Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Elbıse sıyah duz ama bakınca ıkı parca gıbı duruyor altı. Dar etek ustıu var gıbı duruyor ama degıl tek parca cok anlasılmıyor fotoda altına koton corap ve topuklu ayakkabı gıydım sacım ustu orgulu at kuyrugu sade makyaj baska bır foto daha var onu koyayım dr um

çıtır servey maşallahhhhh
fıstıkk gibisin sen yaa
hiçç 70 değilsin ya,normalde söylesen inanmam

Kimse ınanmıyor dr um esım bıle tas vartladın 65 dıyor buna guvendıgım ıcın ztn hep 70 cıvarında dolasıyorum spor yapmanın ve sutun cok etkısı var bence

çıtır servey maşallahhhhh
fıstıkk gibisin sen yaa
hiçç 70 değilsin ya,normalde söylesen inanmam
Sen de canımsın yaaas
2 sene once adanaya geldık gezmeye bılın mı cıgercı sedoda cıger yedık Tostu meshur bır cafe vardı oraya ugramıştık aslında hatayda arkadaslara gelmiştık adanaya ındık orda buluştuk snr hataya gıttık 1 gunlugune oyle ıste senı tanımak ısterımmmm

Kardesım degıl callanım karıstırdın kız olan esımın kuzenı kardesım daha sozlenmedı onun kuz ark ailesyle tanışmaya gıtmıştık ıkı hafta önce

ben karıştırmışım,doğru okumuştum eşinin kuzeni olduğunu
canım biz eşimle karar almıştık,facebook dahil hiç bir yerde foto paylaşmıyoruz..daha doğrusu eşim bu kararı aldı,ben de uydumo_O ondan kusuruma bakma:oops:

serveyim öpüyorum seni,iyi geceler diliyorum
benim fıstık gece on kere uyanıyor,bundan hemen yatmam lazım
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
yarın görüsürüz,şu çeviri aralarında uğrarım
yarın artı kaçta çıkacağız bakalım:KK43:

Merhabalar,
Aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım. 2 oğlum var, biri 3 diğeri 1 yaşlarında ve aynı zamanda çalışıyorum.
Aslında doğum kilolarını vermiştim fazladan 3-4 kilom kalmıştı ama son 1 ayda ne olduğunu anlamadan 6 kilo birden aldım ve çanlar çalmaya başladı tabi.
63,5 kiloyum ve 1 yılda 52'ye inmeyi hedefliyorum. Umarım başarabilirim, hep beraber başarabiliriz.
Bugün öğleden sonra katıldığım için menü paylaşmıyorum çünkü bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar:oops:
Yarından itibaren düzenli olarak paylaşacağım.
Yalnız şu hesaplamayı bilmiyorum.
Kısa bir liste olsa kim kimdir ben de tanısam süper olur.
İyi geceler hepinize,
Doğa

canım davet et tatlım eminenin mezuniyetine az kaldı bir de zaten 3. cuma girecekleri için çoğu sıkılıp gidiyor mesela ahri hytsvngzl den ses yok neva ve ates su da öyle
fsncy geldi sma şimdiden devamsızlık yapıyor o yüzden siz görürseniz dsvet edin
haa gecmiş olsun gitmiş sizinkiler
yok tatlım bizimki yatmadı ama genede kv lerin hala küçük çocukları
csnım ben salıdan cumaya nerdeyse 2 kg verdim ki sen azim kraliçesisin

Tamamdır kaptanım, arada görüyorum ama bilmediğimden davet edemiyordum kimseyi.
Gözleyeyim yeni arkadaşlar ben.

Yapacak bir şey yok demek ki, arada bir sıkarız dişimizi. Sonrasında zaten her telefonda konuşma sırasında pasta, börek ya da balık yapıyor oluyorum :)

vovv resim var mıı,sadece buradaki üyelerin görebileceği albümm yapsana azim kraliçes

kızlarr haftasonu hiç tatlı hamurişi filan yemedim ama normal yemeklerden porsiyonların büyüktğ,bakalım yarın artı kaçta çıkacağım

toplight toplight kaptanım bu hafta eşimiin makalesi varmış,yeni haberim oldu,bundan ben de ceviri yapmak zorundayım.bu hafta izin alabilir miyim? menü denetimi yapamayacağım:KK43: ama hergün menü ve sporumu bildiririmo_Ocuma da kilo mu bildiririm

hm22 hm22 canımm kaynanın yaptıklarına takılma,kötü niyeti yoktur de geç,yoksa sinir olduğunla kalıyorsun:KK43:
benim de bir tanıdığım çok saygısız davranıyor,kötü niyeti yoktur,ben yanlış anlamışımdır diyorum geçiyorum..yoksa yine sinir olan ve zararda olan ben olacağım
bu arada ben de eşimin ailesine hep siz derim,araya mesafe koymak önemli bence:KK19:ararım hallerini hatırlarını sorarım sürekli ama mesafeli olurum..yoksa bu hayatta mağlesef yüz bulan tepene cıkıyor-tabiri caizse.:KK67:.herkesle az konuşacaksın ve özelini paylaşmayacaksınen iyi çözüm bu...

