- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #131.001
Bilmem.. ben de copypasteledimemine paylaşimina bayıldım çok güldüm bunlar kimin tesbitleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem.. ben de copypasteledimemine paylaşimina bayıldım çok güldüm bunlar kimin tesbitleri
Alllahhh bagislasinnnHosbuldum: ) evet birden fazla yazdim.kendimden bahsedeyim 28 yasindayim evliyim 1tane de dünya tatlısı oglum var: ) hee bir de fazla kilolarim :))
topicim dün akşam speedy26 diye bir üye daha katılmıştı aramıza
sıkma canını tatlım yükselttiğin motivasyonumuza say sen bu haftayı***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/71 /0,4/ )
CallanPinckney (5-9.9/60,6/0,7/-1,17)
servey(71,5/74,4/-0,73/%-1,01)392, etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü 4 e bölündü
dagyolu(61.2/59.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/77.4/1.1/%1.4)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%1,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
Ayda2kilogo(71,2/) deneme
ozaly deneme
neva deneme
ates-su deneme
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar çok özür dilerim ortalamayı düşürdüğüm için
bundan sonra böyle bir şey olmaması için elimden geleni yapacağım
size söz veriyorum
tekrar tekrar özür dilerim![]()
Emine mi rakıbın 10-0 yenıldın say kendını
Abovvv bu hafta patladı gıttı jullıanın kemıklerı sızlayacakkkk![]()
Daha listede değilim ama bu hafta mazeretim vardı öldürdün beniBu hafta en fazla kilo alan takım olarak bırıncı oluruz olma mı![]()
***8 ocak perşembe menüleri***
toplight
callan + 1129 kcal
dagyolu+ 800 kcal
hm izinli
eminef
servey +
hayat +
ozaly+
neva +
ayda
ipeksena izinli
speedy
kızlar dünün menülerini görelimmmm
yazıp da görmediğim var mı,tektek baktım ama gözümden kaçmamıştır inşallah
9 0cak menüsüne A ates_su da katılacak
bildirimleri unutmayalımayda2kilogo S speedy26
EmineF
toplight
kaptanım ve emine siz yazmışmıydınız,sayfaları karıştırmadım inşallah
Günaydin hanımlar
İşe gitmeden giriyimde yediklerimi söyleym
Dün kahvalti 2 dilim ekmek tereyag ballı
Öglen 1 porsiyon adana kola
Akşam 2 kaşık patates püresi
1 küçük dilim börek
4-5 tane misket pogaça
2 tane yalancı profiterol yidim
Suyumu ihmal etmedm
Akşamda jillian bacı ile birlikteydik :)
Ay menüm kötü farkındayım ama öğeln tatiline bile çıkamıorm müfettişlerden
o yüzden sipariş vermek zorunda kaldım
tartıyı hemen söyleyim ama öncesinde tartım + çıktı ama neden? bu hafta hep acele yedim pek dikkat edemedim.
Sporumu ihmal etmedim sadece bir gün yapamadım ama çok çok fenaydım, yapacak dermanım yoktu.
Gaddar hatun Jillian canıma okudu, ama pek bir etkisini göremedim açıkçası belki daha yeni olduğu içindir ama galiba koşu bandı kiloyu daha çok etkiliyoNeyse lafı eveleyip çevirmeyim :)
68,4/68,9/+0,5/+0,72 oluyor galiba ay çözemedim şu oranı!
İşte karşınızda takımın utanç tablosu
Özür dilerim hanımlar![]()
tamam kuralları okudum kabul ettim dediydim demicanım ayda cım senin bizim takıma gelişin 7 ocak çarşamba gecen hafta kg nu bilsen de maalesfe takım kuralları gereği öyle yapamıyoruz gönül istersi yapalım ama kurallar böyle tatlım yaaa senin bu haftaki kilon giriş kilosu olarak kayıtlara geçiyor
aaa bu arada meslektaşmışız bende inşaat çıyım
yok yok ben bildirdim yüzdemi bilem hesapladıydım 2 hafta sonraya artıkınık.aydaaaaa cok tatlısınnn ama sen yaaa
listeye 3. cuma girebilirsin canım ama yine de yeni üyelerin de kilo bildirmesi zorunlu.kaptanımız kayıt tutuyor
Alllahhh bagislasinnn
Guzel gunlerinde gururlanirsinn innnsaellah
Ne kadardir dunyada?
Ben Emine...31yasimin son gunlerindeyim hehhe
Bir kizim 3yas3aylik bir de oglum 7aylik..
