Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyetisyende nasıl tartılıyorsun toplightcım,giysili mi
diyetisyen bayılacak yeni kilona:KK48:
bakalım göreceğiz gerçi su kaybı çok diyecek muhtemelen bu kadar sıvı çıktıktan sonra dünden beri sürekli su içiyorum ama sanki kuruduğumu hissediyorum

callan cım yaa ölçülerin çok farketmiş jillian kaç saat sürüyor bi de her gün mü yapıyorsun?

Çok sagol ya şuan koltuga mıhlandım mudur de geldı 4 e kdr burda allahım sen hayırlısını verr
kuzum dualarımız seninle
sen 4e kadar otur kalkma,yavas hareket et,rahatladın değil mi biraz da olsun,çoğu kişide böyle seyler oluyor..yine de önlem için 4te k.doğumcuya

bakalım göreceğiz gerçi su kaybı çok diyecek muhtemelen bu kadar sıvı çıktıktan sonra dünden beri sürekli su içiyorum ama sanki kuruduğumu hissediyorum

callan cım yaa ölçülerin çok farketmiş jillian kaç saat sürüyor bi de her gün mü yapıyorsun?
sadece 25 dk,ben de bukadar değişime çok şaşırdım,sabah zeyneple de konustuk

kızlar ben kaçtım
jillianımı yapayım
servey seni kontrole geleceğim
arada nasıl olduğunu yaz,bizi merakta bırakma

Deme öyle :KK43: bana da herkes senin neren kilolu, neyine diyet yapıyosun falan diyor, hatta görseniz muhtemelen siz de kızarsınız ama ben kendime çok geliyorum, sevmiyorum böyle, diğer kadınlarda etli butlu olmalarını güzel buluyorum ama kendime taktım işte, 34 beden olmak istiyorum :KK43:
ya bence ideal kilo kişiden kişiye değişir.aynada iç çamaşırlarıyla kendine bakacaksın,tamam ben güzelim artık süperim diyorsan,ideal kilondasındır..ben de hedefimi öyle belirledim,aynada kendimi güzel bulduğum gün buradan mezun olacağım,şuan özellikle alt bölgem çok kötü,selülitler filan,bakamıyorum bile,bundan benim cok acil spor yapmam lazım.
bunun dışında üst bölgemden memnunum
(bu arada beden imge bozukluğu diye bir hastalık var..kişinin o tarz bir hastalığı varsa aynada kendini asla beğenmez,bundan ben sağlıklı bireylerden bahsediyorum...)

Gunaydinnnnn

Kizlar dün oturdugum yerde grip oldumm.

Birden gozlerimden yas gelmeye sesim gitmeye basladi. burnum tikandi.Kardesim ve esim sasti kaldi :KK48:

Cok şükür vücut halsizligim vs yokk

Sizler nasilsinizz ??

Çok ilginç gerçekten Zeynepcim.
Geçmiş olsun, nazar değdi sana bu sıralarda.

tatlim bi foto koy istersen yuzunu cekmek zorunda degilsin

hayirli olsun kizlarr

salatasi nasilll ?
seni tebrik ediyorumm burgera gidip salata yemek kolay degildir bilirim :KK9:

Gunaydinn

Salataları güzel Zeynepcim.
Genellikle taze oluyor.
Aslında tavuklusu daha güzel duruyordu ama kızarmış gibi duruyordu. Sormakta istemedim.

hm su ve spor merak ettiğim birde çok az yemişsin tebrikler

can mobilya boyamak çok daha kolay özel boyalarını almak şartıyla kkde hanımlar yapmiş onlarida incele ben daha bitirmedim bitsin çeker gösteririm
böyle spor görülmemiş bin maşallah

Unutmuşum onu yazmayı dağyolucum.
Su çok. Ölçmedim ama 3 litre rahat oldu.
Spor yok ne yazık ki.

kızlar son birşey daha sorim ben int hep alışveriş yaparım bir eetek gömlek kombini bördüm çok beğendim 38 bedeni var sadece şuan ölçilerim çok uymuyor sizce alıyim mı belki iyice gaza gelir zayıflarım sizde hiç oldumu

Ben olsam almam ama nedeni zaten dolabın küçük bedenle dolu olması.
Eğer dolabında çok fazla küçük beden yoksa, gayet motive edici.

