bakalım canım 1 aya kendimi alıştırısam dışarıda aramıcam dermanımı
olmazmı berilim ebrunun en son çıkan skinny jean videosu bile var
callenics egzersizi var ama ufff eve gidince yemek yap kaldır saat 9 u geçiyor sonra bana ağırlık çöküyor
sabah yapayım istiyorum saati 6 ya kuruyorum psikolojik ya kalkamıyorumm
sanırım bu dönemlere özel olsa gerek kafamın içinde bin tilki dolanıyor çözümlenemeyen seyler var.
iş sıkıntımın üstüne birde ailesel sorunlarda eklendi o nedenle biraz zor oluyor sanırım
bende hep ev komforunda spor derdim kosu bandim vardi cok ses cikariyor disarda yururum diye iki sene önce attim
cd vs.. basladim biraktim zorunluluk olmadi hic
bu kez bir zorunlu olsun diye spor salonu istedim
ondada daha kirk sorun cikariyom
gidip spor sonrasi orda dus yapsam onden gelen kis hasta olurum zaman gecer
olmasam eve gelsem ter sogur hasta olurum olaki yolda baska bir yere ugrasam kokarim
yakin olsun evime
haaaaaaa birde esime hep kadin olan yer diyor
aslinda belediyelerinde var kurslari ama saatler uymuyor
ama yok ya gobegimin camasira sarkmasindan tiksiniyom
yada oturdugumda alttan bana guluyor gibi geliyor artik
yeni yil bizim spor yilimiz olsun yuzeyim
yok tatlım aşkolsun ama akşam fazla yazma lütfen okuması zor oluyor
elif nasıl tatlım nasıl oldu
yazama zaten esim birseyler icecek mutfakta ugrasiyor kendince
ben kardesimin evini hic gormedim toplight bu ikinci evliligi 3 sene once evlendi birde bebegi var
ilk esinden bir kizi var canimi cikarip verecek kadar severim
annemler geldikce gorustuk cok zaman oldu baba evinde uyumayali
birde esimle babamlar pek anlasamaz yanliz gidip biraz eskiyi yadetmek istiyorum
aylari bitirdim ama gunler gecmiyor inanki
belgin hergun birsey istiyor ben durmadan anneme soruyom
yani yillar sonra ilk kez bizbizeyiz bir hafta
arada bir gelirler bizimkine canm ya niye bilmem gunduz yemez gece cani ister :)
bende gordum nasil o hale gelmis ama ama operasyon var ben tasvip etmedm tabi gorunus guzel ama saglik boyutu...
gercekten baya bir farketmiss ins geri almaz ve saglig i etkilemez masallah...benm 29.8 cikti smdik canm ..
before afterleri ozlemisiiim super hani melekleer :)) super kilo gercekten ne kadrda guzellemis :)
Ben napaym ben resmen obezim ya oof off saglik ocagndan adimsayar istedim o obezite olanlara veriliyor dedi vermedii banaa :/
Kuzum aciklamami yapacagm birazdan geldim simdik

ancak gecmisi bitirdim zaten oglenden beri
Canm elife nolduu dustumu biri bisylemi vurdu cok merak ettm hemn aydnlat beni lutfen onemli bisy yok dimi dikis attilarmii...kzum ya ogretmen nerdeymis niye bakmamis bakamiyorsa niye bu meslekte imiss acaba...kuzum spor isine cok sevndm ayrica bide durumumu takima bildirdign icin teskkur ederm cnm :) ocaga kdr spor yokmu simdiii...
Ayy kiyamam ya eniste yapmaz oyle bisiyy bak gor heleki heyecanini hissediyorsa hic yapmaz korkma sen kuzum benm :)
Geldimbebegm nasil uzuldm bilemeZsn ve cok kizdm ya uuf

(
evett zumba cok severek yaptm ama yuruyuse basladgmdan beri hic yapmadm ne yazkki ..daha sonralari callan yapmayida dusunuyorm amaa..
seni özlüyom cadi gelmeyince
elifin kasi yarildi canim minik birseya ama hasana gore gitmeyelim
bugunlerde fazla cakisiyoz nedense
beni anlamiyor diye bende hirliyom biraz ya neyse
bir aksilik cikmadan pazt bir gitsem yeter
esime gore selin heyecaninimi anlamasi imkansiz
o hic ozlemdiki
o hep ailesiyle buyudu
yok yawwwwwwwwwwwwww gidecem