- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenYaşı 34 ben kilolarımla mutluyum dıyorlar ya kulliyen yalan kendimle barısıgım derler bence kendıne kus artık ee yeter![]()
çok güzel olmuş beriilim elifimmi süsledi yoksam bi kısmını :)ben ecik dolanayim topiklerde spor olsun
biraz elif suslediydiçok güzel olmuş beriilim elifimmi süsledi yoksam bi kısmını :)
nerdesin bende geliriiim :))kaçamazsıın bendeeen![]()
KOŞTUM GELDİM bol bol ufaklığı gördüm hiç rahat bırakmadı saolsuunnSelin git bi kos gel.. gprduklerini de anlat![]()
BENMDEE aay şimdi olsa yermiydiim ah ah asla...benimde 1 lt dondurmayı kendim yediğim oldu![]()
napym canm koşumu bitrdim size koştum sen napyorsun bakym :)Kızlaaaar napıyosunuzzz?![]()
gerçekten güzel olmuş btanem sen elin değmiş amabelli :)biraz elif suslediydi
kirrmizi vs..taktiydi ben biraz sadeledim
esimde kizlarla yok
ohhhhhh keyf yaptim
ara banane soylememmmmmm
Olsun calismak iyidir. Dinc tutar. Guc verir. Allah saglik verisn, calismak iyidir.Yine çok yoğun çalıştım,yorgun ama iyiyim.
Yarın son gün Allahtan![]()
EMİNEE senn tartn nasıll bişiy bi resmni çeksene çok merak ettm ne marka memnunmusunnBeril guzellllll.
Ellerinize saglik.
Ya sen yilbasinda burada misin
Ne Aman doneceksin niye bilmiyorum ki ben bunlari
ben de çok merak ettim ya
dedikleri gibi vanilya mı kokuyor
ben pzt gidiyom ama hafta sonu esim almisti suslemislerdi elifle ben bugun biraz sadelestirdim cok ali al moru mor olmustuBeril guzellllll.
Ellerinize saglik.
Ya sen yilbasinda burada misin
Ne Aman doneceksin niye bilmiyorum ki ben bunlari
Isterimmmmn :)))Beni istenmi
Emine tmm o zmn cnm yarışıyoruz ben sende istemiyon zannettim :)Buyuk yalannnnn
Nasil mutlu olur ki
Dur bakalim dannnk edecek
Yasi kac?
Hayriye ben iste...
tatlım önemli olan kilo vermeye karar vermek ve bu yolda yürürken amacını unutmamak
bundan sonrası cok kolay,o kilolar gidecek
şöyle düşün hepimiz buraya gelmeyerek,akşamları dizi karsısında bir sürü ıvırzıvır yemeyi tercih edebilir,daha da kilo alabilir ve şişmanlığımız içinde boğulur giderdik.ama biz savaşmayı tercih ettik,hayatı yaşamayı tercih ettik,biz güçlü kadınlarız,bu hayatın her 'an'ını değerlendirmemizin cok önemli olduğunu biliyoruz ve boş işlerle ya da kendini kandırarak bu hayatın geçmeyeceğinin farkındayız inşallah...Allah'ın izniyle gidecek bu kilolar..olay kilo ama bir yandan da nefis terbiyesi,bence kendine kilo konusunda söz geçirmeye baslayınca,irademiz güçlenecek ve diğer başarmak istediğimiz şeyleri de başaracağız