Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. gunnesh 21

zeynep 21.3........ikinci

2. sanem 21,6

3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8 23,4..........beşinci +0.4:KK73:
5. callan 24,1 23,3...........dördüncü +0.8 :KK73:
6. servey 26.3 26.0..........altıncı +0.3:KK73:

hytsvncgzl 27,4..........yedinci
7. toplight 28,8 28,4..........sekizinci +0.4 :KK73:

8. hm 29,8

9. selin 30,1
zeynett 30.04.......onuncu

10. sukker 40,5

yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız[/QUOTE]

hmm ne kadar süre gittin tatlım sen ?

baya ilgiliydi kadın denemek istiyorum

bide dün spor salonu gibi olsun istemiyorum çok kalabalık oluyormu falan bakmam lazım en güzel iş çıkışı denemek
[/QUOTE]
1 ay gittim evet genelde ilgili oluyarlar arkadaşim b-fite 3 ay devam etti çok sıkılaştı tavsiye ederim bence ya plates ya b-fit i tercih etmelisin

bir alıntı
Stres Zayıflamaya Engel Midir?

ZAYIFLAMA İKSIRI ● 28 EKIM 2014 SALI ZAYIFLAMA, ZAYIFLAMAYI ETKILEYEN UNSURLAR

Birçok insan stres anında, yemek yeme isteğinde artış olduğunu fark etmiştir. Canınız sıkıldığında, depresyonda olduğunuzda kendinizi buzdolabının önünde bulabilirsiniz. Aşırı strese maruz kalındığında, metabolizma yavaşlar. Böylece insülin hormonunun salgılanmasında düzensizlik başlar. Vücutta insülin direnci oluşur. Metabolizma yavaşladığı zaman kilo verme durma noktasına gelir.
Siz stres yaşadığınız zaman vücudunuz kendisini korumaya alacaktır. Yediklerinizi vücudunuz depolamaya başlar. Kilo alımına neden olur. Az yiyecek tüketseniz bile kilo vermeniz imkânsız hale gelir.
Uzun süre aç kalarak, şok diyetler uygulayarak beslendiğiniz zaman vücut stres nedeniyle kilo vermeyi durduracaktır. Aç kalmadan yaptığınız diyetlerde, vücut strese girmez ve rahat hissettiğiniz zaman vücudunuz yiyeceklerin sindiriminde sıkıntı çekmez.
Rahatlamak için tükettiğiniz aşırı karbonhidrat içeren yiyecekler(çikolatalar, hamurişleri vb.) , size kesin çözüm sağlamayacaktır. Geçici olarak mutlu olmanızı sağlarlar fakat kilo olarak vücudunuzda depolanırlar.

Stresi Azaltmak İçin Neler Yapmalı?

• Sizi strese sokan durumun ne olduğunu bulup, konuyu direkt oradan çözmeye çalışmalısınız. Geçici çözümler kesin sonuç sağlamaz.
  • Spor yapmak sizi rahatlatacak hem de kilo vermenizi sağlayacaktır. Spor yapma şansınız yoksa bile mutlaka açık havada yürüyüş yapmayı aksatmayın. Açık havada yapılan yürüyüş sizi rahatlatacaktır.
  • Bitkilerin gücünden faydalanabilirsiniz. Rahatlatıcı çaylar içebilirsiniz. Adaçayı, melisa, rezene çayları tüketebilirsiniz.
  • Duş alarak, masaj yaptırarak rahatlamaya çalışın.

Yediklerinize Dikkat Edin

• Bol bol balık tüketin. Sağlıklı yağlar zinde olmanıza rahatlamanıza yardımcı olur.
  • Antioksidan olarak c vitamini alabilir veya bir fincan Türk kahvesi tüketebilirsiniz.
  • Potasyum ve magnezyum stresi azaltır. Beslenmenize özen gösterin. Potasyumu özellikle muzdan ve koyu yeşil yapraklı sebzelerden alabilirsiniz.
  • Proteinsiz kalmayın. Her gün ve her öğünde mutlaka yoğurt tüketin
kesinlikle doğruuu
kızlarrrr hayatımızdaki olumlu seylere odaklanıyoruz
derinn nefes alıp,şükrediyoruz
ve aklımıza sahip çıkıp,her şeyden tadımlık yememiz gerektiğini beynimize yazıyoruz,böylelikle hafif rahat ve sağlıklı oluyoruzz

