- 8 Kasım 2014
- 413
- 367
- 73
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.581
Oooo torpillisin o zaman :) beril kimseyi kabul etmiyor çünkü gozdecimMErhaba, Beril çağırdı sağolsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo torpillisin o zaman :) beril kimseyi kabul etmiyor çünkü gozdecimMErhaba, Beril çağırdı sağolsun![]()
Yaş kilo kaç canım
Oooo torpillisin o zaman :) beril kimseyi kabul etmiyor çünkü gozdecim
Verirsin canim verirsin yeterki iste ve pes etme. Eee bi kerede almadığın icin bi kerede vermeyi bekleme yavaş yavaş insallah biz seni birakmayiz biz sana destek veririz canim merak etme :)))Herkese Merhabaaa
Ben 4. takımdan transfer oldum
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
kilolarım var. Nasıl desem 30-35 kilo kadar
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum![]()
Bende öyle yazinca 100 üstündesin zannettim canım:)Ya kilom en son 97 idi, 2 haftadır falan tartılmıyorum ve cumayı bekliyorum başlangıç kilomu bildirmek için , kaç çıkacak bilmiyorum artık![]()
Çıkarma bencede canım çünkü beril kolay koly kimseyi kabul etmiyor demekki sana guvenmiş kilo vereceğine inanmış canim :)))
Evet benim elimden tuttu sağolsun, bende yüzünü kara çıkarmayacağım![]()
Iyi geceler canim :)))Şeyy.. Bu arada ben artık yatayım yarın spora çıkacağım..
Bir de ben bu hafta eğitim vericem şirkete yeni gelenlere, pazartesi gününe kadar sadece akşamları uğrayabilirim.
Sadece bu haftalık böyle olacak, cuma sabah başlangıç bildireceğim, akşamları da mutlaka buradayım.
Berilcim tekrar çok teşekkür ederim, herkese de tekrar merhaba , ben dizüstünün üstünde uyuyakalmadan kaçayım![]()
hayriye cok siksin yaBen seni tutuyorum canim :))) yüzümü kara çıkarma bak :))
Bende öyle yazinca 100 üstündesin zannettim canım:)
hayriye cok siksin ya
beril avatari begendiiiii
begen tusu yok be kusum
hosgeldin tekrar gozdecimHerkese Merhabaaa
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum![]()
ondaki inadi gorunce abul ettim hayriyemMerhaba canim bizim takima mi geciyorsun kaptanimiz beril kabul etti mi
olurmu canim biz bir butunuzMErhaba, Beril çağırdı sağolsun![]()
hayriyem benim eleklerimin hepsi torpilliOooo torpillisin o zaman :) beril kimseyi kabul etmiyor çünkü gozdecim
sen mutlu ol zayiflada benim yuzum kara olsun
Evet benim elimden tuttu sağolsun, bende yüzünü kara çıkarmayacağım![]()
kesinlikle canimVerirsin canim verirsin yeterki iste ve pes etme. Eee bi kerede almadığın icin bi kerede vermeyi bekleme yavaş yavaş insallah biz seni birakmayiz biz sana destek veririz canim merak etme :)))
hadi iyi gecelerŞeyy.. Bu arada ben artık yatayım yarın spora çıkacağım..
Bir de ben bu hafta eğitim vericem şirkete yeni gelenlere, pazartesi gününe kadar sadece akşamları uğrayabilirim.
Sadece bu haftalık böyle olacak, cuma sabah başlangıç bildireceğim, akşamları da mutlaka buradayım.
Berilcim tekrar çok teşekkür ederim, herkese de tekrar merhaba , ben dizüstünün üstünde uyuyakalmadan kaçayım![]()
Çıkarma bencede canım çünkü beril kolay koly kimseyi kabul etmiyor demekki sana guvenmiş kilo vereceğine inanmış canim :)))
begen tusunu goremedimSagol canım benim. Neden ki begen duşu yok canim
Gercekten öyle berilim kendime geldim. Diyet yapiyordum ama cok mutlu degildim hep sevdiğim şeyler kafamdaydi ama simdi onları düşünmüyorum hergun kaç gram verdim diye merakla uyanıyorum merakla bekliyorum zayifliycam ve manken gibi gezicem ortalikta ve hayatim boyunca kilomu koruycam berilim yaşım daha 23 bu yaşta bu kiloda olduğum için mutlu degilim degilim. Erken evlendim kilo aldım diye hayata kusmuycem ve aksine sıkı sıkı sarilcam ben zayifliycam zayifliycam zayifliycam tek hedefim bu allahın izniyle:))))hayriyem benim eleklerimin hepsi torpilli
her hafta kilo veren fistiklarim
senden bu hafta bomba bekliyom
oyle bir elektirik varki sanki yenilendin bu izin sonrasi sekerim
Sagol bebişimm :))begen tusunu goremedim
beril seningiyimine renk uyumunada bayildi
tamam can kaçırmışım püf noktayıElbette öyle ama diyetin mantığı 1 gün tamamen protein tüketimine dayandığı için sebze yememek gerekiyor.
Sebze gününde rahatça tüketilebiliyor.
Ben çok açım ondan okumadan geçiyorum menüleri.![]()
hoşgeldin canımHerkese Merhabaaa
çok süper
bir gundemii vaay ay bak simdi daha bi yapasm geldi aksam tavuk suyuna corba yapym diyorum terbiyeli o olurmu pkiiHadi bakalım Selincim sende nasıl etki edecek. Normalde yapmadığın birşey olduğundan 1 kilo kadar azalabilirsin.
tartildm canm bildirme ne kaldi yarnida yapaym oyle soylym ama :)ilk defa ğrotein yapacaksan çok gider
şekerim emin ol bu arada bu hafta hiç tartıldın
mı
basla basla kuzm hem skilasmamz icin spor sartk zaten hemde sporu hayatmizin bir parcadi yapmaliyizDogru diyorsun canm yarin
basliyorum o zmn :)çok gaza geldim bak
şimdi:)))
bunu soyledgin iyi oldu canm ben bilmiyordm teskkr ederm tatlim :)Selincim, maydanozu tüketme hiç.
Çok az tüketilebiliyor ama tüketmeyince daha güzel gidiyor kilo.
Onun harici 10 numara.
Kaptanım, yarın da beraber kaynatırız.
Çok konuşalım ki yemek yemeye zaman kalmasın![]()
Benmkide simdik uyudu bende geldim ama herkes gitti belkide :/Eşim uyudu rahat yazabılıyorum ya kimse yokkk![]()
hosgeldiin canmm ayy ne yalan soylym.ben seni katilmak isteyenleerde okudum keske bise gelseydi demistm berilim sesimi duymus sankii :) beraberce guzel kilolar verelim ins cnm :)Herkese Merhabaaa
hayriyee sanki benm dusuncelermi anlattn cnm ya ayni seyleri yasamisiz dusunmusuz sanki ne mutluki burdaym bi hedefm var ve zayif oldugum gunleri iple cekiyirm ...Gercekten öyle berilim kendime geldim. Diyet yapiyordum ama cok mutlu degildim hep sevdiğim şeyler kafamdaydi ama simdi onları düşünmüyorum hergun kaç gram verdim diye merakla uyanıyorum merakla bekliyorum zayifliycam ve manken gibi gezicem ortalikta ve hayatim boyunca kilomu koruycam berilim yaşım daha 23 bu yaşta bu kiloda olduğum için mutlu degilim degilim. Erken evlendim kilo aldım diye hayata kusmuycem ve aksine sıkı sıkı sarilcam ben zayifliycam zayifliycam zayifliycam tek hedefim bu allahın izniyle:))))