Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben senin azmini iyi biliyorum
Olucak dersen olur
İnatçı dostum benim :KK66:
Çok düzgün ve kararlı beslendiğin için Kilo da veriyorsun
İki tane uşak var bacım her an spora tabi vaktin olmaz
Bir tanesi bana yetiyor valla
Allah yardımcı olsun sana
Birde kızın hastalığı oğluşun diş çıkarması üst üste geldi ya
İyileşsinler başlarsın spora zaten

Serveycim hani tartıda yalnışlık oldu benim kilom çok çıktı da çok üzüldüm ya
Sonra bir hırslandım
Onca verdiğim kiloya yazık dedim pes etme dedim
Çoğu bitti azı kaldı dedim.
Kendime spor takvimi yaptım
Ve tam gaz başladım
Şimdi güzel sonuçlar alıyorum
İşin enteresanı yediğime aşırı dikkat etmiyorum
Yani az yiyorum ama eskisi gibi kaşık saymıyorum
Ama sporu arttırdım şimdi
Ve sanki daha hızlı Kilo veriyorum sanki vücudum şekilleniyor
Demem o ki
Vitesi boşa almak yerine ileri alsan
Tamam.yediklerine aşırı dikkat etmesen
Ama sporu ciddi anlamda yapsan
Bence kesin vereceksin
Hadi bu hafta bir de böyle dene
Ne kaybedersin ki
Bu hafta hafta düzenli spor ve normal beslenme yap
Sporda jillian ın acayip faydasını gördüm ben
Denedin mi hiç bilmiyorum
Ama şiddetle tavsiye ederim
İlk günler ay dayanamıcam diosun ama 4 güne alışıyor ve zorlanmıyorsun
İnceltmek istediğin yere göre şu 30 days challenge lardan da yapabilirsin
http://30dayfitnesschallenges.com
Canımın içi vıtesi boşa atmadan neler denedım çılgın gıbı spor ve cok az beslenmeyle artı cıktım surekli patınaj yaptım durdum suan saldım ayyın 20 sıne kdr bole cunku haftaya yokum tartılmam zor bır de sporu bırakmıyorum

Callancım, kolay gelsin.
Yatılı misafir zor oluyor cidden.
Eminim o 1,5 kilo hemen gider senden.

Seyyahcım, nasıl bir gülümsemeydi anlatamam.
Hala aklımda o gülümseme.

Çok geçmiş olsun Seyyahcım, takımca kara bulutlar üstümüzde.

Yuppecim, işte farklı bir bakış açısı.
Nasıl da haklısın.
O amcanın yeri orası olmamalıydı kesinlikle.

Kaptanım, hep üst üste geldi her şey.
1,5 ay falan oldu sanırım senin durumun da.
Ne dedi doktor?
Hakan ne durumda daha iyi mi?

Tebrik ediyorum Callancım, çok büyük bir adım bu.
canım dün ben tekrar dr a göründün yeniden film çekildi kan verdim iğne yaptılar 3 doz ilaçlı hava verdiler biraz toparladım ama tomografi de istedi uykusuzluk düzelme aşamasındayken hastalığı ilerletti
hakan ın da ateşi malesef düşmüyor saturasyonu da yükselmiyor bekliyoruz bakalım hastsnede
bu arads beslenmrm falan çok düzensiz muhtemelen kg almış dönecem çünkü annelere yemek çıkmıyor hakan ı bırakıp yemek yemeye gidemiyorum artık elime be gecerse düzensiz olarak yiyorum perşembeden beri ec ye de çıkamadım hastanede tuvalete gidilmiyor güya özrl oda trk kişilik ama wc si yok çocuk servisinde böyle yapmışlar ec bütün serviste 2 tane benden haberler bu kadar
haa günaydın demeyi unuttum
emekçi kadınlar gününüzde kutlu olsun bu arada

