- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.061
Kızlar, sizinle bugün çok etkilendiğim bir olayı paylaşacağım.
Bütün gün dışarıdaydık, nasıl yoruldum.
Bir de deli gibi yağmur yağıyor, biz de küçük şemsiye almışız bir yerde şemsiyede bulamadık eşimle birer tarafımız ıslanıyor.
Ne yalan söyleyeyim, ben hiç bir şey göremiyorum yorgunluktan.
Eşim duralım bir dedi.
Arkamızda bir tane amca ıslak mendil satıyor.
Öyle de bir şey olmuş ki, cüzdanlar benim çantamda, çantama bir sürü şey sokuşturmuşum bulamıyorum.
O sırada arkama baktım, amca nasıl güzel gülümsüyor.
Neyse zor zar buldum cüzdanlara bir miktar verelim dedik ama asla ıslak mendil vermeden almıyor.
Sonra 1-2 tane alalım dedik.
Olmaz diye nasıl ısrar ediyor, 1 tane bile ıslak vermeyi kabul etmiyor. Poşetime attı hatta.
O kadar etkilendim ki.
Dedim kimilerinin milyonları var hala çalma derdinde kimileri de böyle 3 kuruş için kaç yaşında o havada çalışıyor üzerine bir de asla fazladan bir şey almıyor.
Bir taraftan bir sürü şey düşünüyor, uğraşıyorum.
Bir taraftan da acaba amca ne yapıyor diye gözlerimden yaşlar akıyor.
İçimde tutasım gelmedi, gelip size dökeyim dedim içimi.
Bütün gün dışarıdaydık, nasıl yoruldum.
Bir de deli gibi yağmur yağıyor, biz de küçük şemsiye almışız bir yerde şemsiyede bulamadık eşimle birer tarafımız ıslanıyor.
Ne yalan söyleyeyim, ben hiç bir şey göremiyorum yorgunluktan.
Eşim duralım bir dedi.
Arkamızda bir tane amca ıslak mendil satıyor.
Öyle de bir şey olmuş ki, cüzdanlar benim çantamda, çantama bir sürü şey sokuşturmuşum bulamıyorum.
O sırada arkama baktım, amca nasıl güzel gülümsüyor.
Neyse zor zar buldum cüzdanlara bir miktar verelim dedik ama asla ıslak mendil vermeden almıyor.
Sonra 1-2 tane alalım dedik.
Olmaz diye nasıl ısrar ediyor, 1 tane bile ıslak vermeyi kabul etmiyor. Poşetime attı hatta.
O kadar etkilendim ki.
Dedim kimilerinin milyonları var hala çalma derdinde kimileri de böyle 3 kuruş için kaç yaşında o havada çalışıyor üzerine bir de asla fazladan bir şey almıyor.
Bir taraftan bir sürü şey düşünüyor, uğraşıyorum.
Bir taraftan da acaba amca ne yapıyor diye gözlerimden yaşlar akıyor.
İçimde tutasım gelmedi, gelip size dökeyim dedim içimi.