emine cim yaa özledik seni tatlım gözümüz yollarda kaldı neyse halletmişsin net işini geçmiş olsun güzelim bu arada spor un ve yediklerin gayet güzel

hm cim seni de tebrik ederim tatlım alıntılamamışsım burger da salata aferin sana
bu arada artık normal diyetime döndüm dün hastaneden geldim ilk başta canım bişey istemedi sonra 1 dilim ekmekle domates ve yumrta yedim saat 11,30 gibi arada portakalımı yedim bi de muz canım çok istemişti akşam da 1 avuç kadar fırında somon yedim çok az salata ile daha çok yerim sandım ama yiyemedim haa bi de yemekten sonra küçük bir cıss yedim 3-4 günlük o saçma diyetin üstüne artık bugün normal halime döndüm sabah diyetisyen menüsüne uygun olarak yedim

Teşekkür ederim kaptanım.
Son zamanlarda resmen işkence çekiyorum.
Şimdi doktor ne dedi?
Sonuçlar ne durumdaymış, tedavi falan nasıl olacakmış?

Çok ilginç gerçekten Zeynepcim.
Geçmiş olsun, nazar değdi sana bu sıralarda.

Salataları güzel Zeynepcim.
Genellikle taze oluyor.
Aslında tavuklusu daha güzel duruyordu ama kızarmış gibi duruyordu. Sormakta istemedim.

Unutmuşum onu yazmayı dağyolucum.
Su çok. Ölçmedim ama 3 litre rahat oldu.
Spor yok ne yazık ki.

Ben olsam almam ama nedeni zaten dolabın küçük bedenle dolu olması.
Eğer dolabında çok fazla küçük beden yoksa, gayet motive edici.

Teşekkür ederim kaptanım.
Son zamanlarda resmen işkence çekiyorum.
Şimdi doktor ne dedi?
Sonuçlar ne durumdaymış, tedavi falan nasıl olacakmış?

@Gercekten ilginc kardesin diyorki abla hastamiydin ben mi farketmedim yoksa suandami oldun diyor :KK48:

bence bence kizarmistir ven evde az yagda kizarip salataya koyuyorum cok lezzetli oluyor gercektenn
bi gun denicem ama
bu arada pizzahutin salatasina bayiliyorumm malzemeleri hem taze bide o peynirr misss

ya bence ideal kilo kişiden kişiye değişir.aynada iç çamaşırlarıyla kendine bakacaksın,tamam ben güzelim artık süperim diyorsan,ideal kilondasındır..ben de hedefimi öyle belirledim,aynada kendimi güzel bulduğum gün buradan mezun olacağım,şuan özellikle alt bölgem çok kötü,selülitler filan,bakamıyorum bile,bundan benim cok acil spor yapmam lazım.
(bu arada beden imge bozukluğu diye bir hastalık var..kişinin o tarz bir hastalığı varsa aynada kendini asla beğenmez,bundan ben sağlıklı bireylerden bahsediyorum...)

imge bozuklugu diye biseyi ilk defa duyuyorum kiz gercektenmii ??
seninle tamamen ayni fikirdeyimm banada hem burda hem disarida neyin varki tarzinda konusuyorlar ama ic camasirlarimla beni sadece ben goruyorum onlar degil ben rahat etmedigim için bu cabam. (buna benzer seyleri daha oncede yazmistim ) :KK48:

keşke birincilerin sırları sabit konularda olsaymış bulmak için baya uğraştım eskiden de bulup okumuştum ama şimdi uğraştırdı belkide dikkat eksikliği
Sabit konu bölümünde bir hayli konumuz var sevgili dagyolu..
Diyet gruplarının aktif konuları zaten ikinci sayfaya geçmiyor bile..
Birincilerin sırlarını paylaştığı topiğimize de sadece haftada bir kez mesaj yazılıyor.
Dolayısı ile bu gerekçeler nedeniyle, sabit konu yapma talebini karşılayamıyorum.
Ama sana şu öneride bulunabilirim. Sahiden de faydalı olduğunu düşünüyorum ilgili topiğin. İstersen konuya girdiğinde sağ üst bölümde görünen "konuyu izle" bölümüne tıkla, her hafta mesaj yazıldığında bildirim alır ve okumayı ihmal etmeyebilirsin.
Sevgiler..

35 yaşındayım. 1 kızım 1 oğlum var. 4 yaşındalar. muhasebeciyim. sürekli oturarak çalışıyorum. Aslında hep kilolu bir bayandım. zaman zaman zayıf olduğum dönemler oldu ama. hamilelikten sonra hiç zayıf olamadım. hatta hep kilom 90 larda seyretti. geçen sene 98 kiloydum. bir senede 8 kilo verdim. şimdi daha hızlı ilerlemek istiyorum. şuan 90 kiloyum. yaza kadar en az 20 kilo vermek istiyorum.