Kizlar dun menumu yazamadim ama 1300 kalorilik yedim zamanla iyice duzene ins girerim ben diyetkolige bir ay uye oldum onun menulerini yapmaya calisiyorum simdilik 5-6 ogun sonrasi ins karatay
bugunki menum
Sabah 2 d.cavdar 1.5 haslanmis yumurta 3-4 kasik lor peynir salata
Ara 1.5mandalina 1 ayran
Oglen 1 kase corba 1 d.ekmek zeytinyaglu sebze yemegi 2 kasik yogurt salata
Ara 2 ceviz 2 kayisi 2 grisini yesil cay
Aksam yok
Ara 1 cay bardagi leblebi
2.5 lt su spor yok

canım dün ben tekrar dr a göründün yeniden film çekildi kan verdim iğne yaptılar 3 doz ilaçlı hava verdiler biraz toparladım ama tomografi de istedi uykusuzluk düzelme aşamasındayken hastalığı ilerletti
hakan ın da ateşi malesef düşmüyor saturasyonu da yükselmiyor bekliyoruz bakalım hastsnede
bu arads beslenmrm falan çok düzensiz muhtemelen kg almış dönecem çünkü annelere yemek çıkmıyor hakan ı bırakıp yemek yemeye gidemiyorum artık elime be gecerse düzensiz olarak yiyorum perşembeden beri ec ye de çıkamadım hastanede tuvalete gidilmiyor güya özrl oda trk kişilik ama wc si yok çocuk servisinde böyle yapmışlar ec bütün serviste 2 tane benden haberler bu kadar
haa günaydın demeyi unuttum
emekçi kadınlar gününüzde kutlu olsun bu arada

Zatürre başlangıcı demişti kaptanım, başlamamış değil mi?
Ufaklıkla aynı dönemde olması çok sıkıntı oldu ama ikinizde en kısa sürede sapasağlam olacaksınız eminim ki.
Kilo bu durumda en son düşünülecek şey bile değil.
Her şey bir yoluna girsin verirsin ama bu sıralarda taze meyvesuyu falan bulabilsen aslında çok enerjiye ihtiyacın var.

günaydın kızlar. nasılsınız?
başım çatlıyor. dün oğlanın eli sıkıştı masanın arasına. benim dikkatsizliğim yüzünden :( öyle bi çığlık attı öyle çok ağladı kı hala kulaklarımda. tırnağı morarack sanırım. o sakınleşince eşim geldi. sonra ben saldım çk ağladım. allah başka dert vermesin. gözlerim balon gibi başım çatlıyor ağrıdan. geldim işe. bu gün de hesaplara maaşları geçireceğiz. bakalım hayırlı bi gün olur inşallah.

hafta sonu menüm:

cmt: sabah peynirli yağsız tost buğday ekmeği ile
ara: büroda yeşil çay
öğle: uyudum o yuzden öğün atladım
akşam: kahvaltılık yaptık. ikimizin de yemek yapacak hali yoktu
spor: yürüyüş: 20 dk lık yola yürüyerek gittim geldim
su: 2 lt

pazar: sabah peynirli yağsız tost
öğle: yoğurtlu makarna
aralarda 2 dilim kek
akşam yemedim
spor: oğlumla sitede yürüyüşe çıktık
su:2 lt yi geçmiştr

Herkese hayirli sabahlar haftanin ilk gunu ilkler onemli ins bu hafta irademizi kavi bir sekilde tutariz
Callancim sagliksiz karbonhidrata baslattigin mucadeleyi tebrik ediyorum zaten yemedikce istetmiyor benim bildigim her hangi birseyi aliskanlik kazanmamiz icin 40gun yapmak gerekiyor sen nasil yaparsin bilmiyorum

günaydın kızlar. nasılsınız?
başım çatlıyor. dün oğlanın eli sıkıştı masanın arasına. benim dikkatsizliğim yüzünden :KK43: öyle bi çığlık attı öyle çok ağladı kı hala kulaklarımda. tırnağı morarack sanırım. o sakınleşince eşim geldi. sonra ben saldım çk ağladım. allah başka dert vermesin. gözlerim
balon gibi başım çatlıyor ağrıdan. geldim işe. bu gün de hesaplara maaşları geçireceğiz. bakalım hayırlı bi gün olur inşallah.

