Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün yasak sabah 8 de hastanede olacağım akşam 8-12 arası2 kutu müshil şurubu var içilecek sabah da 7 de lavman yapmam lazım sonrasında 8 de hastane kan vs damar yolu açılacak 8,30-9 arası işleme alacaklarmış saat 9,30-10 gibi bir aksilik olmazsa kendime gelecekmişim 2-3 saatte yatıracağız sonra taburcu ederiz dediler

benim artık o aşamaları geçtik tatlım yaa bende kullandım 2-3 kutu gold olanından

haa bunu servey kullanabilir hem de hamileliğe hiç bir zararı yok bildiğim kadarıyla probiyotiklerin

Çok geçmil olsun, sağlıkla dön inşallah :)

canım dediğin gibi biraz az olmuş bi de salata falan ekleseydin daha güzel olurdu

ooo maşallah serveyim gayet güzel senin menünde

canım servey hamile o yüzden bu tür çaylar ona uygun değil

canım sana kısaca hayat desek senin nickini yazmak çok uzun geliyor bana akşam yemeğini erken yemişsin en son mandalinanı da 12 de keşke mandalinayı biraz erken yiyip erken yatsaydın sabah da erkencisin bu bünyeye nasıl dayanıyorsun ben gece 12 de yatınca sabah kalkmakta zorlanıyorum

emine ben de seni merak etmiştim tatlım bu arada bu hafta gene birinci olduğundan birinciler sırlarını paylaşıyor kısmına yazman lazım yazdın mı bilmiyorum da ben hatırlatayım dedim malum yazılmayınca takım olarak ceza alıyoruz

Aa hamile olduğuna dikkat etmemişim ben, kızın profilinin altında da yazıyormuş halbuki :( bitki çayı bu ama tabii o zaman doktoruna danışman gerekir serveycim :)

Bugünkü menümü yazıp size iyi geceler dileyim artık;

Öğlen:
Az menemen+1 dilim ekmek
1 çay (2şekerli :( )

Ara:
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış fıstık ezmesi

Akşam:
Bu üzerine su konan hazır noodlelardan (annem yemeğimi yemişti eve geldiğimde, yaktın beni anneee :) )
1 dilim tahıllı ekmek
Küçük ton balığı

1mandalina
1 çay (2şekerli :( )

Akşam daha hafif olmalıydı ama gün içinde pek bir şey yemedim. :/

Yarım saat falan da yürüdüm.

Perşembe tartılıcam.

Ya kızlar burada keyfim çok yerinde ama normalde hiç iyi değilim biliyor musunuz?
*Bizimkilerin maddi durumu rezalet, dün canım tavuk istedi, son kuruşuma kadar anca yetti param.
*Pantolonlarımın arası yırtıldı, nerdeyse hergün aynı şeyi giyiyorum, annem aradı trendyoldan ayakkabı aldım diyince bağırdım çağırdım.
* Benim öküz aşkım okul bitince istanbula geçti, 2 ayda bir 2-3 kere gelebiliyor, o her gidişinde geldiğinde beni daha zayıf görsün istiyorum, 2 yııldır daha bunu başarabilmiş değilim.
* aynalara ciddi derecede küstüm, asosyal oldum kimseyle görüşmüyorum, tanıdık birini görcem diye ödüm kopuyo.
* etrafımda ki ince belli bakımlı kadınları görmeye bile katlanamaz duruma geldim.

