- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mümkün değil kızım sadece anne sütü alıyo.
senin bu kiloda haftada 4 kilo vermen lazım
ay cok komik bu panda,yok böyle bir reklam
servey maşallah
doğrumümkün değil kızım sadece anne sütü alıyo.
Ben de canım dıyeceğim sanaaaservey maşallah
çıtırsın sen yaaaa
tütütütütütüütüt 41 kere maşallah
senin 70 kg ile alakan yokkkk
60 diyeceğiz bundan sonra sana
ay maşallah darısı başımızadoğru
o zaman 2 kg ver bari
benimki de bir kaç gün sonra ek gıdaya gececek,yeni 6 aylık oluyoruz da :)
kesinlikle doğruuubir alıntı
Stres Zayıflamaya Engel Midir?
ZAYIFLAMA İKSIRI ● 28 EKIM 2014 SALI ZAYIFLAMA, ZAYIFLAMAYI ETKILEYEN UNSURLAR
Birçok insan stres anında, yemek yeme isteğinde artış olduğunu fark etmiştir. Canınız sıkıldığında, depresyonda olduğunuzda kendinizi buzdolabının önünde bulabilirsiniz. Aşırı strese maruz kalındığında, metabolizma yavaşlar. Böylece insülin hormonunun salgılanmasında düzensizlik başlar. Vücutta insülin direnci oluşur. Metabolizma yavaşladığı zaman kilo verme durma noktasına gelir.
Siz stres yaşadığınız zaman vücudunuz kendisini korumaya alacaktır. Yediklerinizi vücudunuz depolamaya başlar. Kilo alımına neden olur. Az yiyecek tüketseniz bile kilo vermeniz imkânsız hale gelir.
Uzun süre aç kalarak, şok diyetler uygulayarak beslendiğiniz zaman vücut stres nedeniyle kilo vermeyi durduracaktır. Aç kalmadan yaptığınız diyetlerde, vücut strese girmez ve rahat hissettiğiniz zaman vücudunuz yiyeceklerin sindiriminde sıkıntı çekmez.
Rahatlamak için tükettiğiniz aşırı karbonhidrat içeren yiyecekler(çikolatalar, hamurişleri vb.) , size kesin çözüm sağlamayacaktır. Geçici olarak mutlu olmanızı sağlarlar fakat kilo olarak vücudunuzda depolanırlar.
Stresi Azaltmak İçin Neler Yapmalı?
- Sizi strese sokan durumun ne olduğunu bulup, konuyu direkt oradan çözmeye çalışmalısınız. Geçici çözümler kesin sonuç sağlamaz.
- Spor yapmak sizi rahatlatacak hem de kilo vermenizi sağlayacaktır. Spor yapma şansınız yoksa bile mutlaka açık havada yürüyüş yapmayı aksatmayın. Açık havada yapılan yürüyüş sizi rahatlatacaktır.
- Bitkilerin gücünden faydalanabilirsiniz. Rahatlatıcı çaylar içebilirsiniz. Adaçayı, melisa, rezene çayları tüketebilirsiniz.
- Duş alarak, masaj yaptırarak rahatlamaya çalışın.
Yediklerinize Dikkat Edin
- Bol bol balık tüketin. Sağlıklı yağlar zinde olmanıza rahatlamanıza yardımcı olur.
- Antioksidan olarak c vitamini alabilir veya bir fincan Türk kahvesi tüketebilirsiniz.
- Potasyum ve magnezyum stresi azaltır. Beslenmenize özen gösterin. Potasyumu özellikle muzdan ve koyu yeşil yapraklı sebzelerden alabilirsiniz.
- Proteinsiz kalmayın. Her gün ve her öğünde mutlaka yoğurt tüketin
hemen kardes ve esime de yolluyorumevet çok komedi her defasında izle genede gülersin :)
can zaten o aletlerin sayısına kadar kişi alıyorlar 10 kişi kadar ve hep beraber yapılıyor arta kalanlar bekliyor bir sonraki seansı[/QUOTE]hmm ne kadar süre gittin tatlım sen ?
baya ilgiliydi kadın denemek istiyorum
bide dün spor salonu gibi olsun istemiyorum çok kalabalık oluyormu falan bakmam lazım en güzel iş çıkışı denemek
1 ay gittim evet genelde ilgili oluyarlar arkadaşim b-fite 3 ay devam etti çok sıkılaştı tavsiye ederim bence ya plates ya b-fit i tercih etmelisin[/QUOTE]hmm ne kadar süre gittin tatlım sen ?
bide dün spor salonu gibi olsun istemiyorum çok kalabalık oluyormu falan bakmam lazım en güzel iş çıkışı denemek
can zaten o aletlerin sayısına kadar kişi alıyorlar 10 kişi kadar ve hep beraber yapılıyor arta kalanlar bekliyor bir sonraki seansı[/QUOTE]hmm ne kadar süre gittin tatlım sen ?
şu yaş pastayı canın cektiyse 1 çatal tadımlık alsaydın keşke
ama bu sefer akşam ara öğünü yok,akşama olayı dengelemişsin tebrikler
1 ay gittim evet genelde ilgili oluyarlar arkadaşim b-fite 3 ay devam etti çok sıkılaştı tavsiye ederim bence ya plates ya b-fit i tercih etmelisin
ben sana inanıyorum 60ları bile göreceksinay maşallah darısı başımıza1.8 haftalık hedefim ama buna dün karar verdim salıdan salıya yani cuma pek bi sürpriz beklemiyorum haftaya inş
![]()
estg. plates aletleri var ama tek başina yapılıyor artık diğer şubeleri bilmiyorum spor yapacak çok vakitleri olmayan lar için hızlı ve kolay bir spor şekili sen istersen ikinci 30 dk yapabilirsin aynı hareketler şimsi 1 alet bir stant var süreyle mesela 1dk alette çalışıyorsun 1 dk stanta çıkıp hoca eşliğinde onun gösterdiği hareketleri yapıyprsun artık 3 tur mu dönülüyordu 10 alet 10 hareket diyelim[/QUOTE]b fit içeriğini bilmiyorum kbakma o yüzden gitmeden önce sorguluyorum
içerisinde pilates var mı ?
ne gibi faaliyetler yapılıyor neden 30 dk
yuzeycim kusura bakma bu alıntılar kafayı yedi