- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #131.301
Dusurmeyın suratları telafı edecegım sozzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sıkı bir gün yapar, telafi edersin Serveycim.Dun aksama kdr superdı aksam arkadasta neler neler vardı cogu seyı koydurtmadım dahı ama yıne de az kacamak oldu tabııııı
bu sporlari ilk defa duyuyorum ben arasinda kol icin varsa bende yapabilirim kollarim çok fazla benim
Çok agir geciriyosun demekki canim apor yapma sakin sabret daha kötü olursun yoksa
yaa aferin kullanıyorum immuneks de almaya başladım ama bi türlü toparlanamadım ama düne göre iyiyimKızlar, merhabalar.
Nasıl yorulduysam, hala tam kendime gelemedim.
Dün saat 17.30 gibi 1-2 saat uyuyayım dedim dayanamayınca.
En son gece 23 gibi eşim uyandırdı zor zar.
1-2 saat uyanık kaldım, beraber uyuduk.
45 dakika falan oldu uyanalı.
Tabi doğal olarak dün bütün işleri bitiremedim.
Kollarım deli gibi ağrıyor.
Bir de eşyaları dolabın üzerine kaldırdım, nasıl sırtımın arka tarafı çalıştıysa, hem çok ağrıyor, hem de çok sertleşmiş.
Şimdi bir sütlü kahve ile güne başlayacağım.
Eşim uyanınca kahvaltı yaparız.
Protein günü olacak bugün.
Kaptanım, geçmiş olsun.
İlaç falan mı kullansan ki? Evde olunca sorun değil de hasta hasta işe gitmek zor.
Callancım, şuradan 10-15 gün uzaklaştım da sen neler olmuşsun öyle, nasıl sporlardır öyle aman nazar değmesinn.
iyi pazarlar fıstık akşam accık kaömış sen toparlarsınİyi pazarlar fıstıklarrrr
yaa aferin kullanıyorum immuneks de almaya başladım ama bi türlü toparlanamadım ama düne göre iyiyim
iyi pazarlar fıstık akşam accık kaömış sen toparlarsın
kız kilolarımız çok yakın her hafta kim daha fazla kilo verecek diye yarışalım mı senle ne dersin. insanın aklına rakibi gelyor yiyeceği varsa da vazgeçiyor o beni geçerse diye baya motive ediyor insanı. ben de 71.2 kg yum 168 boyum. benziyoruz. senin boyun kaçtı.
kabul ediyorum tabiki tatlım teklifini ben zor kilo veririm ama pek dişli bi rakip olamam sana ama denemeye değer
anam ben de her yerı okudum sanıdm yaaaNasıl göreceğim fotonu nereye koyacaksın
o benim dün ku menünün du. Ondan önceki gün 71.4dum onları yediğim günün ertesi yani bugün 71.2kg çıktım. 200gr gitmiş.
kız kaç kere yazdım sana bi cvp yazmadın ikinci çocuk nasıl zor oldu mu geri başa dönmek .2011aralik doğumlu kızım var 2. Yi yapsammi tek mi kalsa bilemiyorum.
canım seninkine benzer ben içine hibisküs elma kabuğu portakal kabuğu tane karabiber ıhlamur enginar yaorapı tarcın karanfil portakal kabuğu koyarak yapıyorum 3-4 gündür kaç kupa içtim hatırlamıyorum sabahtsn beri hafta içinin yemeğini yaptım yoruldum şimdi azcık dinleneceğimBen hasta olunca, bitki çayı karışımı hazırlıyorum kaptanım.
Ihlamur, zencefil, tarçın, kuşburnu ve adaçayı ..
Normal çay demler gibi demliyorum etkisini kaybetmesin diye, kocaman bir demlik.
Sonra onu biraz zorla da olsa paşa paşa içiyorum.
Ardından toparlanmaya başlıyorum.
