- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.641
kizlar gunaydin hepinize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PARDONNNNN 23 senelık mühendıs mıııııgünaydınlarrr
canım geçmiş olsun ilaçlarını falan düzenli al aman haa
ooo sayın rakibem kolay gelsin
yok canım yok mühendislerinde itibarı yok maalesef dışardan öyle geliyor bak ben 23 senelik mühendisim inan piyasada asgari ücretin altında çalışan mühendisler biliyorum sigortasız hem de
maşallah sana
yaa arada öyle deşarj olmak gerekir emine cim
haırlı olsun canım
callen cim alıntılamıştım ama çıkmamış istersen şu BMİ leri cumadan sonra yap tatlım cuma malum büyük gün
o zamana kadar biraz daha düşebilir
bana gelince bu sabah dayanamadım tartıldım fazla değil daha 500 gr veröişim yaa ben daha çok gider sanıyordum bakalım cumaya ne çıkacak
hepinize güzel bir gün olsun bu arada sizin yüzünüzden dün bende akşam menümde olmamasına rağmen cennet meyvesi yedim baktım herkesin menüsünde var bende çok severim akşam yemekten sonra 1 tane hüplettim maalesef sabah yeseydim daha iyi olurdu ama
çok yorucu inşallah çabuk pes etmemcanm spor eklemissin cok guzel olmus ins hep devam edebilrsn :)
cok dolu olmus sukkerim
porsiyonlar kucuk olsada biraz sadelestir
zumba yi cok merak ediyorum
yilnasi sonrasi bende spor yapacam ins.
hayırlı olsun canıminan şaşırdım cidden ben durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
teşekkür ederim dualarınız sayesinde bugün bir yerle anlaştım aslında kendi işimi yapıcam kendi patronum olucam hayırlısı bakalım ben ok beğendim ve daha çok çalışmam gerekiyor.
çok güzel menünSabah 2kk peynır,10 zeytın,10 fındık,1yumurta,domates,cennet hurması,sutlu nescafe
Yesılcay
Oğlen tarhana c, karnıbahar y, salata,ayran
Sade tkahvesi
Aksam guvec y,yoğurt
3 lt su
40 dk yuruyus
biz de seni özledikkKizlaar cok ozur dilermm kac gundr yokum ama aklm kalbm hep sizleydi gunler gcmedi inanki sabah bi kalktmki int yok yaptirana kadar su zaman oldu halada bi yavaslik var ama girebiliyorm neysekii cok cok ozledm hepinizi topligtm bana kizmani geri aldn dimii![]()
güzelllllKizlr menüm
1dilim ekmek 1yumurta 1kk peynir 2zeytin bol domates
Ara öğün 1 mandelina
Öğlen bi küçük kase bulgur pilavlı ayran
Akşam yemeği 1orta boy çupra bol salata
1nescafe 3litre su
çok yorucu inşallah çabuk pes etmem
bugün sadeleştirdim birazcık daha ama özellikle akşam bi önceki günden kalan yemekler oluyo o gün pişirdiklerim oluyo içim gidiyo atmaya dayıyorum bazenzumba çok yorucu ama çok fena ter attırıyo çok büyük kalöri yakıyo
![]()
evet gruba gelen bmı söylesin :))Ne güzel canım, birer hediyesiniz işte birbirinize.
Ben de şöyle bir bakıyorum da her anımda o var.
Heralde onu tanımadan önce bahçede top oynadığım zamanlardı.
Hoş hala oynarım da neyse ..
Kötü olmuş Zeynepcim ya. Saat kaça kadar açık ki? En azından aletli egzersizler için daha geç gidersen belki daha uygun olur ortam.
Callancım, bir derdim var bölümünde bir arkadaş var zipzip diye.