Günaydin hanımlar
İşe gitmeden giriyimde yediklerimi söyleym
Dün kahvalti 2 dilim ekmek tereyag ballı
Öglen 1 porsiyon adana kola
Akşam 2 kaşık patates püresi
1 küçük dilim börek
4-5 tane misket pogaça
2 tane yalancı profiterol yidim
Suyumu ihmal etmedm
Akşamda jillian bacı ile birlikteydik :)
yalan değil sonuçta,diş ağrın vardıKızlar, dün bir türlü yazamadım kilomu.
81 çıktım.
Ne kadar doğru oluyor farklı tartılarda bilmiyorum ama. Muhtemelen bugün daha azım ama tartılmam zor.
Eşimin ailesine gidince dişim ağrıyor dedim bşr şey yememek için. Yoksa çok ısrar ediyorlar. Hafif ağrım var zaten de çok abarttım.
Annem biliyor diyette olduğumu ama o da hadi biraz ye falan diye ısrar etti. Ona da biliyorsun sonra üzülüyorum kilo veremedim deyince bir şey demedi.
günaydınnnnGuuuu naaaayyy dinnnnn
süpersinnnGu nnananannananauyyananayyyyydinnnn
Teyy tey teyyyy teyyy hic anlamam ama uzuuuuuuunnn bi halaya takilasin varrr![]()
tebrik ederim iradeli arkadaşımKizlarr Gunaydinnn
Dün gelemedim sirketten esylarimi aldim bi kac islerim vardi telimin sarzi yoktu falan giremedim eve geldikten sonra yorgun dustum zatenn yemek bile hazırlamadim esim pizza söyledi (ben yemedim)
Bugunde gelecek olan bi habere gore bi gorusmeye gidebilirim hayirlisiyla insallahh
Evet bugun tarti gunu dökülün bakalim.
Bugün bende tartilicam bakalim ne cikcagim
evet o tartı değişmeligünaydın arkadaşlar
ben sabah tartıldım çıkan sonuçlarıKK70:) sizinle paylaşmak istiyorum
efenim 1 dk içinde 10 ar saniyelik çıktım tartıya sonuçlardır şunlardır: 77.7-76.6-76.8-78.8-77.5
ben işin içinden çıkamadım siz çıkabilecekmisiniz bakalım daha dün 76.6 gelmiştim dünkü menumde gayet güzeldi bu sonuçlarda neyki
yarın çarşıya çıkıcam yeni bir tartı almam lazım sanırım 1 yıldır her gun tartılıyorum 1 aydır böyle tuhaf tartıyodu
topicim istersen bunların ortalamasını alayım kilo bildirimnde veya yarın tartı alınca yapayım bldirimi
hadi serveyle yarışın,biz de seyir edelimBak bakkkk servey hanimm sahalara donmus.. yine bana sarmis![]()
hoşgeldinnn canımmmGunaydin hanımlar,aaraniza yeni katıldım,ınşallah istedigimiz kilolara en kisa zamanda geliriz: )bu arada kilom 71:)
toparladın bileeeBenı nasıl mıtıve edıyorsun anlatamam işlerımı ypluna sokmalıyım bugun listeye gıreyım elımden geldıgınce de menu paylasayım ınş kısa zamanda toparlarım
mantıklı ama acaba kalorileri mi yazsam,bugun öyle yaptım..ayda'nın önerisiyle diyetarkadasım diye bir site var oraya üye oldum.cok beğend,m.inanılmaz güzel basarı hikayeleri var.ben de artık kalori takibindeyimBence menusu guzel olanın yanına yıldız at callancımmm
aramızdasın artıkkOkudum kabul ettim yalniz bu yuzde işini anlayamadım,teşekkürler
aynen ben de aynı seyi yasıyorum.hiçbir şey yemiyorsun diyorlar bana da,dünyayı yesem de..ben çözümü karatay yapıyorum demekte buldum,yalan da değil ona uymaya da çalışıyorum.karatay diyet de değil,sağlıklı yaşam biçimi.bundan seslerini çıkarmıyorlarAman ne yapayım kızlar
Deli gibi popaça börek pasta vardı.
Baktım başladı bu patatesli bu pırasalı bu kıymalı bu bu ..
Tırstım valla.
Bir de hiç yemiyorsun derler sürekli bana olmaz böyle bak hasta olursun.
Ben de işi kökten çözdüm.
Bu arada geçmişi en kısa sürede okuyacağım.