Ne zaman inat edip içmesem, hastalık uzuyor da uzuyor.
emine 2. ler cok cadı oluyor büyüyünce daha felaket bizimkisi abinin burnundan getiriyoranam ben de her yerı okudum sanıdm yaaa
pardon yaaa
valla suan guzel anım... dunyanın en guzel seyı
ama bazen eyyyyyyttttt dıyorum:)))
kızım cokkkkk rahattı.. keyıflı ıdı. oglum da oyle uykusu duzenlı... kızım da kıskanmadı.. cok sevıyor kardesını.
ama oglum var yaa o 7 aylık canavarrrrr
ahhhh.. hep ılgı... ablasının sacını cekıyor.. bılmem kı buyudukce ne olacak:)
ben kesınlıkle 2 olsun 3 olsun 4 olsun..dıyeceklerdenım
Allah saglık versın guzel gunlerını gostersınnn.
ooo iyi maşallah güzel yurumussun tamam bakayım su içme programinaakilli telefonun varsa su icmeyi hatirlatan programlar var onlari indirebilirsin
Yok canim spor yapiyorum ama nedense hep menume eklemeyi unutuyorum jillian yapiyorum yarim saat ayrica 2 saat yurudum
canım seninkine benzer ben içine hibisküs elma kabuğu portakal kabuğu tane karabiber ıhlamur enginar yaorapı tarcın karanfil portakal kabuğu koyarak yapıyorum 3-4 gündür kaç kupa içtim hatırlamıyorum sabahtsn beri hafta içinin yemeğini yaptım yoruldum şimdi azcık dinleneceğim
Amin canım. Sen çalışıyor musun. Inan calismasam en az 3 cocuk dogururum. Ama ışte şimdi bizimkinin benim yüzümden yasadiklarini görünce o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Sabah 7 de kaldırıyorum mesai ye gider gibi akşam 5 e kadar kreş te. Eve geliyor yemek di oyun du derken kuzumu 3 saat görebiliyorum . Ben doyamiyorum ki o bana hiç doyamiyordur. Hele bazen hafta başlarında özellikle ağlayarak ayrılıyoruz. O ağlıyor ben icimden ağlıyorum. Bi çocuğa daha bunları yaşatmak istemiyorum .anam ben de her yerı okudum sanıdm yaaa
pardon yaaa
valla suan guzel anım... dunyanın en guzel seyı
ama bazen eyyyyyyttttt dıyorum:)))
kızım cokkkkk rahattı.. keyıflı ıdı. oglum da oyle uykusu duzenlı... kızım da kıskanmadı.. cok sevıyor kardesını.
ama oglum var yaa o 7 aylık canavarrrrr
ahhhh.. hep ılgı... ablasının sacını cekıyor.. bılmem kı buyudukce ne olacak:)
ben kesınlıkle 2 olsun 3 olsun 4 olsun..dıyeceklerdenım
Allah saglık versın guzel gunlerını gostersınnn.
seninkilere kim bakıyor akraba falan mi. Bakıcı miemine 2. ler cok cadı oluyor büyüyünce daha felaket bizimkisi abinin burnundan getiriyor
evet canım bol bol vakit geçirdik hava güzel olsaydı sinema falan yapacaktık olmadıOhh, maşallah kaptanım bütün bitkileri de kullanıyormuşsun.
Yarın umarım toparlanır da rahatça gidersin işine.
Nasıldı tatilin güzel miydi, bol bol zaman geçirmişsindir çocuklarla.
canım bakıcımız var askında küçükde başladı kreşe ama bakıcıyı henüz bırakmadık yatılı kalıyo bakıcımız otesi sabah geliyor cuma akşam gidiyor küçük kreşe başlayınca ev işleri yapıyor biraz rahatladım bendeAmin canım. Sen çalışıyor musun. Inan calismasam en az 3 cocuk dogururum. Ama ışte şimdi bizimkinin benim yüzümden yasadiklarini görünce o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Sabah 7 de kaldırıyorum mesai ye gider gibi akşam 5 e kadar kreş te. Eve geliyor yemek di oyun du derken kuzumu 3 saat görebiliyorum . Ben doyamiyorum ki o bana hiç doyamiyordur. Hele bazen hafta başlarında özellikle ağlayarak ayrılıyoruz. O ağlıyor ben icimden ağlıyorum. Bi çocuğa daha bunları yaşatmak istemiyorum .
seninkilere kim bakıyor akraba falan mi. Bakıcı mi
canım sen mi paylsşmıştın çok kilo veren birinin kilo verme macerasını sonuçta bir ömür boyu diyet yapamayız ama dikkat etmeliyizSonucta yememe kıtlık psıkolojısı de yoruyor ınsanı olculu ama cozutmadan hedefı unutmadan devam etmeli