Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayrıs gecen hafta super ıyıydı spor beslenme ama yarım kilo aldım altust oldum haftasonu gezmece tabı kacamak falan ama vucudu sadırt dedıler ben de oyle yaptım benım vucud bakakaldı tabıııı:KK48:sımdı sonucu yarın gorcezzx

Bu hafta farklı olarak ara ogunlerı kaldırdım bakalım etkısı nasıl olcakk az spor haftaıcı duzgun beslenme

Tek basına sohbet de cok eglenceli oluyor ee callan meltem emıne cocuk bakıyor berıl bohca hazırlıyor selin yenı dogdu konusmayı bılmıyor ben de esım sehır dısında ceneme vurdu:KK48:Bırazdan gelcek ben kacarım sabah artıkkkk devam ederz

Hayrıs gecen hafta super ıyıydı spor beslenme ama yarım kilo aldım altust oldum haftasonu gezmece tabı kacamak falan ama vucudu sadırt dedıler ben de oyle yaptım benım vucud bakakaldı tabıııı:KK48:sımdı sonucu yarın gorcezzx
Helal maşallah canm sen alirsin bence ben seni tutuyorum :KK68:

Iyiyim berilim allah razi olsun ozelede yazmisin cok sagol. Vallahi buyuk bi dertten iftiradan kurtuldum evliligim bile sallantidaydi kurtardim elhamdülillah çok Kötü gunler gecirdin cok sukur gecti canim cok sagol
Ayhh ayhh ayhhh nasil seyler bunlar yahu...
gecmis olsun
Emine agır yemek yersen en az 1,5 saat snr spor degıl mııı dogru anladımm
Aynen dogru...
Daha agiri ds yenmez herhalde...diyedusunuyorum.

Delikanliyi emzirirken bi bakinayim.dedim
-iyi yapmisim...laklaklakkk-
Servey subat hamilesi he... kasim annesi hee..
Hadi hayirlisi insaellah saglikla

Back
X