Çook bozuk moralim ama buraya tutundum, şöyle bi 2 ay geçse de rahatlasam :KK14::KK14:

Canım, canını sıkmamaya çalış, inan bunların hepsi geçici şeyler, ben de çok benzerlerini yaşadım, buradaki birçok arkadaş da yaşamıştır ama çoğu geride kaldı, seninkiler de kalacak inşallah. :)

ipeksena cım takıma ilk 8 aralıkta gelmişsin canım bu 3. haftan takımda ama toplamda haftabaşına 35 mesaj yazman gerekirken sen toplamda 55 mesaj yazmışsın eğer listeye girmek istiyorsan hm ninde dediği gibi daha sık buraya gelmelisin bizlerle daha çok paylaşmalısın yediklerini içtiklerini ama yok ben sizin konuşmalarınızdan feyz alıyorum takıma girmek önemli değil dersen de kabulümüz şu an mesela yuzey cim eski mezun, servey cim taze hamile ama takımda yazmadıkları zaman gözümüz onları arıyor onlarsız takım eksik sende bize daha fazla katılmaya çalış tatlım
Haklısın canım yaa.Ben demiştim ya bazan tam gün hastanede oluyorum,bazan tek gece nöbeti tutuyorum.Ertesi günlerinde mutlaka uyuyorum.Yani benimkisi biraz mecburiyetten oluyor yazamamak.Ama inan tatlım hayatımda ilk defa zayıflama işini bu kadar ciddiye aldım.Yazılanları falan okudukça hımm yalnız değilim diyorum.Artı iki çocuk.Okula ben getir götür yapıyorum.Anlıcan ben biraz yükü fazla olan bi hatunum.Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.Hatta sanki sonlarda arttırdım gibime geliyor.Takımda olmak bana iyi geliyor.Sınırlarımı zorlamaya devam edeceğim.Ama bil inan salladığımdan değil.Hepinizi çok seviyorum

Bugünkü menü
Sabah:1 hazır poaça+ 1 bardak çay
Öğlen:Balık ızgara+salata+1 kase çorba
Akşam:Mantıııı( 1 porsiyon :kk77: )

Kaynanamın suçu mantı.Şimdi geçim ehli bir gelin olarak hayır demek istemedim kaynanacığıma.Değilse aaa hayatta yemezdim bilirsiniz beni :KK31:

Ya arkadaşlar siz hergün bu özel ve güzel menüleri nasıl hazırlıyorsunuz ya?Hepinizin evinde hizmetçiler mi çalışıyor?Ben neden yetiştiremiyorum.Evde sulu bir yemek olmalı+ızgarada pişecek hazırlanmış bi yemek parçası olamlı falan diyette.Ben bana özel bişeyler hazırlamaya yetişemiyoruum.Hem fakirim hem tembel :)

Bu cuma benim kilom da artık listelere etki edecek mi?Ona göre sorumluluk alayım.Bstorum kırçiçeğim de verdi gazı bana zaten.79.5tum bakalım toplayabilecekmiyim.Kaptanımm beni aldınız mı grubuma acaba?Yani ben girdim manen ama :KK36:

Allah şifa versin kabızlık zor ben ne zaman çok yesem bağirsaklarım düğümleniyor sanki az yediğim vakit çalışınca anlıyorum bu kadar yemek yemek kafi

ben mahallenın delisiyim ya kkden biri panel kahverengi kapılarını beyaza boyayıp çekmiş çok da güzel olmuş bende heveslendim aynısı yapayım dedim hayattan soğudum nasıl bir uğraşmış ah aklım ah

can toplight da sormuş yukarda yazdım ben bir deliyim

ooo maşallah evden çıkma kafi

Fotoğraf var mı dağyolu?
Tam olarak anlayamadım ama ben de yenileme işlemlerini çok severim.

çokk sağolun arkadaşlar
kızım daha düzelmedi ama hasta olduğu için bolbol uyudu,bende kendimi toparladım,hatta bugun spor da yaptım..inşallah en yakın zamanda iyileşir
menü de yazacağım şimdi

Bir an önce iyileşsin de yaramazlıklar yapsın kuzum Callancım.

yulaf unundan değil miii

Elbette ki şeker.
Pek harika değildi ama çok iyi geldi.