Özellikle diş konusunda öneri ya da tecrübe paylaşan var mı merak ediyorum
çokk güzel canım aynen böyle devamHusbuldum,teşekkürler: )malesef sıkı fıkı uydugum bir diyet yok.ancak sabahlari 1 buyuk bardak suyla gune başlıyorum,hahvaltidan once de yesil cay falan içiyorum.ekmegi ,pilav makarnayı az tuketmeye çalışıyorum.yaptigim yemeklerdeki yagi azalttim oldukça.eve aburcubur almıyoruz.biraz da evde mekik çekiyorum ve ip atlıyorum.ama sizlerin desteğiyle daha da iyi olacagini düşünüyorum :)
jillian seni seviyoruzzzzevet ateşcim inan bana takımın sorumlulugunu üstünde hissedince yiyesin varsa da yiyemiyosun)) bu arada belliki sporu seviyosun sana tavsiyem jillian micheals 30 days dene o kadar spor yapmama ragmen hiç bir spor beni bu kadar etkilemedi
tam bizim takıma göresinKesinlikle ilgilenecegim teşekkür ederim.sporu seviyorum evet kar kis derken evden cikamiyorum yoksa yuruyus yapmayi cok seviyorum: )
tamam canım 800 kcal cok iyican bende dün 800 kalori kadar banada artı koy bugunluk kalori miktarı olsun olurmu
ben bu sabah bir 100gr daha aşagı çeker diye gittim geldim tartıltım ama tartım çok inatçı
vovvv emine vovvv maşallah sana bir kere daha***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/ / )
CallanPinckney (59.9/)
dagyolu(61.2/)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%0,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
aynen ben de öyle yapıyorum tartıyııbende inşaat
bizim erkekler fakültedeki kız yoğunluğu en çok olan bölüm sizinki ya kız bulmaya çalışırlardı kantinde.
meryemi ordan tanıyorum bizim arkadaşlardan pembe saçlı ufak boylu bi kızdı sanırım.
sizin sınıftan tanıdığım başka bi kız var da onu söylemiyim iyice kendimi de şifre etmeyeyim
taylan ı hiç duymadım bilmiyorum.
tartına çıkınca tartı tıkır tıkır oynuyor mu. dört ayağıda yere tam oturmalı boşluk olmamalı. boşluk olunca benimki de 2 kiloya kadar yanlış ölçebiliyor. sen şimdi evde banyo da falan 30x30 olan fayanslar oluyor ya koridor da yada. o fayansın tam üstüne gelecek şekilde yerleştür tartıyı. hiç sallanıyor mu diye dene. tam oturduğu yeri bulunca 3 kere tartıl. bak aynı sonucu alacaksın. dediğim gibi yere tam temas edecek dört köşesi de sallanmayacak tartı![]()
biri dagyolunu durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/ / )
CallanPinckney (59.9/)
dagyolu(61.2/69.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%0,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
çok iyi canımmEn son kac kiloydum bılmıyorum o yuzden yuzde hesaplayamadım
Bu hafra 74,4 kg
Buna da sukur ıkı uc gun önce 75,6 dım
emine ve servey süpersiniz kızlarrTopuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,Emine yaaa Hangı sehırdesın tanısalım
canım menüler böyle giderse artı cıkmaya devam edersinAy menüm kötü farkındayım ama öğeln tatiline bile çıkamıorm müfettişlerden
o yüzden sipariş vermek zorunda kaldım
tartıyı hemen söyleyim ama öncesinde tartım + çıktı ama neden? bu hafta hep acele yedim pek dikkat edemedim.
Sporumu ihmal etmedim sadece bir gün yapamadım ama çok çok fenaydım, yapacak dermanım yoktu.
Gaddar hatun Jillian canıma okudu, ama pek bir etkisini göremedim açıkçası belki daha yeni olduğu içindir ama galiba koşu bandı kiloyu daha çok etkiliyoNeyse lafı eveleyip çevirmeyim :)
68,4/68,9/+0,5/+0,72 oluyor galiba ay çözemedim şu oranı!
