Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayhh inat ettim yukledim.
Gerci esprisi kalmadi.
Cocuk bunun uzerine uyudu uyandi yemek yedi.

Eklentiler

• 20141211_105332.webp
    20141211_105332.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 63
ONCE YAZAYIM sonra okuyacagım..
yoks OKUDUKLARIMLA KALIYORUM
hay oglum yaaa capsleyıp duruyor.
dun:
sabah:2 yumurta (zyagda), 2kasık lor, salatalık, ıhlamur, 6zeytın, 1tatlı kasıgı elma pekmezı, 1elma (tarcınlı).
....fıltre kahve
17:00- /ısıracagım parmaklarını goreceksın...al zurafanı onunla oyna ıkı dakıka musaadee/
1tabak zyag az tereyag ıle kavrulmus fasulye tursusu. cay. 1kase yogurt corbası.
aksam-2 dılımızgara et, 1kase yagsız salata

spor. (kuregı kullanmayacagım bu hafta) 76dk elıptık (fılm bıtırdım:))
su:3lt+
menunu okumak bugun daha rahat seçkin yazmışsın ben hiç problem göremedim harika

almaması lazım bakalım

öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuş

muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlarda

evet şekerim aranızda en yaşlınız benim

valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacak
bu arada kızlar bugün ilk defa tartının resmini çekeyim dedim ama ekmek için teli elime aldığımda 100 gr fazla çıktı sizde de öyle oluyor mu nasıl tartının fotosunu çekiyosunuz?
kaptanım aynı sorun bende de var telefonu kamerasını açık hale getirip tartıdan inip kilom silinmeden çekmeye çalişiyorum saniyeler içinde olmassa siliniyor ben bu yöntemi buldum bakalım diğerleri ne yapıyor
sabah çıkmadım tartıya,bakalım bugun protein günü,yarın neler olacak
bu arada bir hafta protein yapacağım,ya dagyolum bu ara bende iştah artışı var
ne zaman dukanın atak evresini yapsam iştahım kapanır,bundan proteine baslıyorum
yani haftaya yenilmeye hazır ol
sen kaç çıktın bugun kuzucumm
sen tartılaydın bende söylerdim ama çok birşey yok yarın ikimize süpriz olsun seni yenmeyi çok istiyorum ya biz arkadaş dost değilmiyiz aşkolsun sana haftaya ben seni hiç yalnız bırakırmıyım :KK53:demek protein yapıyoruz

:KK62::KK6:
Aaaa neden....
Uzun surmeyecek serveycim... korkma.
Hemen sollayacagim.:KK62::KK59::rolleyes:
evet süper yariş kızıştı

İyi ki grup içi yarışmayı onerdım takımlararası 1.olmak guzel elbette ama burada bıreysel yarışta daha cok motıve oluyorum bennnn
kesinlikle katılıyorum

1. gunnesh 21

zeynep 21.3........ikinci

2. sanem 21,6

3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8 23,4..........beşinci +0.4:KK73:
5. callan 24,1 23,3...........dördüncü +0.8 :KK73:
6. servey 26.3 26.0..........altıncı +0.3:KK73:

hytsvncgzl 27,4..........yedinci
7. toplight 28,8 28,4..........sekizinci +0.4 :KK73:

8. hm 29,8 29.............dokuzuncu +0.8 :KK73:

9. selin 30,1

zeynett 30.04.......onuncu

emine 32,3.........onbirinci

10. sukker 40,5

yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız
arkadaşlar BMIsını kaçırdığım arkadaşlar tekrar yazabilir mi
bir de tüm mesajları okumaya çalıştım bir önden bir arkadan kaçırdığım mutlaka olmuştur,cevap yazamadıysam kusura bakmayın dostlar,öpüyorum
bu arada listede bildirim yapan ve BMI'sı düşmeyen arkadaş yok,herkesi çok tebrik ederim
ya bu listeyi yarın tekrar yapsak

aynen dagyoluyla ben de cok motive oluyorum
hergün merak ediyorum dagyolu ne yedi tartıda kaç cıktı,cumaya kadar kaç cıkacak
sağol canım nasılda beni düşünür olmuşsun kalp kalbe karşimi derler bende hergün seni merak ediyorum

Bence bu işi bıldırımın hemen arkasından yapalım callan ne dersın her hafta gozlemlerız de dususuu
2. fikrine katılışım

Haftaya toplight ıle aynı kiloda olabılır mıyım sızceeeee:KK75:

olur bana uyar
diğer kızlar da isterse neden olmasın
kızlar cuma BMI bildirimi yapmak istermisiniz,liste yapması benden
evveeeeet

Merhabaaa nasılsınız maşallah ya bayağı döktürülmüş yarım saattir okuyorum :)))
Aramıza katılanlara tekrardan hoşgeldin diyeyim.

Bugün spordan sonra heryanım ağrıyor yaa nasılbir hamlıktır anlamadım gitti :)
bir hafta sonra geçer

kızlar günaydın
dün öğlenden sonra moralim çok bozuktu giremedim sonrasında
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..

Callancım çok geçmiş olsun kuzum.
Kim bilir nasıl korkmuşsundur.
Doktora falan gittiniz mi neden olabilir acaba?

Sen ben hm protein gunu yapİyoruz canm bakalm aksm menuler nasl olcaak cok merak ediyorm :) ve yarnki sonucllar :)

canm spor eklemissin cok guzel olmus ins hep devam edebilrsn :)

Nasıl gidiyor protein günü Selincim?

Hayır olsun ama bugun kötu bır ruya gordum esım benı aldatmış ayyy uyandıgımda gogsum sıkışmıştı gozumu actım esım butun sevecenliğiyle hadı askım uyan dedı o an onu parcalayacaktım yuzume soguk su serptım tepkısız kalmak ıcınnn:KK57:

Servey, bir tane vurup uyuyorum ben ya yapsaydın. :KK53::KK53:
Çok kötüyüm bugün yahu.

almaması lazım bakalım

öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuş

muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlarda

evet şekerim aranızda en yaşlınız benim

valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacak
bu arada kızlar bugün ilk defa tartının resmini çekeyim dedim ama ekmek için teli elime aldığımda 100 gr fazla çıktı sizde de öyle oluyor mu nasıl tartının fotosunu çekiyosunuz?

Kaptanım, ben üşeniyorum ama çekeceğim zaman tartıdan itiyorum. Bir süre ekranda duruyor kilo. O sırada çekiyorum.

menunu okumak bugun daha rahat seçkin yazmışsın ben hiç problem göremedim harika

kaptanım aynı sorun bende de var telefonu kamerasını açık hale getirip tartıdan inip kilom silinmeden çekmeye çalişiyorum saniyeler içinde olmassa siliniyor ben bu yöntemi buldum bakalım diğerleri ne yapıyor
sen tartılaydın bende söylerdim ama çok birşey yok yarın ikimize süpriz olsun seni yenmeyi çok istiyorum ya biz arkadaş dost değilmiyiz aşkolsun sana haftaya ben seni hiç yalnız bırakırmıyım :KK53:demek protein yapıyoruz

evet süper yariş kızıştı

kesinlikle katılıyorum

ya bu listeyi yarın tekrar yapsak

sağol canım nasılda beni düşünür olmuşsun kalp kalbe karşimi derler bende hergün seni merak ediyorum

2. fikrine katılışım

evveeeeet

bir hafta sonra geçer
dagyolu canım o yöntemi deneyeyim benimki de saniyeler içinde siliniyor

Kaptanım, ben üşeniyorum ama çekeceğim zaman tartıdan itiyorum. Bir süre ekranda duruyor kilo. O sırada çekiyorum.
benimki çok çabuk siliniyor da hafızası da yok neyse artık tartılı bildrim yapmayız

ben de öyle yapmaya çalışıyorum önceki günden sakatat vardı dün yanına pilav yaptım baktım dolaptaki mantarlar gidiyo hemen pişirdim. turşu yoğurt çiğ köfte salata da meze oluyo zaten hep oluyo sofrada bugüne yemek kalmadı :KK64:haftasonu da annemler geliyo :KK71:

Ben, kalan yemekleri köpeklere kedilere veriyorum.
Hem ben hem onlar mutlu oluyor.

toplightım serveyi geçtin mi yoksa :KK46:
valla eğer servey çok abartmadıysa geçtim senin bana olan güvenini sarsmamam lazım sen her şartta bana güvendin
yalnız haftasonu benim bir sorunum olacak bu haftasonu arkadaşlar kızılcahamam da bi otel ayarlamışlar bayan bayana 1 gece takılacağız hamam havuz keyfi yapacağız yalnız ben ufaklığı da götüreceğim onunla nasıl keyif yapacaksam
otel 5 yıldızlı yemekler yep açık büfe ben kendimden geçiyom açık büfe olunca bakalım ptesiye sonuç ne olacak

valla eğer servey çok abartmadıysa geçtim senin bana olan güvenini sarsmamam lazım sen her şartta bana güvendin
yalnız haftasonu benim bir sorunum olacak bu haftasonu arkadaşlar kızılcahamam da bi otel ayarlamışlar bayan bayana 1 gece takılacağız hamam havuz keyfi yapacağız yalnız ben ufaklığı da götüreceğim onunla nasıl keyif yapacaksam
otel 5 yıldızlı yemekler yep açık büfe ben kendimden geçiyom açık büfe olunca bakalım ptesiye sonuç ne olacak
ben sana güveniyorum,orada da sğlıklı şeyler yiyeceğine eminim:KK24::KK66:

dagyolu canım o yöntemi deneyeyim benimki de saniyeler içinde siliniyor

benimki çok çabuk siliniyor da hafızası da yok neyse artık tartılı bildrim yapmayız

Kaptanım ben de yapacağım aslında fotoğraflı ama her hafta yapamıyorum üşeniyorum.
O yüzden başlayamadım bir türlü.
Aslında çok hoşuma gidiyor.

Ben, kalan yemekleri köpeklere kedilere veriyorum.
Hem ben hem onlar mutlu oluyor.
insanların yiyebileceği şekildeyse hayvanlara vermeyi doğru bulmuyorum hem zaten şehir dışında bi sitede oturduğumuz için etrafta hiç hayvan görmedim varsa da muhtemelen apartman görevlileri besliyordur :KK52:o yöntem benim için çok daha uğraştırıcı olur:confused:

Back
X