- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.181
öncesicallen Isin karacayi koyabilirmisin
ben sastim kaldim
sonrası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncesicallen Isin karacayi koyabilirmisin
ben sastim kaldim
yok canim dunden beri bende spor konusunda bakiniyomkızlarr
bu akşam ilk sporuma başlıyorum
pilates 19:00 da başlıyor ben zaten 7 de çıkıyorum bugün erken çıkacagım yarım saat kadar
sizlerede sormak istediğim bişey var interval seklinde yag yakımı hakkında bilgisi olan ve deneyen oldu mu hiç ?
tamam o zaman bizim grupta kalsınde tatlim ama ben dun aksam burdaydim gormedim
hatta selinde yazmis onada dedim kalsin diye
tamam o zaman bizim grupta kalsın
hoşgeldin diyorum
aslinda 4. takima gel deiyecektim ama kizceler birakmadi senigünaydınlar.....
evet gelene git dememişsiniz.teşekkür ederim beril kaptanım.takımda olduğum için çok mutluyum.
Hoşgeldin İpek aramıza.
Yeter ki iste. Bizden tam destek sana.
aslinda 4. takima gel deiyecektim ama kizceler birakmadi seni
az biraz torpil ettiler sekerim
canım b-fitteki olay da buydu işte,hızlı bir şekilde çalışıyorsun,nabız yükseliyor,anaerobik solunuma geçiyor kaslar.asıl kilo verdiren bu calısma..az önce dedim ben bununla diyet yapmadan 1 ayda toplamda 20cm inceldimkızlarr
bu akşam ilk sporuma başlıyorum
pilates 19:00 da başlıyor ben zaten 7 de çıkıyorum bugün erken çıkacagım yarım saat kadar
sizlerede sormak istediğim bişey var interval seklinde yag yakımı hakkında bilgisi olan ve deneyen oldu mu hiç ?
o zaman hatunu takıma alalım,ben arkadastan pozitif bir enerji aldım,hem bize son gelenler ortada yok,yeni kan iyidir
ama birdaha gelen olursa cuma yarısmasına katılmak isteyenlere basvursun deriz olur mu
yok canim dunden beri bende spor konusunda bakiniyom
günaydınlar.....
evet gelene git dememişsiniz.teşekkür ederim beril kaptanım.takımda olduğum için çok mutluyum.
canım b-fitteki olay da buydu işte,hızlı bir şekilde çalışıyorsun,nabız yükseliyor,anaerobik solunuma geçiyor kaslar.asıl kilo verdiren bu calısma..az önce dedim ben bununla diyet yapmadan 1 ayda toplamda 20cm inceldim
her gun degisik birsey duyuyom bakiyom okuyomyağ yakımında çok ii diye duymuştum
takım arkadaşım luci illgileniyordu bia ara ama ...
her gun degisik birsey duyuyom bakiyom okuyom
iki cami arasindaki benamaza döndüm ben ya
bugun yine iki salona var orayada bakacam
kesin bir seye karar kilacam insallah
evde yapanlara hayranim ya ben onuda yapamiyom hep yarin basliyom iki hafta gecti o yarin gelmedi daha
aynen senin gibiyimah berilim ben bi ara 1 saat önceden kalkıp spor yapardım ne güzel günlerdii
bazen spor yapmak istemezdim yine kalkardım tv izlerdim bitki çayımı içerdim
şimdi yapamıyorum neden bilmiyorumm
şu spor beni kendime getirecek insallahh
canım harika bir takıma geldimteşekkür ederim.hoşbuldum.desteğinize gerçekten ihtiyacım var.kendibaşıma olmuyor çünkü