Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlısıyla atlattık tanışmayı ıkramlardan tattım sadece
Hadi geçmiş olsun.ilk tanışmalar pek bir garip oluyo,insan ne diyecegini şaşırıo.güzel geçmiştir umarım.
Bu arada azim kraliçesi diyolarya gerçekten dogru.azmine hayranım.ben çoktan 2-3 tabak götürmüştm :)

Günaydın hanimlaaar
Dún dermanım yok jillian yapamicam demiştim ya.jillian yapamadm ama yarım saat karın egzersizleri yaptm.
Benim geçen gün spor yaparken kesik yerim çok acımıştı ya,doktora gittim agrı artınca.spor yaparken başladı falan dedim.geç kalmışın spora dogumdan 2 ay sonra başlamalıydın o zaman daha kolay eritirdin.mekik ve şınav çek gerisine gerek yok didi.ben jilliana devam edicem ama doktor tavsiyesi üzerine :) karın egzersizlerine daha da yönelicem.
Bi de bunu deneym bakalım :)

günaydınlarrr
kadın vücudunda bel kalınlığının kalçanın yüzde 70’i kadar olması gerekiyor. Yüzlerce yıldır bu, altın oran olarak kabul ediliyor...ilginç bir bilgi
bende bi ölçeyim bakayım uzun süredir ölçü almıyorum
Hayırlısıyla atlattık tanışmayı ıkramlardan tattım sadece
hadi bakalım hayırlı olsun
ozaly canım dün bence ekmek fazla gibi görünüyor ama o da abartı değil
bende evde maalesef spor yapamıyorum dün uyuyamadım komşular geldi bugünde erkenciyiz hadi bakalım
callan bebeler büyüsede uyku yok anacım uyumak istiyorum saat 10 a kadar yaa

kızlar gece uyku yok yine
dün de durmadan iş yaptım
kendime pozitif düşünceler aşılamaya calışsam da artık yorgun düştüm
sabah bir sürü yedim çok yorgunum ama bunun altına sığınıp daha fazla bahane üretmeyeceğim
yorgun olsam da,hata yapmış olsam da telafi edeceğim
şimdi spor yapacağım
bu arada herkese jillian grubunun 2 haftalık sonuçlarına bakmasını tavsiye ederim
linki koyuyorum
bu arada dün dengesiz beslenmem yaradı,bugun artılarda cıktım,neyse telafi edeceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/

Slm kızlar bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Burdayım :)) iyi akşamlar...

Kim tavsiye etti çok merak ettim?

Kızlar bugun kardesımın kızarkadasının aılesıne gıttık tanışmaya ıkramlar muthıstı az bıraz yedım cok degıl merak etmeyın spor yaptım allahtannnn

Nasıl geçti Serveycim?
Kız nasıl güzel mi?

Günaydın hanimlaaar
Dún dermanım yok jillian yapamicam demiştim ya.jillian yapamadm ama yarım saat karın egzersizleri yaptm.
Benim geçen gün spor yaparken kesik yerim çok acımıştı ya,doktora gittim agrı artınca.spor yaparken başladı falan dedim.geç kalmışın spora dogumdan 2 ay sonra başlamalıydın o zaman daha kolay eritirdin.mekik ve şınav çek gerisine gerek yok didi.ben jilliana devam edicem ama doktor tavsiyesi üzerine :) karın egzersizlerine daha da yönelicem.
Bi de bunu deneym bakalım :)

Normal doğum mu yapmıştın Ozalycim? Ama onun dikişi yok değil mi? Hep 6 derler aslında sezaryen de ilginç geldi.

kızlar gece uyku yok yine
dün de durmadan iş yaptım
kendime pozitif düşünceler aşılamaya calışsam da artık yorgun düştüm
sabah bir sürü yedim çok yorgunum ama bunun altına sığınıp daha fazla bahane üretmeyeceğim
yorgun olsam da,hata yapmış olsam da telafi edeceğim
şimdi spor yapacağım
bu arada herkese jillian grubunun 2 haftalık sonuçlarına bakmasını tavsiye ederim
linki koyuyorum
bu arada dün dengesiz beslenmem yaradı,bugun artılarda cıktım,neyse telafi edeceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/

Yavrum ya kıyamam sana.
Şöyle yakında olsak alırdım ben kızını 1 gün, git ne istiyorsan yap dinlen derdim. :KK60:

callan cım hemen linke başlayacağım sabahleyin tartıldım 69.5 u görünce paşa kahvaltısı yaptım maalesef ama devamı gelmeyecek callan canım izninle bugün menü paylaşmayacağım muhtemelen bende artı öıkacağım yarın ama cuma ya hedefimi gerçekleştireceğim size söz veriyorum

Hadi geçmiş olsun.ilk tanışmalar pek bir garip oluyo,insan ne diyecegini şaşırıo.güzel geçmiştir umarım.
Bu arada azim kraliçesi diyolarya gerçekten dogru.azmine hayranım.ben çoktan 2-3 tabak götürmüştm :)
Tesekkurler aksam yemek yemedım nerdeyse ıkramlardan yerım dıye

Kim tavsiye etti çok merak ettim?

Nasıl geçti Serveycim?
Kız nasıl güzel mi?

Normal doğum mu yapmıştın Ozalycim? Ama onun dikişi yok değil mi? Hep 6 derler aslında sezaryen de ilginç geldi.

Yavrum ya kıyamam sana.
Şöyle yakında olsak alırdım ben kızını 1 gün, git ne istiyorsan yap dinlen derdim. :KK60:
çokk iyisin canım benim
diyorum kadife kalp diye...

callan cım sabah paşa kahvaltısı yaptım dedim ya onu dengelemek için akşama kadar biley yemedim alışverişe falan gittik sonra içime sinmedi kalktım koşu bandında yarım saat koştum sonra da 1 kase çorba ile 3 kalık kabak kavurma yedim bakalım sabah tartıya yansıyacak mı

Back
X