Her konuya cevabı, yaş kaç oluyor. Artık gülüyorum görünce. Senin de öyle olmuş senin BMI kaç söyle bakayım![]()
ONCE YAZAYIM sonra okuyacagım..
yoks OKUDUKLARIMLA KALIYORUM
hay oglum yaaa capsleyıp duruyor.
dun:
sabah:2 yumurta (zyagda), 2kasık lor, salatalık, ıhlamur, 6zeytın, 1tatlı kasıgı elma pekmezı, 1elma (tarcınlı).
....fıltre kahve
17:00- /ısıracagım parmaklarını goreceksın...al zurafanı onunla oyna ıkı dakıka musaadee/
1tabak zyag az tereyag ıle kavrulmus fasulye tursusu. cay. 1kase yogurt corbası.
aksam-2 dılımızgara et, 1kase yagsız salata
spor. (kuregı kullanmayacagım bu hafta) 76dk elıptık (fılm bıtırdım:))
su:3lt+
ikinci üniversite için ders claışıyor canımKizlar meltem neden hiç girmiyor bilginiz var mi? ben döndüğümden beri hiç göremedim de
canım çookk geçmiş olsunherkeze gecikmeli bir selammmmmmmm
hizlica gecmisi okudum
sitemler var gibi....
SELIN int sorunu varmis dun mesaj yollamis bugun hallolursa gelecekmis ondan gelemiyor sebep beril degil biline
bende elif oyun grubunda dusmus kasi yarilmis iki gundur onunla ugrasiyorum aslinda daha cok okulla ugrastik.
aksam girecektim esim sinirliydi elif olayindan dolayi bir de ben tuz biber olmayim dedim
2 dikislik bir yara ama bizim icin baska
ögretmenin ihmali sanirim babamiz bugunde gitti bir suru olay vs..........
sukker ben varkende cok uzun zamanlar gelmiyordu
ayrica toplightim yazina biraz uzuldum canim
ben kimseyi sahsi tanimiyorum gelmemeleri belki tesaduftu benlik bir durum degil
hem sen hala kaptansin canim
dagyolu paylasimlari var strese dayali kesinlikle katiliyorum
callen keske bir ay sonra yapsaydik su listemizi aylik karsilama olurdu
servey beren cok hos silememisinnnnnnnnnnnnnn
yuzey sen nasilsin kuzum
haaa unutmadan gunes mezuniyetine kadar gelemeyecekmis cok yogunmus
emine iyidir umarim fis fis kayikci eminenin 100 dakikadir gunluk kuregi...
sukker bu sira diyeti saldinmi sen 90 lara gidip bir baktim haberin olsun
cimcime is konusundaki stresine cok uzuldum ama belki daha hayirli ir isin olcak yeni yil yeni umutlara gebedir unutma
guzel haber spor salonuna kaydoldum
ama 1 ocak itibariyle üyeligim baslayacak
Bu arada dun dısarı cıktım bu ara kendımı bereye verdım sabah fon cektıremıyorum bu aralar cok ıyı kurtarıyor durumu ayrıca cok merak ederdım cıt cıt sac nasıl olur ondan aldım yılbasında yada musaıt olunca kuafore taktırcammn aslında sacım uzun belime bır karıs kalmış ulasmasına ama dalgalı oldugundan belli olmuyorrr
evet kahvenin hası sütsüz şekersiz kesinlikleeTamamdır Callancım, 2-3 bardağa düşüreyim ben onu ufaktan ufaktan.
Öyle bir şey ki, evde de resmen kahve ile kandırılıyorum.
Eşim soruyor, onu ister misiniz ı-ıh bunu ister misini ı-ıh.
Sonra elinde kahve ile geliyor, gören de dünyaları getirdi zanneder.
Ben bir seviniyorum
Bugün sınırım 5 olsun o zaman haftaya cumaya kadar. Sonra 4 ..
Aynenn, sütsüz şekersiz has kahve olacak.
O kadar mı güzel olur birşey yahu mis resmen.
Hollanda bir de demekk, kahvenin memleketi resmen.
Ahh şekerim gitmiş benim sitemden bakın demiş.
Benimkisi 29 olmuş.