- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.521
servey bana iştah kapatan bir şeyler söyle bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sutlü nescafe ve 5 i bır yerde cayı az da olsa keser beniservey bana iştah kapatan bir şeyler söyle bebeğim
Amaaaaa ama ben okumadim.kızlar günaydın
----diyet dışı bir mesaj yazmıştım,sonra vazgeçtim,şimdi sildim-----
Guzel heyecanlar.korkunc heyacanliyiz
sabah kardesim aradi oda bugun teyzeme gececek ben teyzeme yakin bir havalimanina inecem sonra kardesime gececez
iki gundur yigenim mesaj yollayip duruyor su jadar kaldi bero diye
bu arada bana bero der kuzucuk.ama ona aldimi gorunce cildiracak melegim
dün cantalari koridora koydum.bakip bakip bekleyin az kaldi diyorum.sanirim hafiften siyiriyorum serveyim
Emine dagıttın benı susar msnnnAmaaaaa ama ben okumadim.
Guzel heyecanlar.
Beril ne ettin yaaaa
Babamla en son bayram sabahi mukellef bi sofrada kahvalti yaptik..
Ben babamin da annemin de elini opmem sarilmam ayrilirken.. hep demisimdir.. ayriliyor da bi daha gorusmeyecekmisiz gibi..istemiyorum. diye.
Oyle bi gundu ki son gordugjm gun bayramdi. Eller de opuldu.. sarildik da.. aksami yogunbakim 3.gun vefattt
bendE yeni yeni alışıyorum canm oktay uStann tarifleri grçekten çok güzel ama benm karnmı çokacıktıryor ondan izlemiyorum ama kv başta nsona arar anltır bana sonrada derki biz yemek etmek bilymeyruk adam neler yapıyor :ANNm bilmiyorsaben ölü biteym zatenver kuzu
ben 2 senedir yemek yapıyorum,bundan daha acami sayılırım,her türli hafif tarife varım
öyle börekler cörekler yapmayı da bilmiyorum,öğrenmiyorum da
tüm yemeklerimi oktay ustaya bakarak yapıyorum,cok güzel oluyor
ya emine naptn bize of .rabbimm mekanların cennet etsin canm bol bol dua etonlariçin..Amaaaaa ama ben okumadim.
Guzel heyecanlar.
Beril ne ettin yaaaa
Ben babamin da annemin de elini opmem sarilmam ayrilirken.. hep demisimdir.. ayriliyor da bi daha gorusmeyecekmisiz gibi..istemiyorum. diye.
Oyle bi gundu ki son gordugjm gun bayramdi. Eller de opuldu.. sarildik da.. aksami yogunbakim 3.gun vefattt
kaamkları dengelemen süper han hani tarfler merakla bekliyorum :)SUan dogada yuruyorum 1 saat yuruyup aksam yemegını yemezsem azıcık ıkramdan yerımmm bugun yurumeyecektım normaldee
e verdin tabiiki sana dahada aşık olmuştr kuzum :)Esim az önce dedı ki sen cok kilo verdınnnn
cok sey yazmak isterdim ama dagilirim diye susuyumAmaaaaa ama ben okumadim.
Guzel heyecanlar.
Beril ne ettin yaaaa
aman ne guzel isteEsim az önce dedı ki sen cok kilo verdınnnn
ben severim mutfagi yabendE yeni yeni alışıyorum canm oktay uStann tarifleri grçekten çok güzel ama benm karnmı çokacıktıryor ondan izlemiyorum ama kv başta nsona arar anltır bana sonrada derki biz yemek etmek bilymeyruk adam neler yapıyor :ANNm bilmiyorsaben ölü biteym zaten
ya emine naptn bize of .rabbimm mekanların cennet etsin canm bol bol dua etonlariçin..
kaamkları dengelemen süper han hani tarfler merakla bekliyorum :)
e verdin tabiiki sana dahada aşık olmuştr kuzum :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bana yardıım ediin ben çok m kötü bişiiy yaptımm
yaa deme öylee ne bliym aklmdan çıkıveriş çocklarla debelnirken aslında bizmki takılmaz öyle şeylere öyle bi tavrıda yokt u zaten ama ben kendimi çok kötü hissettim ve hisediyoummBen Selin'i tanimiyorum.
Bundan baska da bisey yapamam.
Abbovvvv kiz nasil unutursunnn
tamam kuzm iyi eğlencelr teşkkür ederim her zamanki gibi yetiştin imdadma :)kizlar esimle yemege cikiyoruz gec saatte ugrarim
selin ozeline bak
inan bana bu cok sik bir hediyetamam kuzm iyi eğlencelr teşkkür ederim her zamanki gibi yetiştin imdadma :)
işe koyuldum bile beriliminan bana bu cok sik bir hediye
hersey evde var hemencik hazirla sen