Callancım, teşekkür ediyorum şekerim. İyi ki varsınız.
Sayesinizde en azından kendimden şüphe etmedim.
Ne kadar çok benziyoruz, fark ediyorum hep.
Bence de, fazla samimiyet iyi değil.
Sırf bu nedenle eşimle yıllarca görüşmemize rağmen son 5-6 aya kadar kimseyi görüştürmedik, tanışmadık.
İyiki de böyle olmuş diyorum.
Hatta belki abartı ama benim evlerinde kalmışlığım bile yoktur.
Geçen gidince dışarıda kaldık. Çok bozuldular biliyorum ama yapacak bir şey yok.

kızlar bugun hayatımızda bir değişiklik yapalım..kendi vucudumuza,ruhumuza,içsel gelişimimize odaklanalım..kendimizi sevelim..hayatımızı sevelim

Sevelim şekerim sevelim.
Bu sıralarda hiç barışık değilim kendimle.
Benim göbek ve karın bölgemde sıkıntı yoktur normalde ama bir anda öyle bir şişiyor ki, görsen 4-5 aylık hamileyim.
Genelde akşam oluyor ve sabaha bir şey yok ama beni deli ediyor.

Amannnn sıhırli bır degnek degse de 65 kilo olsammmm

Ahh, mümkünse bana daa ..

serveyim öpüyorum seni,iyi geceler diliyorum
benim fıstık gece on kere uyanıyor,bundan hemen yatmam lazım
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
yarın görüsürüz,şu çeviri aralarında uğrarım
yarın artı kaçta çıkacağız bakalım:KK43:

Amanın amanın, cadıcığım yaramaz demek bugünlerde.
Kokla kokla da öp benim yerime.

Merhabalar,
Aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım. 2 oğlum var, biri 3 diğeri 1 yaşlarında ve aynı zamanda çalışıyorum.
Aslında doğum kilolarını vermiştim fazladan 3-4 kilom kalmıştı ama son 1 ayda ne olduğunu anlamadan 6 kilo birden aldım ve çanlar çalmaya başladı tabi.
63,5 kiloyum ve 1 yılda 52'ye inmeyi hedefliyorum. Umarım başarabilirim, hep beraber başarabiliriz.
Bugün öğleden sonra katıldığım için menü paylaşmıyorum çünkü bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar:oops:
Yarından itibaren düzenli olarak paylaşacağım.
Yalnız şu hesaplamayı bilmiyorum.
Kısa bir liste olsa kim kimdir ben de tanısam süper olur.
İyi geceler hepinize,
Doğa

Tekrar hoşgeldin Doğa aramıza.
Yavaş yavaş tanışırız.
Ben Hm, 24 yaşındayım.
Yaklaşık 20 kilo daha vermem gerekiyor.
Öğretmenim ama internet tasarımı üzerine çalışıyorum. O yüzden de biraz hareketsiz bir hayatım var.( Artık dı olacak, yarından itibaren hareket katmayı planlıyorum.

Tekrar hoşgeldin Doğa aramıza.
Yavaş yavaş tanışırız.
Ben Hm, 24 yaşındayım.
Yaklaşık 20 kilo daha vermem gerekiyor.
Öğretmenim ama internet tasarımı üzerine çalışıyorum. O yüzden de biraz hareketsiz bir hayatım var.( Artık dı olacak, yarından itibaren hareket katmayı planlıyorum.[/QUOTE]

Zaten şu masabaşı işleri yok mu hepimiz bu yüzden böyleyiz. Doğum iznindeyken çok güzel kilo vermiştim. İki çocuk da küçük olduğundan yerimde durmuyordum.

günaydınlar bugün iş bası sanki öğretmen gîbi bende sömrstr ûaptım bu sene
doğa cım ben kaptan sahnur sa diyebilirsin jamuda çalışıyprum 2 oğlum var !en yaslınız benim 44 tasına gitdim yaa cepten sinir oldum işe gecince tazarı

Back
X