Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy, ben kaçırmışım Seyyahı. Takıma geleli çok oldu ama listemize de hoşgeldin.

Tabi ki Callanım.
Esneklik olduğu için şöyle açıklayayım. içtiğim bardak klasik 250 mllik bir bardak.
Mavi mavi çok hoşuma gidiyor.
Klasiğim her öğünde 1 bardak içmek ama dün çok enerjisizdim. 2 bardak içtim. Kendimi kötü hissettiğim öğünde 2 bardak içip ya 3 öğün smoothie içiyorum ya da sabah veya akşam hafif bir öğün yapıyorum.

Beğendin mi Aydacım?

:KK50::KK50: Kaçamaklar sıfıra düşecek bence böylece.

Ozalycim, biz 1 takımız. Elbet arada tökezleyecek, hatta düşeceğiz. Sonra takım bizi ayağa kaldıracak ve depar atmaya başlayacağız.
Beğendi m canım çok lezzetli oldu. eşim kızım ben hepimiz içtik.
Kızlar bu öğleden sonra aşırı bulantı kusma baş dönmem gibi şeyler oldu
Eşim işten izin alıp geldi
Sonrasında beni güzel bir yedirdi, sonra kendime geldim
Sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor gerçekten
geçmiş olsun. Cnm . Emzirdigin için güçsüz kaldın belki de.

canım aman dikkat et kendine yaaa
selam kızlar bu hafta 1.liğinizi tebrik ederim ayrıca hm22 birinci oldun tebrikler canım:KK68: sonuç listeleri hazırlayınca nedense hep birincileri tebrik etmezsem olmazmış gibi geliyor da :cool:ayrıca unutmuşum toplight kaptan 3.lüğünü tebrik ederim seninde :KK51: 1. takımdan sevgiler:KK19:
yaa hm nin birinciliğini tahmin ediyotdum da ben 3 olduğuma şaşırdım teşekkür ederim tatlım ellerine sağlık
hm cim malum görevini biliyon birinciler sırları kısmına yazman lazım ne etsek ki herkesler öğrenecek :)

Iyi geceler arkadaşlar
Uzun zamandır giremedim telefonum kilitlendi tamamen sifirlandi telefonundan iki gün oldu geleli ama mailime siteye otomatik gidiyordum hersey silindiginden k.k sifremi bilmiyordum mailim şifresini kısa bir süre önce degistirdigim için o da gelmedi aklıma ama sonunda hallettim şuanda geçmişi okuyamadim listeden çıktım mi bilmiyorum sadece durumu haber vermek istedim

nerdesiniz kızlar yaa callan ın hm nin ve benim işimiz var diye neden kimse takıma uğramıyor
candy ozaly speedy gözlerimiz sizi arııyor haberiniz olsun diğerleri ses vermişte sizden ses yok
Geldim ama geç oldu:))
Is ile ilgili bütün bilgiler telefonumda kayıtlı ydi halla uğraşıyorum bu saate kadar :) birazda geçmişi okudum

Iyi geceler arkadaşlar
Uzun zamandır giremedim telefonum kilitlendi tamamen sifirlandi telefonundan iki gün oldu geleli ama mailime siteye otomatik gidiyordum hersey silindiginden k.k sifremi bilmiyordum mailim şifresini kısa bir süre önce degistirdigim için o da gelmedi aklıma ama sonunda hallettim şuanda geçmişi okuyamadim listeden çıktım mi bilmiyorum sadece durumu haber vermek istedim
gecmiş olsun canım dün kg bildirmediğin için listeye girmemiştin mazeretin gecerli olduğu için takımdasın tatlım hala

Seyyah artık grubumuzun vazgecilmez üyesi
ay çok teşekkür ederim :) :)
geçmiş olsun ne oldu ki birden? sağlık herşeyden önemli gerçekten
Ben bu hafta niyeti bozdum
Pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan ettim
Senin kadar yapamam herhalde ama artık toparlanmam eski hızıma kavuşmam lazım
lazım
Hadi bakalım :KK66:
Öf ben böyle büyük konuştuğumda hep bir aksilik olur ama hadi hayırlısı
biz sana güveniyoruz. zaten bu hafta yıyeceğin her şeyi yedin . herşeyın tadını da daha önceden biliyorsun . tekrar yemenin bi anlamı yok :)

hm ve kaptanım çok tebrikler. bu hafta 5. takım rüzgarı esmiş listede.
benim dünkü menüm:
sabah : yarım simit 1 yeşil çay ( geç kalkınca otobüse yetişmek için evde kahvaltı yapamadım)
öğle: tavuk dürüm ayran
akşam: 1 kase yoğurt çorbası biraz patates salatası
2 tatlı kaşığı tavuk göğsü tatlısı
yemekten sonra 1 bardak çay
spor: dün bankalara çıktım baya yürüdüm yarım saati bulmuştur.
su :2 lt de tıkanıyorum daha fazlası içilmıyor

401. Etap birincisi hm22 tebrikler! :46: :nazar:
samp8c726a1c1a7b60be.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Özel Not: Çok ama çok sevindim tatlım yaaaa :nazar: :KK68:
Yazın Kıbrısta, bikini yarıştırırız artık.. :KK66:

selam kızlar bu hafta 1.liğinizi tebrik ederim ayrıca hm22 birinci oldun tebrikler canım:KK68: sonuç listeleri hazırlayınca nedense hep birincileri tebrik etmezsem olmazmış gibi geliyor da :cool:ayrıca unutmuşum toplight kaptan 3.lüğünü tebrik ederim seninde :KK51: 1. takımdan sevgiler:KK19:
hoşgeldin deadlinecım :KK60:

Iyi geceler arkadaşlar
ben de diyorum candy nerelere gitti
sen hollandada mı yaşıyordun canım,havalar nasıl,türkiye donuyor (adana hariç :D )

ay çok teşekkür ederim :) :)

geçmiş olsun ne oldu ki birden? sağlık herşeyden önemli gerçekten

biz sana güveniyoruz. zaten bu hafta yıyeceğin her şeyi yedin . herşeyın tadını da daha önceden biliyorsun . tekrar yemenin bi anlamı yok :)
canım sanırım gıda zehirlenmesi,salı buzluktan çıkardığım sarmalardan hiç yememiştim,cumaya kadar da bozulacağını tahmin ediyordum ama yine de yedim işte cuma günü,sonrası bildiğiniz gibi...
bugun iyiyim şükür :)

günaydın arkadaşlar, çok iyi değilim dün akşamdan beri.

ama dün yine de programımı aksatmadım. şekerden uzak durmaya devam ediyor ve 6 dan sonra yemedim.
sabah 5 kayısıi avuç içimi dolduracak kadar kuru üzüm sonrasında yağsız ekmeğe tost, salatalık domates ve kekik çayım var.

Beğendi m canım çok lezzetli oldu. eşim kızım ben hepimiz içtik.
geçmiş olsun. Cnm . Emzirdigin için güçsüz kaldın belki de.
ta
Çok sevindim Aydacım, afiyet olsun hepinize.
1. Olmuşuz tebrikler arkadaş lar.:KK9:

Hmccim ve e kaptan im sizi ayrıca tebrik ederim opuldunuz :KK15::KK9:
Teşekkür ederiz şekercimm

canım aman dikkat et kendine yaaa
yaa hm nin birinciliğini tahmin ediyotdum da ben 3 olduğuma şaşırdım teşekkür ederim tatlım ellerine sağlık
hm cim malum görevini biliyon birinciler sırları kısmına yazman lazım ne etsek ki herkesler öğrenecek :)

Kaptanım, acaba kolumu kestim falan mı yazsam. :KK70::KK70:
Ehh ne yapalım, söyleyelim o zaman sırrımızı da herkes çıtır olsun, kapatalım cuma yarışmasını gidelim. :KK70:

Iyi geceler arkadaşlar

Candycim, şu sıralarda ciddi anlamda tedirgin oluyorum mailime bir şey olacak diye aman aman .. Sana da çok geçmiş olsun.

hm ve kaptanım çok tebrikler. bu hafta 5. takım rüzgarı esmiş listede.
benim dünkü menüm:
sabah : yarım simit 1 yeşil çay ( geç kalkınca otobüse yetişmek için evde kahvaltı yapamadım)
öğle: tavuk dürüm ayran
akşam: 1 kase yoğurt çorbası biraz patates salatası
2 tatlı kaşığı tavuk göğsü tatlısı
yemekten sonra 1 bardak çay
spor: dün bankalara çıktım baya yürüdüm yarım saati bulmuştur.
su :2 lt de tıkanıyorum daha fazlası içilmıyor

Cuma günü biraz çok mu karbonhidrat olmuş bana mı öyle geldi Seyyahcım?

401. Etap birincisi hm22 tebrikler! :KK9: :nazar:
samp8c726a1c1a7b60be.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Özel Not: Çok ama çok sevindim tatlım yaaaa :nazar: :KK68:
Yazın Kıbrısta, bikini yarıştırırız artık.. :KK66:

Çikolatalı Püsküüt'üm çok teşekkür ederim. :KK68::KK68:
İnan 2-3 gecede bir kendimi yüzerken görüyorum.
Biliyorsun ya ben geçen sene sırf kilo inadımdan yüzmedim ama çok deli özledim.
Bir de topuklu giymeyi özledim.
Önceden sık sık giyerdim ama kilo olunca çok sıkıntı oluyor.

kaptanım ve hm cim süpersinizzz tebrik ederim :)))))

Teşekkürler Callancımm. :KK23::KK23:

canım sanırım gıda zehirlenmesi,salı buzluktan çıkardığım sarmalardan hiç yememiştim,cumaya kadar da bozulacağını tahmin ediyordum ama yine de yedim işte cuma günü,sonrası bildiğiniz gibi...
bugun iyiyim şükür :)

Ahh kuzum, sen bildiğin bile bile hasta olmuşsun ya.
Dayanamadın mı sarmalara. :KK37::KK37:

günaydın arkadaşlar, çok iyi değilim dün akşamdan beri.

ama dün yine de programımı aksatmadım. şekerden uzak durmaya devam ediyor ve 6 dan sonra yemedim.
sabah 5 kayısıi avuç içimi dolduracak kadar kuru üzüm sonrasında yağsız ekmeğe tost, salatalık domates ve kekik çayım var.
Hayırdır manolyacım neyin var?

Kızlar, dün o kadar kötü oldu ki bacağım.
Üzerine basamadım.
Sonra krem vs derken, gece toparlamış.
Şu an ağrı hissetmiyorum ama sizce sporu ne yapayım.

Bir de dün regl oldum.
Smoothie, sanırım ödemi de engelledi ki bu kadar kilo gitti.
Yalnız ağrım kötü.
Bir de canım tatlı istemiyor ilk kez bu dönemde.

Back
X