bide dün spor salonu gibi olsun istemiyorum çok kalabalık oluyormu falan bakmam lazım en güzel iş çıkışı denemek
[/QUOTE] can zaten o aletlerin sayısına kadar kişi alıyorlar 10 kişi kadar ve hep beraber yapılıyor arta kalanlar bekliyor bir sonraki seansı

can zaten o aletlerin sayısına kadar kişi alıyorlar 10 kişi kadar ve hep beraber yapılıyor arta kalanlar bekliyor bir sonraki seansı[/QUOTE]
aynen her şey 1 dakika,öyle alet kalmaması diye bir şey yok
hem abaza erkek de yok:KK53:

1 ay gittim evet genelde ilgili oluyarlar arkadaşim b-fite 3 ay devam etti çok sıkılaştı tavsiye ederim bence ya plates ya b-fit i tercih etmelisin[/QUOTE]

b fit içeriğini bilmiyorum kbakma o yüzden gitmeden önce sorguluyorum

içerisinde pilates var mı ?

ne gibi faaliyetler yapılıyor neden 30 dk

can zaten o aletlerin sayısına kadar kişi alıyorlar 10 kişi kadar ve hep beraber yapılıyor arta kalanlar bekliyor bir sonraki seansı[/QUOTE]

oo süper o zamann

şu yaş pastayı canın cektiyse 1 çatal tadımlık alsaydın keşke
ama bu sefer akşam ara öğünü yok,akşama olayı dengelemişsin tebrikler

benim için 1 dilim yemek bile büyük başarı aslında biliyo musun, iki doğum günü vardı dün, biri öğretmen arkadaşın, diğeri öğrencimin, öğretmen arkadaşın pastasından yedim, öğrenciminkinden yemedim, diyette olmasaydım kesin yerdim:))

ama var ya bu kk iyi yaa, birşey yiyeceğim zaman menü paylaşımı geliyo aklıma çekiyorum kendimi:)

1 ay gittim evet genelde ilgili oluyarlar arkadaşim b-fite 3 ay devam etti çok sıkılaştı tavsiye ederim bence ya plates ya b-fit i tercih etmelisin

ne gibi faaliyetler yapılıyor neden 30 dk [/QUOTE] estg. plates aletleri var ama tek başina yapılıyor artık diğer şubeleri bilmiyorum spor yapacak çok vakitleri olmayan lar için hızlı ve kolay bir spor şekili sen istersen ikinci 30 dk yapabilirsin aynı hareketler şimsi 1 alet bir stant var süreyle mesela 1dk alette çalışıyorsun 1 dk stanta çıkıp hoca eşliğinde onun gösterdiği hareketleri yapıyprsun artık 3 tur mu dönülüyordu 10 alet 10 hareket diyelim

ay maşallah darısı başımıza :KK50: 1.8 haftalık hedefim ama buna dün karar verdim salıdan salıya yani cuma pek bi sürpriz beklemiyorum haftaya inş :KK68:
ben sana inanıyorum 60ları bile göreceksin
beril yok diye gelmemezlik yapma burada biz de sana desteğiz,sen de bize destek ol,grubuz biz yahuuu

ne gibi faaliyetler yapılıyor neden 30 dk
estg. plates aletleri var ama tek başina yapılıyor artık diğer şubeleri bilmiyorum spor yapacak çok vakitleri olmayan lar için hızlı ve kolay bir spor şekili sen istersen ikinci 30 dk yapabilirsin aynı hareketler şimsi 1 alet bir stant var süreyle mesela 1dk alette çalışıyorsun 1 dk stanta çıkıp hoca eşliğinde onun gösterdiği hareketleri yapıyprsun artık 3 tur mu dönülüyordu 10 alet 10 hareket diyelim[/QUOTE]

yuzeycim kusura bakma bu alıntılar kafayı yedi

sorun değil canım

bilgiler çok için cok sağol tatlım

yarın deneme için gidicem bakalım nasıl olacakk

Back
X