Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ecikk saka da mı yapmıyalım ben de 6 kişilik pastayı tek yerım yada bır kutu dondurmayı ne olmuş ama artık ıı ıııı bu arada denızden sen cıksan senı de yerımmm:kk77:kalamar karıdes midye hmmm. Super.agır metal kısmı var ilte.hiç suşi yedın mi ben dememeye cesaret edemiyorummm

image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    117,7 KB · Görüntüleme: 73
Berus senın ıspanak tarfını yapcam ama ıspanak cabuk pişer yumurta da et cıg kalmaz mı
az yagda sogani dolandir uzerine ispanagi ekle ama cok pismeden hafif cevir kabaligi gecsin al canim
köfteleri uzerine koy ben cok kisik ayarda fisiririm eger tedirginsen uzerine alü folyo ort yada kapakli bir tepsi kullan kofteler pismeye yakin yumurtayi kir
bir iki denemeden sonra kendi ayarini oturtursun serveyim

image.webp

az yagda sogani dolandir uzerine ispanagi ekle ama cok pismeden hafif cevir kabaligi gecsin al canim
köfteleri uzerine koy ben cok kisik ayarda fisiririm eger tedirginsen uzerine alü folyo ort yada kapakli bir tepsi kullan kofteler pismeye yakin yumurtayi kir
bir iki denemeden sonra kendi ayarini oturtursun serveyim
ok şimdi oldu basta koftenın üzerıne yumurta kır anlamışımm oldu şimdi oğlus sadece ıspanak swvıyor sebzeden degısık yemegını yapayım da yesınnn

sende hosgeldin selinim

evddmi kosuyordunn ??
evet canm bant var evde onnla koşuyorum :)

Buraya takıldığımdan beri ,sayenizde bende kendime güveniyorum, bugün o kadar çok kaloriyi reddettim ki anlatamam,
ve bu her zamankinden daha kolay oldu, çünkü artık inanıyorum, başarabilirim :KK36::KK68:
işte busun canmm süpersn hep böyle :)

Tmm yavrum alayim dur sen :) ben ona cok guzel eş olurum merak etmesin :)
bak ya bn ykken neler nelr olmuuşş ee son durm ne ben kimle eşim şimdik ama bizim kilolrımız bir değil ve benbr karar aldm sen ona göre çok az yiyorsn ben sana yetişemem gülüm ;)

1983 luyum keske 90 lı olsam
bende 92liyim :)

SELINNNNNN SELINNNNNNN NERELERDESINNNN GEL CABUK BEYBİİ :)) BENIMSIN BENIM YIYCEM SENI :))))
geldiiim dün elektrik ksntisi telefon derken delirttilr beni 4. takımaydım azcık sonra uyumusum bugnde koşturmaca filan ancak geldim :)

Ben seni tutuyorummm:KK19:
tabii ya vaay b tmm serveym tamm :)

Oyle bır ıhtımal yokkkk
Bu arada selinimi de cok severım pıtırıma da guvenıyorum sma tarsf olmaysn bertaraf olur bu hafts toplight benı ezdı gectı,bel agrım ondan aslında haftaya alıcam asagıyaaa
bendeseni severim canm benm :)
aynen böylee devam selincimmm
teşekkr ederm canm :)

gunaydinnnnnnnnnnn

ve son iki gunnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy çok heycanlıı bavulunu hazıladnmıı buzdolabını doldurdunmuu sen hazırmısıın :)

sevgili emine paylasim alanina bakarmissin seabahar bir konuda bilgi istiyor canim
bende tam bunu aryodum mrak ettm çok

Hm kusura bakma canım ben selinle yarıstıgını kacırmışım ucunuz yarısın daha eglenceli olmaz mı canımm
oluuur :)

Evet cok dogru puskuutun dedigi gibi daha once yarismistim.
Uyeligimi kaybettigimden yeniledim.
Problem mi olddu ki
Yazmistim buraya da daha pnce bunu??
aaa nasılda tanımııs ya :) vallahi süper :)