İşte karşınızda takımın utanç tablosu
Özür dilerim hanımlar![]()
bence de deneme süreci çookk uzun,bunu hep söylüyorum ama yapacağımız bir şey yok.bu kararı tüm takımların kaptanları ve üyeleri aldıyazmıştım ben eklemiştim72.2 dim ben geçen hafta . benim bu 2. deneme haftam olsun da haftaya listeye gireyim olmaz mı . geçen haftaki kilomu biliyom ya ondan dedim
![]()
ah o cevizli sucukksabah
1 yumurta 1 kk oeynir
1 dilim ekmek
ara
1 kadınbufuköfte
ara 1 hurma 1/4 dilim cezerye
akşam
balık salata
ara 1 /2 portakal
1 dilim armut
10 cm uzunluğunda cevizlisucuk ( dövün beni)
su 2 lt civarı
spor maalesef sadece salon depiştirme kollarım ağrıyor ama işe yaramadı bu arada grip yere vurdu beni iyice çok kötüyüm yaa
bu arada hayat kg bildirdi mi
ben senin yanına artı koydum zaten tatlımEmine espiri tabiki benim yaptığım sporla onun sporu karşılaştırılamaz bile zaten.
Ama jullianın kemikleri sızlarsa sızlasın birazda onunkiler acısın ohhh sefammm olsun :)
Daha listede değilim ama bu hafta mazeretim vardı öldürdün beni
A ben yazdıydım
İşte buradaaa
![]()
ayda cım kamuda çalışıyorumtamam kuralları okudum kabul ettim dediydim demi
evet meslektaşmışız ne güzel. çalışıyormusun sen napıyorsun. ben devlet de memurum.
yok yok ben bildirdim yüzdemi bilem hesapladıydım 2 hafta sonraya artıkınık.
kız ben sana sormuştum görmedin herhalde.
benimde aralık 2011 li bi kızım var. 2. çocuk yapalım mı yapmayalım mi bilemiyorum. onu danışacaktım zor oluyor mu ? evdemisin. çalışıyormusun. vs vs.
iyiki yapmışım diyormusun ?![]()
iyi yaptın speedy kayıtlara almamız için getekli o yüzden ihtiyacımız var kızlar ben biraz dinleneyim ıhlamuru koydum biraz uyuyayımselam arkadaşlar, okudum kabul ettim öncelikle:Sonra kilo bildirimi 72,3 . Geç kalmamın nedeni bu hafta bir hafta olmadı diye bildirim yapmayacağımı düşünmüş olmamdır. Özür dilerim
Dün 73,5 gelen kilom bugün 72,3 regl oldum ama bukadar fark nasıl oldu tam açıklayamıyorum. Menüleri bildiricem az sonra
evet can düzeltmişsin teşekkür ederimdağ yolu yanlış olmuş sanki senin ki tam bilmiyorum da ilk yazılan sayı geçen haftaki kilo ikincisi bu haftaki kilo sonra aradaki fark ve yüzde değil mi
59,6 yazacaktın sanki![]()
callan sonucu yazsam mı yazmasam mı kaç kaç oldu hatırlırmisen herhal 6-2 miydi yani biz seninle 6 hafta dır yarişiyoruz değilmikızlar bugun yazılanları okuyup geliyorummm
bu arada dagyolu sen nasıl bir rakipsin
hiç yenilmezmisinnn
benim kilom utanarak söylüyorum 60,6
ama kas kütlemin arttığını da düşünüyorum,çünkü sporumu iyi yaptım bu hafta ve aktiftim
yok kaptan benimde mesela iştah açılıryaa callacım hasta ılunca millette iştah gider benim artar iyice
sen bir aferim,benicalcold,nurofen bunlardan bir tane varsa iç yat hemenn,ya da bitkisel seyler daha iyi limon nane zerdeçal zencefil bal karanfil ıhlamır,bolbol ılık su iç,başlangıçta önlemini alırsan kolay atlatırsın..bolbol uyuyaa callacım hasta ılunca millette iştah gider benim artar iyice
5-2evet can düzeltmişsin teşekkür ederim
callan sonucu yazsam mı yazmasam mı kaç kaç oldu hatırlırmisen herhal 6-2 miydi yani biz seninle 6 hafta dır yarişiyoruz değilmi
yok kaptan benimde mesela iştah açılır
ya 5 haftadır beraberiz teşekkür ederim
berilcim o zaman sen hızlı alıp verenlerdensin inş kısa zamanda vereceğini düşünüyorum kolay gelsin***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/71 /0,4/ )
CallanPinckney (5-9.9/60,6/)
servey(71,5/74,4/-0,73/%-1,01)392, etapta kg bildirmeden izne ayrılan üye geri döndü 4 e bölündü
dagyolu(61.2/59.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%1,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/75/+6.2/%+2.25) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
Ayda2kilogo(71,2/) deneme
ozaly deneme
neva deneme
ates-su deneme
buldugum son liste buydu ekledim
üzgunum![]()