Bugünkü menü

Kaynanamın suçu mantı.Şimdi geçim ehli bir gelin olarak hayır demek istemedim kaynanacığıma.Değilse aaa hayatta yemezdim bilirsiniz beni :KK31:

Senin kilo vermeni engellemek istiyor olmasın. :KK49::KK49:

Ya arkadaşlar siz hergün bu özel ve güzel menüleri nasıl hazırlıyorsunuz ya?Hepinizin evinde hizmetçiler mi çalışıyor?Ben neden yetiştiremiyorum.Evde sulu bir yemek olmalı+ızgarada pişecek hazırlanmış bi yemek parçası olamlı falan diyette.Ben bana özel bişeyler hazırlamaya yetişemiyoruum.Hem fakirim hem tembel :)

Gözdecim, mümkün oldukça kendine özel değil de herkesin yiyebileceği yemekler hazırlamaya bak derim.
Ben sulu yemek yaparken, yağ kullanmıyorum mesela.
Tavuğun sosu güzel olunca eşim bayıla bayıla yiyor.
Balık zaten serbest.
Makarna, pilav gibi yiyecekler yapacaksam az yapıyorum.

Bu cuma benim kilom da artık listelere etki edecek mi?Ona göre sorumluluk alayım.Bstorum kırçiçeğim de verdi gazı bana zaten.79.5tum bakalım toplayabilecekmiyim.Kaptanımm beni aldınız mı grubuma acaba?Yani ben girdim manen ama :KK36:

Sanırım bu hafta olmazsın şeker.
Zaman olarak tam olarak doldu mu onu bilmiyorum ama listeye girmeden önce mesaj kurallarına dikkat ediliyor ama bu değil ki, sorumluluğun yok.
Cuma günü beraberce kilolarımızı paylaşıp sevineceğiz.

Menümü yazayım kızlar.
Sabah yiyemedim yine karnım çok ağrıyordu.
Öğle gibi yarım kase tavuk çorbası içtim.
Öğlen-akşam arası 2-3 dilim kek
Akşam da 2 tane tavuk butu ile 1 kase yoğurt yedim.

Sabah 2kayısı,1bıldırcın yumurtası,peynırli tost,1bardak sut,10fındık.
2porsiyon meyva
Öğlen mercimek c,et yemegı,az bulgur,az börülce,ayran
Aksam az ıspanak esliğinde,sebzeli tavuk
3lt su
45 dk yuruyus

bugün yasak sabah 8 de hastanede olacağım akşam 8-12 arası2 kutu müshil şurubu var içilecek sabah da 7 de lavman yapmam lazım sonrasında 8 de hastane kan vs damar yolu açılacak 8,30-9 arası işleme alacaklarmış saat 9,30-10 gibi bir aksilik olmazsa kendime gelecekmişim 2-3 saatte yatıracağız sonra taburcu ederiz dediler

benim artık o aşamaları geçtik tatlım yaa bende kullandım 2-3 kutu gold olanından

haa bunu servey kullanabilir hem de hamileliğe hiç bir zararı yok bildiğim kadarıyla probiyotiklerin
Canımın içi cok gecmiş olsun şimdidençok ıyı olacaksın gorbakkkk

herkese hayırlı günler
çokk sağolun arkadaşlar
kızım daha düzelmedi ama hasta olduğu için bolbol uyudu,bende kendimi toparladım,hatta bugun spor da yaptım..inşallah en yakın zamanda iyileşir
menü de yazacağım şimdi
maşallah seni görmek ne güzel döndün sahalara çok şükür rakibem benim

benim menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta,1kk civarı peynir,sanırım 6 zeytin,bol yeşillik
ara: 1muz
öğlen:1 porsiyon sosisli makarna(biliyorum cok kötü) 2 kaşık yoğurt
ara:soğuk çay
ara:yarım yağlı sütle nesfit
akşam:8 adet barbun balığı ve salata
sanırım daha 2,5 lt su içtim ama bu rakamı cok rahat gecerim
bugun jillian level 1 4. günüm,daha kolay yaptım,insan gittikçe alışıyor
o su ve spor harika menun iyi kaç kalori aldığına bağlı sanırsam çok değil

canım dünya hayatı için kendinden aşağıdakilere bakmak uygun olanı,ahiret için de yukarıdakilere
ekmek bulamayan,yatacak yer bulamayan insanlar var
bir öğrencilik en zor dönem,çalışmaya başladıktan sonra böyle olmaz inşallah
Rabbim ekonomik sıkıntı yaşatmasın,imtihan etmesin,evinize bereket versin inşallah
çok beğendim yazını