Gizlenmisim gibi lanse edilmis ama.
yok kız sen öyle anlamışsındır :)ordan e kadar yarışmıstın canm kaç kilo vermiştin :)

Kızlar dedım kı oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk lütfen kalk yerınden suan yuruyorummmmm
hahaha süper bi teorii nerde hareket orda bereket :)

Sen de gıdeydın vakıt gecırırdın ayrı kalcanızzz
aslinda elifi arkadasa birakip gidelim dedi ama bugun olmaz evde cok isim var
birde elifin kasi bantli evde cocuk var birsey olur gider ayak diye istemedim
hem pazartesi ben gidecem cuma gece onlar gelecek canisi

bende sana salonda yururken
zumba yaparken
plateste resimler yollayacam bir baslayimda
Severek bakarım bu arada ben yazun zumba yaptım inanılmaz ter atıyon ve cok eglenıyorsun muzık dans super eger seversen evde de kolay o ben dersteki sarkıları youtubedan ındırmıştım 30-40 dk olcak sekilde yapıyordum evde dee

Eki Görüntüle 1334801

ok şimdi oldu basta koftenın üzerıne yumurta kır anlamışımm oldu şimdi oğlus sadece ıspanak swvıyor sebzeden degısık yemegını yapayım da yesınnn
benim ikizlerde yemezdi ben ispanagi koftenin icine dograyip yogururdum
maydanoz diye yutarlardi

evet canm bant var evde onnla koşuyorum :)

işte busun canmm süpersn hep böyle :)

bak ya bn ykken neler nelr olmuuşş ee son durm ne ben kimle eşim şimdik ama bizim kilolrımız bir değil ve benbr karar aldm sen ona göre çok az yiyorsn ben sana yetişemem gülüm :KK66:

bende 92liyim :)

geldiiim dün elektrik ksntisi telefon derken delirttilr beni 4. takımaydım azcık sonra uyumusum bugnde koşturmaca filan ancak geldim :)

tabii ya vaay b tmm serveym tamm :)

bendeseni severim canm benm :)
teşekkr ederm canm :)

ayyy çok heycanlıı bavulunu hazıladnmıı buzdolabını doldurdunmuu sen hazırmısıın :)

bende tam bunu aryodum mrak ettm çok

oluuur :)

aaa nasılda tanımııs ya :) vallahi süper :)

yok kız sen öyle anlamışsındır :)ordan e kadar yarışmıstın canm kaç kilo vermiştin :)

hahaha süper bi teorii nerde hareket orda bereket :)
canim valizler hazir
hatta cuma gununku ikizlerin esimin valizide hazir bir kapatip alacaklar
dolaba bugun basladim daha dogrusu baslayacam
kizlara tarif edecem
alis veristen geldim elif uyur kizlarda babayla gider bende sakince yaparim

Severek bakarım bu arada ben yazun zumba yaptım inanılmaz ter atıyon ve cok eglenıyorsun muzık dans super eger seversen evde de kolay o ben dersteki sarkıları youtubedan ındırmıştım 30-40 dk olcak sekilde yapıyordum evde dee

ben hic denemedim ilk defa yapacam

çokk güüzell hava miis bugun gerçekten :)
merakla bekliyorum kzuuum beriil bana küsmüsüüün :KK43:
yok bebegim
sana hep diyorum herseyi cok ince dusunme
olmadi gecti
kizan kizar snin canin sag olsun
hem niye kizsinki yolarim onu
mailgelsin kopyalayayim sana

kızlar ben bi dyet arkadaşımdan baya bir azar işittim az yememle iligili bunun yanlış olduğunun farkına vardım dengeli ve güzel bir beslenmeyle kilo vereceğim az yada çok kilo vereyimde 80lerden dştükten sonra yavas yavas gitsede olur benm için dediğinz gibi bi anda gelmediki bi anda gitsin hem sağlığım he mantğm için böyle yapmak istiyorum ben acelem yok nsılsa ;)

Back
X