- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #126.401
Emine agır yemek yersen en az 1,5 saat snr spor degıl mııı dogru anladımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim benim elhamdülillah geçti:)çok üzüldümgerçekten kimseye güvenmeyeceksin Allah yardım etmişte düzeltebilmişsin çok geçmiş olsun
Kaç yasindasin canm evli misinteşekkür ederim :) 80 kiloyum yani en son tartıldığımda :) yarın sonucu görücez :)
Maşallah maşallah :)Toplantıda komsumuz aaa kilo vermişin bayagı nasıl verdın dedı![]()
Helalll :)))aferin :)))Kızlar apartman toplantısında cola meyvasuyu kurupastadedım olmaz
Sagol canm benim :))))Hayrıye hoşgeldınnn arkadasım gecmiş olsunnn
Helal maşallah canm sen alirsin bence ben seni tutuyorumHayrıs gecen hafta super ıyıydı spor beslenme ama yarım kilo aldım altust oldum haftasonu gezmece tabı kacamak falan ama vucudu sadırt dedıler ben de oyle yaptım benım vucud bakakaldı tabıııısımdı sonucu yarın gorcezzx
Kaç yasindasin canm evli misin
Ayhh ayhh ayhhh nasil seyler bunlar yahu...Iyiyim berilim allah razi olsun ozelede yazmisin cok sagol. Vallahi buyuk bi dertten iftiradan kurtuldum evliligim bile sallantidaydi kurtardim elhamdülillah çok Kötü gunler gecirdin cok sukur gecti canim cok sagol
Aynen dogru...Emine agır yemek yersen en az 1,5 saat snr spor degıl mııı dogru anladımm