Bugünkü menü

ben 4 yıllık evliyim eşim mantı delisi olduğu halde birkere yapmadım hem kendim için hem onun için çünkü olunca ölçüsüz yiyebiliyorum o yüzden akrabalar mantı yapmadiğimi bildiklerinden bizi mantı yemege çağiriyorlar ihtiyacımızı görüyoruz çok şükür hele ki kayınvalidem özellikle mantı için çagırdığında yememek için çırpınırım son sefer lerde başardım

ben evimin sultanıyım bu dönemde daha çok evdeyim dışarı çıkınca olmuyor taviz veriyorum konsantrem zayıflıyor

Fotoğraf var mı dağyolu?
Tam olarak anlayamadım ama ben de yenileme işlemlerini çok severim.

Bir an önce iyileşsin de yaramazlıklar yapsın kuzum Callancım.

Elbette ki şeker.
Pek harika değildi ama çok iyi geldi.

Senin kilo vermeni engellemek istiyor olmasın. :KK49::KK49:

Gözdecim, mümkün oldukça kendine özel değil de herkesin yiyebileceği yemekler hazırlamaya bak derim.
Ben sulu yemek yaparken, yağ kullanmıyorum mesela.
Tavuğun sosu güzel olunca eşim bayıla bayıla yiyor.
Balık zaten serbest.
Makarna, pilav gibi yiyecekler yapacaksam az yapıyorum.

Sanırım bu hafta olmazsın şeker.
Zaman olarak tam olarak doldu mu onu bilmiyorum ama listeye girmeden önce mesaj kurallarına dikkat ediliyor ama bu değil ki, sorumluluğun yok.
Cuma günü beraberce kilolarımızı paylaşıp sevineceğiz.
1 yıllık kahverengi panel kapılarımı beyaza boyuyorum bitsin çekeyim olurmu bu halini görmeyin

Menümü yazayım kızlar.
Sabah yiyemedim yine karnım çok ağrıyordu.
Öğle gibi yarım kase tavuk çorbası içtim.
Öğlen-akşam arası 2-3 dilim kek
Akşam da 2 tane tavuk butu ile 1 kase yoğurt yedim.
bu kekler kaç kalori

Sabah 2kayısı,1bıldırcın yumurtası,peynırli tost,1bardak sut,10fındık.
2porsiyon meyva
Öğlen mercimek c,et yemegı,az bulgur,az börülce,ayran
Aksam az ıspanak esliğinde,sebzeli tavuk
3lt su
45 dk yuruyus
vay sanki diyette olan biz değil sensin maşallahın var

kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki

günaydın herkeseee...

dünki menüm

kahvaltı 07.30
1 bardak süt
1 kuru incir
4 tane badem

öğle yemeği 11.35
2 porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
yarım elma
1 avuç karışık kuru yemiş

akşam 18.00
1 küçük porsiyon kuru fasulye
1 tepeleme kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara 20.00 (hiç yazmasam daha iyi valla batırdım, bütün gün iyiydim, akşam abur cubur yedim bolca) :KK53::KK53::KK53:
3 lt su, 1 kupa maydonoz çayı

ne yesem de akşamları abur cubur isteğini yok etsemmm oooffff helppppp:KK51:

Günaydın kızlaaar :KK73::KK73::KK73::KK73:

Dün ki menüm :

Sabah:
2 yumurta
peynir zeytin domates
1 dlm buğday ekmek

Ara: 1 elma

Öğlen:
tavuk ızgara

Akşam: