Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahhaha...
komsuluk..guya ben komsuluk yapmazdım ama masaellah oyle bı bınadayım kı...
ne cenazelerımden haberdarlar..ne ben onların herhangı bıseyınden.
bazen korkuyorum hırsıza kapı acıp selam verır mıyım dıye.
5yıldır buradayım
benım ıcın de soguk dıyor olabılırler.
cocuklar olunca elbet ıletısıme gecerım demıstım...o da olmadı.
hayrettım hayret eden oldum.

Ben sevemiyorum çok içli dışlı olma olayını.
Sanırım öyle istiyorlar bu apartmanda da ama bir tek alt kattaki ile arada bir kahve içiyoruz.
Çok dedikodu yapılıyor. Zaten içli dışlı olmayı sevmem, bir de dedikodu görünce ı-ıh.

Bu arada, o dediğin olayı televizyonda birisi anlatırken izlemiştim.
Komşu ile hırsız karşılaşmışlar ama tanımayınca geçmiş gitmiş öyle yanından.

bizde öyle çok samimi değiliz hatta bir çoğunu tanımam kapıda karşılaşırsak selam selam bizim apartmanda mı oturuyor bilmem

ama birçoğu çok ii gözetimci.
Bi gün bi olaydan dolayı ev sahibime çıktım oda yan komsuyla kahve içiyormuş
Bana " ay biz size bayılıyoruz cok tatlısınız hep elelelesiniz "
naptın ablaa nasıl gözetledinde hep elelesinizzz ???

Eee ne dıyorduk bakalımmmm

apartmandan komsulardan bahsediyoruz tatlım

Zeynepcim yavrum yanlış anlama.
Saygısızlık dediğim komşuları rahatsız etmek.
Ben, belli zamanlarda sabrın taşması ve karşıdakini de uyarma taraftarıyım ama ben beceremiyorum.
Yoksa çok istediğim zaman oluyor.

hmm ben arkadaşların sen ve eşin için söyledi sandımm ( siz kavga bile edemezsiniz demiş ya ) :KK48::KK48:

kac amannn:)
ben eve geldım de..bı uzandım. tembellıgım ıle soda tokusturuyoruz..
delıkanlıyı serdım yataga..
kız bugun ne yapsam..evın neresınden baslasam dıye bakınıyor muhtemelen;)
yemegım var ama bı sarma yapabılseydım ıyı olurdu.
utuuuuuuuuuuuuuu "yok hayııır utu yokkk":eek:

bizde öyle çok samimi değiliz hatta bir çoğunu tanımam kapıda karşılaşırsak selam selam bizim apartmanda mı oturuyor bilmem

ama birçoğu çok ii gözetimci.
Bi gün bi olaydan dolayı ev sahibime çıktım oda yan komsuyla kahve içiyormuş
Bana " ay biz size bayılıyoruz cok tatlısınız hep elelelesiniz "
naptın ablaa nasıl gözetledinde hep elelesinizzz ???

apartmandan komsulardan bahsediyoruz tatlım

Çok fenaa o komşular.
Ailemle olduğum zamanlar, okul forması var üzerimde.
Camdan teyze kafasını uzatmış nereye gidiyorsun diyor.:KK59:
Sabah saat 6.30 gibi de uzatılmaz ki arkadaş o baş oradan.

hmm ben arkadaşların sen ve eşin için söyledi sandımm ( siz kavga bile edemezsiniz demiş ya ) :KK48::KK48:

Yok şekerim.
Yanlış anlattım zannettim, üstüne alındın diye korktum valla.

kızlar ben ufaktan kaçıyorum bir kaç iş çıktı

Gelecegim tekrardan :KK68:

Görüşürüz Zeynepcim.
Ben de arka plandayım.

kac amannn:)
ben eve geldım de..bı uzandım. tembellıgım ıle soda tokusturuyoruz..
delıkanlıyı serdım yataga..
kız bugun ne yapsam..evın neresınden baslasam dıye bakınıyor muhtemelen:KK66:
yemegım var ama bı sarma yapabılseydım ıyı olurdu.
utuuuuuuuuuuuuuu "yok hayııır utu yokkk":eek:
kız 2 bebe ile nasıl sarıyon sarma maşallah sana
bizde komşularla iyiyizidr bi ara akşam yemeklere falan gidip geliyorduk sonra 2 komşu kapıştı şimdi herkes tek tek görüşüyor

kızlar deneme sürecini sormuşsunuz bence de 2 hafta uygundur emine de öyle demiş diğer arkadaşlar nerdeler servey selin callen dagyolu sanemsu güneş ve sukker siz nerler diyorsunuz?

kızlar deneme sürecini sormuşsunuz bence de 2 hafta uygundur emine de öyle demiş diğer arkadaşlar nerdeler servey selin callen dagyolu sanemsu güneş ve sukker siz nerler diyorsunuz?