Aramıza hoşgeldin Zeynali.

Kızlar cok mınık kanamam oldu korkuyorummm şuan ızın almam ımkansız genel mudurum gelcek bırazdan napymm:KK61:

Serveycim, nasılsın kuzum?
Korkma sen, umarım rutin, basit bir durumdur ama tabi doktoru ihmal etme.

keşke birincilerin sırları sabit konularda olsaymış bulmak için baya uğraştım eskiden de bulup okumuştum ama şimdi uğraştırdı belkide dikkat eksikliği

Sabit konu bölümünde bir hayli konumuz var sevgili dagyolu..
Diyet gruplarının aktif konuları zaten ikinci sayfaya geçmiyor bile..
Birincilerin sırlarını paylaştığı topiğimize de sadece haftada bir kez mesaj yazılıyor.
Dolayısı ile bu gerekçeler nedeniyle, sabit konu yapma talebini karşılayamıyorum.
Ama sana şu öneride bulunabilirim. Sahiden de faydalı olduğunu düşünüyorum ilgili topiğin. İstersen konuya girdiğinde sağ üst bölümde görünen "konuyu izle" bölümüne tıkla, her hafta mesaj yazıldığında bildirim alır ve okumayı ihmal etmeyebilirsin.
Sevgiler..

Ekleme yapiyorum püskütcüm

bildirim secenekleri bolumunden 'izledigim konuya mesaj geldiginde beni uyar'secenegini tiklemeyi unutma tatlim :KK66:

kızlar öğleyin diyetisyenle randevum olacak bakalım nasıl gidecek bu sefer 3 gün sürekli wc ye taşındıktan sonra o ilaçlarla dünden beri wc ye çıkamadım bugün diyetisyendeki sonucu ve yarın tartıdaki rakamı merakla bekliyorum bakalım yeni yıla 69 la girebilecek miyim
gerçi dün sabah 68,9 u bile görmüştüm ama o geçici idi biliyorum

Kaptanım harikasın valla.
Şu diyetisyen nasıl iyi geldi dimi sana?
Ardından bir de ilaçlar vs derken..

kızlar buraya da ölçülerimi yazayım:
kızlar daha 4 gün jillian yaptım ama ölçülerim çok farketmiş
66 kg iken ölçülerim
göğüs.99
bel.86
kalça.104
üst bacak(uyluk,iç bacak.61
kol.29,5
jilliandan önce,
bel.82
kalça.102
iç bacak.58.5
kol.28.5
4 gün jilliandan sonra
göğüs.95
bel.80
göbek.84
kalça.100
sağ uyluk.58, sol 59
bacak 35,5
kol.28
kg.61.5

Callancım, 4 günde mi gitti bu son listedeki?

Çok sagol ya şuan koltuga mıhlandım mudur de geldı 4 e kdr burda allahım sen hayırlısını verr

Serveycim, yazmamışsın da tekrar, ne yaptın iyi misin?

Benim de sürekli söylediğim birşey bu.
Ne zaman aynada iç çamaşırları ile olmuş bu derim, o zaman bırakırım.

@Gercekten ilginc kardesin diyorki abla hastamiydin ben mi farketmedim yoksa suandami oldun diyor :KK48:

bence bence kizarmistir ven evde az yagda kizarip salataya koyuyorum cok lezzetli oluyor gercektenn
bi gun denicem ama
bu arada pizzahutin salatasina bayiliyorumm malzemeleri hem taze bide o peynirr misss

Ben de öyle düşündüm yemedim Zeynepcim. Olsun artık, neye hayır dedim orada tavuklara kanmazdım.
Hiç yemedim ya da hatırlamıyorum Pizza Hut salatası nasıl.
Çok pizzacı değiliz biz. Arada canımız isterse yiyoruz, onda da salata yemiyorum :=)

emine nerelerdesin yaa,karşılaşamadık seninle
Ya sorma...
Iste. Internetsiz hayat dusunulemiyor artik:rolleyes:
Kizzz beyin kullanmiyormusum... bu neee
Hafizayi cope atmisiz... bi sey dusunuyorum saaaakkk telf elime alip "bi bakayim" ama net yok.
Adaya dussek..bir hiciz. Bu ne.
Guya hergun kitap okurum ben.

Back
X