- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.021
canım ben daha önce 4 sene bıraktım şimdi de haftasonu ve evde içmiyorum sadece arazide ve işyerinde içiyorum işin gerçeği bir rahatsızlık geçirdim o dönem antidepresan kullanmamak için sigaraya başladım allaha şükür şimdi iyiyim bir sorunum yok ama sigara hatıra kaldı bir de ben seviyorum bu mereti yaaabende cok severm bi ara cok icoyordm hatta diyetle beraber icmiyorm nedense bak simdik canm cekti kendme bi sutlu kahve yapaym
kuzum biraksana ne olur bu senn vucudna verebilcegn en guzel hediye hadi bizde sana destek verelim bitirelim.bunu he ne dersin :)
ya ben anlayamıyorum zaten,biz de çok kahve içen bir toplumuz,neden bizim köşe başlarında kagıt bardakta kahve satan dükkanlarımız yok
starbucksa verdiğimiz paraya acıyorum inan ama çok güzel kahve yapıyorlar..hele mochayı harikaa
ben de kahveciler istiyorum
ayak üstü kahvemi alıp evime gideyim
yaa callan cım sende mi starbucks çısın bayılıyorum ben onun kahvelerine bazen alıp işyerine getiriyorum öğlenleri günüm keyifli geçiyor
bu arada gecen bursaya gittiğimiz de hani şu küçük kağıt bardaklar var ya bursa da kahve dükkanı diye bi sürü yer açılmış türk kahvesi filtre kahve latte mocca sıcak çikolata hatta salep yapan yerler hemde fiyatı 1 tl çok hoşumuza gitti bizim ankara da da açılsa ne güzel olur