- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.361
Tabii ki acik havada yuruyus.. ve herseey bambaskadir.
Pek yapabildigim.. nasip olmayan bisey
Pek yapabildigim.. nasip olmayan bisey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az yagda sogani dolandir uzerine ispanagi ekle ama cok pismeden hafif cevir kabaligi gecsin al canimBerus senın ıspanak tarfını yapcam ama ıspanak cabuk pişer yumurta da et cıg kalmaz mı
ok şimdi oldu basta koftenın üzerıne yumurta kır anlamışımm oldu şimdi oğlus sadece ıspanak swvıyor sebzeden degısık yemegını yapayım da yesınnnaz yagda sogani dolandir uzerine ispanagi ekle ama cok pismeden hafif cevir kabaligi gecsin al canim
köfteleri uzerine koy ben cok kisik ayarda fisiririm eger tedirginsen uzerine alü folyo ort yada kapakli bir tepsi kullan kofteler pismeye yakin yumurtayi kir
bir iki denemeden sonra kendi ayarini oturtursun serveyim
Sen de gıdeydın vakıt gecırırdın ayrı kalcanızzzkizlar yeni geldim dolaba yiyecek yapacam bugun buralardayim
aksam da burdayim esim kizlarla sinemaya gidecek
evet canm bant var evde onnla koşuyorum :)sende hosgeldin selinim
evddmi kosuyordunn ??
işte busun canmm süpersn hep böyle :)Buraya takıldığımdan beri ,sayenizde bende kendime güveniyorum, bugün o kadar çok kaloriyi reddettim ki anlatamam,
ve bu her zamankinden daha kolay oldu, çünkü artık inanıyorum, başarabilirim![]()
bak ya bn ykken neler nelr olmuuşş ee son durm ne ben kimle eşim şimdik ama bizim kilolrımız bir değil ve benbr karar aldm sen ona göre çok az yiyorsn ben sana yetişemem gülümTmm yavrum alayim dur sen :) ben ona cok guzel eş olurum merak etmesin :)
bende 92liyim :)1983 luyum keske 90 lı olsam
geldiiim dün elektrik ksntisi telefon derken delirttilr beni 4. takımaydım azcık sonra uyumusum bugnde koşturmaca filan ancak geldim :)SELINNNNNN SELINNNNNNN NERELERDESINNNN GEL CABUK BEYBİİ :)) BENIMSIN BENIM YIYCEM SENI :))))
tabii ya vaay b tmm serveym tamm :)Ben seni tutuyorummm![]()
bendeseni severim canm benm :)Oyle bır ıhtımal yokkkk
Bu arada selinimi de cok severım pıtırıma da guvenıyorum sma tarsf olmaysn bertaraf olur bu hafts toplight benı ezdı gectı,bel agrım ondan aslında haftaya alıcam asagıyaaa
teşekkr ederm canm :)aynen böylee devam selincimmm
ayyy çok heycanlıı bavulunu hazıladnmıı buzdolabını doldurdunmuu sen hazırmısıın :)gunaydinnnnnnnnnnn
ve son iki gunnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende tam bunu aryodum mrak ettm çoksevgili emine paylasim alanina bakarmissin seabahar bir konuda bilgi istiyor canim
oluuur :)Hm kusura bakma canım ben selinle yarıstıgını kacırmışım ucunuz yarısın daha eglenceli olmaz mı canımm
aaa nasılda tanımııs ya :) vallahi süper :)Evet cok dogru puskuutun dedigi gibi daha once yarismistim.
Uyeligimi kaybettigimden yeniledim.
Problem mi olddu ki
Yazmistim buraya da daha pnce bunu??
yok kız sen öyle anlamışsındır :)ordan e kadar yarışmıstın canm kaç kilo vermiştin :)Gizlenmisim gibi lanse edilmis ama.
hahaha süper bi teorii nerde hareket orda bereket :)Kızlar dedım kı oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk lütfen kalk yerınden suan yuruyorummmmm
aslinda elifi arkadasa birakip gidelim dedi ama bugun olmaz evde cok isim varSen de gıdeydın vakıt gecırırdın ayrı kalcanızzz
Severek bakarım bu arada ben yazun zumba yaptım inanılmaz ter atıyon ve cok eglenıyorsun muzık dans super eger seversen evde de kolay o ben dersteki sarkıları youtubedan ındırmıştım 30-40 dk olcak sekilde yapıyordum evde deebende sana salonda yururken
zumba yaparken
plateste resimler yollayacam bir baslayimda
benim ikizlerde yemezdi ben ispanagi koftenin icine dograyip yogururdumEki Görüntüle 1334801
ok şimdi oldu basta koftenın üzerıne yumurta kır anlamışımm oldu şimdi oğlus sadece ıspanak swvıyor sebzeden degısık yemegını yapayım da yesınnn
çokk güüzell hava miis bugun gerçekten :)
merakla bekliyorum kzuuum beriil bana küsmüsüüünbende sana salonda yururken
zumba yaparken
plateste resimler yollayacam bir baslayimda
canim valizler hazirevet canm bant var evde onnla koşuyorum :)
işte busun canmm süpersn hep böyle :)
bak ya bn ykken neler nelr olmuuşş ee son durm ne ben kimle eşim şimdik ama bizim kilolrımız bir değil ve benbr karar aldm sen ona göre çok az yiyorsn ben sana yetişemem gülüm
bende 92liyim :)
geldiiim dün elektrik ksntisi telefon derken delirttilr beni 4. takımaydım azcık sonra uyumusum bugnde koşturmaca filan ancak geldim :)
tabii ya vaay b tmm serveym tamm :)
bendeseni severim canm benm :)
teşekkr ederm canm :)
ayyy çok heycanlıı bavulunu hazıladnmıı buzdolabını doldurdunmuu sen hazırmısıın :)
bende tam bunu aryodum mrak ettm çok
oluuur :)
aaa nasılda tanımııs ya :) vallahi süper :)
yok kız sen öyle anlamışsındır :)ordan e kadar yarışmıstın canm kaç kilo vermiştin :)
hahaha süper bi teorii nerde hareket orda bereket :)
Severek bakarım bu arada ben yazun zumba yaptım inanılmaz ter atıyon ve cok eglenıyorsun muzık dans super eger seversen evde de kolay o ben dersteki sarkıları youtubedan ındırmıştım 30-40 dk olcak sekilde yapıyordum evde dee
yok bebegimçokk güüzell hava miis bugun gerçekten :)
merakla bekliyorum kzuuum beriil bana küsmüsüüün![]()
nebiyilmm ben kendimi çok kötü hissediyorum su an ..yok bebegim
sana hep diyorum herseyi cok ince dusunme
olmadi gecti
kizan kizar snin canin sag olsun
hem niye kizsinki yolarim onu
mailgelsin kopyalayayim sana