- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.401
bugünkü menüm sabah:1yumurta+1dilim ekmek+4zeytin akşam:5-6 ızgara kuru köfte+1 büyük bardak ayran+5-6 marul su:1-1,5litre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bebisin rahatsızlığı ne dir yarın sende çek profiline koy olurmu eğer benim kilo degisir se yeniden eklerimtartılmadım kuzu
gece kızım 3bucukta uyudu,sabah 7de kalktık,yorgunluktan tek göz kapağım düşümüş vaziyette kahvaltı hazırladım,sonra bebişle ilgilendim
şimdi tekrar uyudu,ben de sersem gibiyim ama daha uyumayacağım
eşim yok
buralarda takılacağım
biraz biraz iş yapacağım
senin tartıdaki rakamını gördümm ve cokkkkk kıskandımmmmm
ikisinide biliyorum ama hangisi daha etkili tabi leslie daha kolayemine spor konusunda maşallahı var
yavaş spora gelemez diye düşünüyorum
dagyolcum ben de leslieye döneceğim,bebişim ek gıdaları kolay yemeğe başlasın ben de biraz toparlanayım jilliana tekrar döneceğim
oooo olmadı rakibem hadi artık bu son ona goredagyolcum,ben de bugun de bir gecsin düzenli menü yazacağım...sana karsı sorumluluğum var...bebişim uyumaya başlarsa,ben de düzene girersem bir,tekrar yüksek enerjiyle seninle savaşacağım
yok can geçen hafta iyi kacamak yaptım yeter bu sefer ne sen ne ben bu hafta da yenilirsen olmaz bak belki beni başkaları kaparhadi ben kaçtım yine gelirim
dagyolu kaçamak yap olur mu,tartıda düşük rakamlarını görmeye dayanamıyorum![]()
çok iyi bir menü zamanla suyu artırabilecegini ümit ediyorumbugünkü menüm sabah:1yumurta+1dilim ekmek+4zeytin akşam:5-6 ızgara kuru köfte+1 büyük bardak ayran+5-6 marul su:1-1,5litre
ya ben 21 deki ara öğün e karşıyım bana da diyetisyen vermişti gece şeker ye yat oluyor19 Aralık
Sabah 09:30
4-5 yk. meyveli nesfit
1 bardak yağsız süt
Öğle 15:30
Kepekli peynirli - domates, salatalık ve marullu sandiviç
Akşam 17:45
2 kuru kayısı
1 kase yoğurt
Ara 21:00
1 mandalin
+ 1.5 lt su, bol kahve - çay
(18 Aralık gece +1 bitter madlen çikolata yedim)
menü dediğin böyle olur19 Aralık
Sabah 09:30
4-5 yk. meyveli nesfit
1 bardak yağsız süt
Öğle 15:30
Kepekli peynirli - domates, salatalık ve marullu sandiviç
Akşam 17:45
2 kuru kayısı
1 kase yoğurt
Ara 21:00
1 mandalin
+ 1.5 lt su, bol kahve - çay
(18 Aralık gece +1 bitter madlen çikolata yedim)
güzelllbugünkü menüm sabah:1yumurta+1dilim ekmek+4zeytin akşam:5-6 ızgara kuru köfte+1 büyük bardak ayran+5-6 marul su:1-1,5litre
bebeğin rahatsızlığı yok,öyle evde krallığını ilan etti,paşa gönlü ne isterse yapılsın istiyorcanım bebisin rahatsızlığı ne dir yarın sende çek profiline koy olurmu eğer benim kilo degisir se yeniden eklerim
ikisinide biliyorum ama hangisi daha etkili tabi leslie daha kolay
oooo olmadı rakibem hadi artık bu son ona gore
yok can geçen hafta iyi kacamak yaptım yeter bu sefer ne sen ne ben bu hafta da yenilirsen olmaz bak belki beni başkaları kapar
çok iyi bir menü zamanla suyu artırabilecegini ümit ediyorum
vovvv irade konuşuyor yineeMerhaba bugunki menüm
sabah iki d.bugday ekmegi yle yapılmış peynirli domates li tost 5 zeytin bir kup şeker cayima attım sonra pişman olup fincan yarıdayken döktüm
öğlen yarım ananas 4 ceviz 4 kayısı
akşam baharatlı yogurtlu karnibahar salatalik
suyu 3 e tamsmlarim spor ahşap panel kapilarimi boyuyorum ama pişmanım bu
dagyoluna katılıyorumya ben 21 deki ara öğün e karşıyım bana da diyetisyen vermişti gece şeker ye yat oluyor
güzel hamişEeene dıyordukkkk
Sagol sekerımmgüzel hamiş
benden sana bir bardak süt gelsin![]()
callan bunu beğendiKızlar nasılsınız?
Umarım herkes iyidir.
Bugün sabah geç kalktım.
Akşam üstü Eskişehirspor maçı vardı.
Klasik hafta sonu keyfimiz.
Sonra beni bekleyen işler derken saat kaç oldu.
Yeni arkadaşlarla çalışmaya başlıyorum yazar olarak, o da çok yoğunluk yapıyor.
Callancım, bebişine çok geçmiş olsun.
Büyüyecek de uslu olacak o daha.
Dün sürüne sürüne yaptım sporumu. Bu gece de olacak umarım.
Menümü de yazayım.
Kahvaltı:
- 1 dilim beyaz peynir
- 1 dilim kaşar peynir
- 2 tane yumurta
- 4 tane zeytin
Kahvaltı saat 14 gibi olunca akşam yemeği de olamadı.
Akşam üstü; 1 kase dukan puding yedim.
Bol su bol kahve içtim.
olamazzzzzzzKızlar bugünüm korkunç geçti ooof offf toparlamam lazım acil![]()
haftasonu da kimse olmuyor
yarın eşim gelecek bundan ben de yokum,hep siz mi olmayacaksınız hıh![]()