) neden kızayım arkadaşım. Ben hiç kızmadım ki:) siz öyle anladınız:D ya ben tatlıya çok düşkünüm, meyve yiyerek bu isteğimi bastırmaya çalışıyorum. Meyve yemezsem, bi yer de bu tatlı isteği patlak verebilir:KK57:

canım alıntın içinde çıkmış :KK71:

olaylar hala çözülmedi bu haftayı bitirrelimde önümüzdeki hafta iin bakacagım bişiler artık

seen bi yere gitmiyorsun dimi

evet farkındayım, malesef, ama hiç bir yemeği kendim hazırlamıyorum, kahvaltıda hergün değil de haftada 3-4 kere yiyorum yumurtayı:KK64:

:) neden kızayım arkadaşım. Ben hiç kızmadım ki:) siz öyle anladınız:D ya ben tatlıya çok düşkünüm, meyve yiyerek bu isteğimi bastırmaya çalışıyorum. Meyve yemezsem, bi yer de bu tatlı isteği patlak verebilir:KK57:
tatlı isteğini 1-2 kuru kayısı ve ya yaban mersini ile de giderebilirsin bi dene istersen özellikle kuru kayısı hatta içine 1 tane de ceviz koy kesiyor resmen

Hayır bekarım :)))

ahaha sorun yok o halde

midene neden kötü geldi anlayamadım

peygamber efendimiz (s.a.v) şu şekilde buyurmuştur.

"Şu çörek otunu kullanmaya devam edin, çünkü onda ölümden başka her hastalığa şifa vardır" (Sünen-i İbn-i Mace, C.9. H.no:3447)

"Muhakkak ki kara habbede samdan başka her derde bir şifa vardır. Sam, ölümdür. Kara habbe ise kendisine şuniz denilen çörek otudur" (Sahih-i Müslim, C.7. H.no:88)

inan hem sağlıgına hemde metobolizmana ii gelecektir.

Ben 3 gündür düzenli kullanıyorum daha öncede ara ara kulalndım ve etkisini görüyorum

istersen öğüt öyle çiğne ne bilim yağını al fayda görecgine inanıyorum

kizlar görüsürüz
hepiniz kendinize iyi bakin
selinim canim .................................................................................... noktali yerleri sen anladin degilmi
zayiflayip basarini beraber yazacaz yarina guzel bir haber vermeni bekliyorum bilesin

Günaydın kızlar herkese ..

Ne güzel olmuş Zeynepcim.
Senin de biraz koruma rahatlığın olur 3 kilo daha gidince.

Çok sinir bozucu gerçekten.
Callan da söylemiş Zeynepcim. Benim evde her daim kulak tıkacım olur.
Bazen sinirimi bozar ufak sesler bile. Hemen takarım.

İ.

canım bildirim geldiğinde alıntılarını göremedim şimdi tekrar baktım gördüm

aynen 3 kilo rahatlık olacak benim için hemde ark destek vermiş olacagım

aslında bi arkadaşımız var o çok çok kilolu ama malaesef kilo vermeye hiç yanaşmıyor cok sey denedik ama cıksss

bu arada tıkac içinde dediğim gibi psikolojik olarak uyuyamam

eğer yarın sabahta aynısı olursa çıkıcam yukarı yada ev sahibimizle görüşücem ne bilim toplantı talep edicem

kadın bi bilse benim gibi komsusu var tövbe eder de neysee

kizlar görüsürüz
hepiniz kendinize iyi bakin
selinim canim .................................................................................... noktali yerleri sen anladin degilmi
zayiflayip basarini beraber yazacaz yarina guzel bir haber vermeni bekliyorum bilesin

nereye kız ateş alıp gidiyorsun

Back
X