Aynı fikirdeyim kaptanım. 2 hafta ideal bence de, bu haftalardan birinde yeterince iyi geçmedi ise de; 3'e çıkarılabilir gibi bir açık kapı fena olmaz.

Aynı fikirdeyim kaptanım. 2 hafta ideal bence de, bu haftalardan birinde yeterince iyi geçmedi ise de; 3'e çıkarılabilir gibi bir açık kapı fena olmaz.
canım bence 3 e çıkarmak anlamsız 2 hafta içinde zaten gelecek olan düzenli gelir diye düşünüyorum diğer kızlarda yarına kadar bildirimde bulunursa bu konu ile ilgili iyi olur
bu arada diğer arkadaşlar nerde
3-4 kişi arasında geçiyor bu muhabbetler ama diğer arkadaşlardan hiç ses yok

kizlar görüsürüz
hepiniz kendinize iyi bakin
selinim canim .................................................................................... noktali yerleri sen anladin degilmi
zayiflayip basarini beraber yazacaz yarina guzel bir haber vermeni bekliyorum bilesin
canm biraz zor bakalim...tamm canm anladm ...

Kizlar bugn benm dogm gunumde esim evde giremiyorm bu aksamdabyemege cikicaz ondngundz az yemeye calisiyorm ins yarn sonucu cok etkilemez...

Kizlar bugn benm dogm gunumde esim evde giremiyorm bu aksamdabyemege cikicaz ondngundz az yemeye calisiyorm ins yarn sonucu cok etkilemez...
bende şimdi sana özel mesajla fırça atmıştım ama doğum gününmüş affettim hadi bakalım
happy birthday selinnnn
kuzularınla eşinle nice mutlu yıllara ve fırsat bulunca mutlaka bekliyoruz ona göre

bende şimdi sana özel mesajla fırça atmıştım ama doğum gününmüş affettim hadi bakalım
happy birthday selinnnn
kuzularınla eşinle nice mutlu yıllara ve fırsat bulunca mutlaka bekliyoruz ona göre
okudm cevapladm canmm cok teskkr ederm kk da kutlams dogmgnumu cok seker ya :)ins hep birlikte nice yaslar olsun :) 22 me girmis bulnmaktaym artikn :) :KK36:

ballada deneyebilirsin yada yemeklerde kullanabilirsin canım

Beynini kontrol altına al tatlım inan yapabilirsin

canının istediği seyi ( sağlıksız olanlardan bahsediyorum ) yediğinde sana ne katacak ??? pişmanlık o halde bunu beynine yedir yada hemen yogurt meyve vs ye karnını doyur ki beynine sus payı ver

Zaten şuan onu deniyorum dışardaysamda bugün mesela denedim marketr gittim en hafif gözükenden en ağırına kadar ürünlerin tek tek enerjilerine vs baktım evde kendim bir öğünde 300 400 kalorilik yemek yerken en ufak kek bile o kaloride oyüxden beynime bunları aşıladıö ve hiç birşey almadım geldim eve adam gibi yemek yedim :) beynimi inandırdım gereksiz olduğuna

Zaten şuan onu deniyorum dışardaysamda bugün mesela denedim marketr gittim en hafif gözükenden en ağırına kadar ürünlerin tek tek enerjilerine vs baktım evde kendim bir öğünde 300 400 kalorilik yemek yerken en ufak kek bile o kaloride oyüxden beynime bunları aşıladıö ve hiç birşey almadım geldim eve adam gibi yemek yedim :) beynimi inandırdım gereksiz olduğuna
bak ne güzel yapmışsın zeynet cim bi kek le o an karnın doyacaktı ama 1 saat sonra açsın evde ohh mis gibi sebze yemeği bol bol salata gözün doyar en azından

Doğum günün kutlu olsun Selincim.
Niye mutlu güzel yıllara.

Kızlar, bugün kimsenin menüsünü okumayacağım bilginiz olsun.
Süt ve ayran ile duruyorum malum.
Kalbim kaldırmaz :)
Menü görünce hoop aşağı ineceğim.
Bu arada alacağın olsun Callan, aklımdan durmadan malum yiyecek geçiyor. :KK60:

Toplight bışey sorcam şimdi dıyelim ki hemen hamile kaldım(inş allah aratmasın) hamikeyken kilo akıtım gıbı dusunuyorum almam dımı o motıvemı kırıyor hatta verır mıyım ılk 4 ay cunku 67 falan olursam 80 lerı gecmem bıtınceye kdr
hayır canım almazsın

Back
X