hafta sonu menüm:

cmt: sabah peynirli yağsız tost buğday ekmeği ile
ara: büroda yeşil çay
öğle: uyudum o yuzden öğün atladım
akşam: kahvaltılık yaptık. ikimizin de yemek yapacak hali yoktu
spor: yürüyüş: 20 dk lık yola yürüyerek gittim geldim
su: 2 lt

pazar: sabah peynirli yağsız tost
öğle: yoğurtlu makarna
aralarda 2 dilim kek
akşam yemedim
spor: oğlumla sitede yürüyüşe çıktık
su:2 lt yi geçmiştr
anne yuregi boyle iste sefkat abidesi anneler simdi bende duygulandim Gecmis olsun
Menulerinizde hafta sonuna gore cok iyi kolay gelsin

Kizlar ben bir sure kirmizi et yememegi dusunuyirum nedenleri ise zaten kan gurubuma gore yasak yiyeceklerden birde bende vucudumda farkettim kirmizi et yiyince agirlasiyorum hazim sureside fazla boylelikle benim diyeti uzatiyor sizde boyle kendinize yarayip
yaramayanlar neler farkettiniz merak ediyorum dogrusu diyetisyenler de diyor diyet kisiye gore ayarlanmali artik bizde deneme yAnilma yontemiyle yapiyoruz artik proteini peynir yogurt ve beyaz etten almayi dusunuyorum

herkese günaydn haftasonu cok sey kacirdm onn icin hc yazmadm c.tesi gün vardi orda yediklerim cok degildi ama yinede qtti diyet dünde disardaydk onn icin kumpir dondrma fln yedim bu hafta ski tutmaya calscam insallah cumaya güzel sonuc alrm

Kizlar ben bir sure kirmizi et yememegi dusunuyirum nedenleri ise zaten kan gurubuma gore yasak yiyeceklerden birde bende vucudumda farkettim kirmizi et yiyince agirlasiyorum hazim sureside fazla boylelikle benim diyeti uzatiyor sizde boyle kendinize yarayip
yaramayanlar neler farkettiniz merak ediyorum dogrusu diyetisyenler de diyor diyet kisiye gore ayarlanmali artik bizde deneme yAnilma yontemiyle yapiyoruz artik proteini peynir yogurt ve beyaz etten almayi dusunuyorum
dagyolcum tavuk yeme,çok hormonlu,en hormonlu
en iyi et, balık eti

Herkese hayirli sabahlar haftanin ilk gunu ilkler onemli ins bu hafta irademizi kavi bir sekilde tutariz
Callancim sagliksiz karbonhidrata baslattigin mucadeleyi tebrik ediyorum zaten yemedikce istetmiyor benim bildigim her hangi birseyi aliskanlik kazanmamiz icin 40gun yapmak gerekiyor sen nasil yaparsin bilmiyorum
ben de 40 a kadar sayacağım dagyolcum

ozaly yuppe callan rekabetinde
1. hafta sonuç:
1. yuppe: 2puan
2. callan: 1 puan
3. ozaly: 0 puan

2. hafta sonuç:
1.ozaly: 2puan
3. yuppe: 0 puan

3. hafta sonuç:
1. yuppe: 2 puan
2.ozaly: 1 puan
3.callan:0 puan

4. hafta rekabete dagyolu da katılmıştır

toplam sonuç:
1. yuppe: 4puan
2.ozaly:3 puan
3. callan: 2 puan
4. dagyolu:0 puan

dağyolcum böyle haksız rekabet oldu,biz 3 hafta önceden başladık ama sen de izinden kilo alıp dönün,bundan sıfır puan ceza olsun :KK53::KK53:bir de ben seni biliyorum,şimdi haftalarca birinci olursun,bundan beni her türlü geçersin ama ben de ümitsiz değilim,azimliyim:KK55::KK55:

dagyolcum tavuk yeme,çok hormonlu,en hormonlu
en iyi et, balık eti
tavuk konusunda haklısın o yüzden orgnanik alıyoruz dün eşim balık almiş saat 8 gibi onun kini pişirdim benimkini buzluğa attım çok ısrar etti bir tadına bak bakmadım hiç yeni diyete başlamışken olurmu öyle şey

ozaly yuppe callan rekabetinde
1. hafta sonuç:
1. yuppe: 2puan
3. ozaly: 0 puan

2. hafta sonuç:
1.ozaly: 2puan
3. yuppe: 0 puan

3. hafta sonuç:
1. yuppe: 2 puan
2.ozaly: 1 puan
3.callan:0 puan

4. hafta rekabete dagyolu da katılmıştır

toplam sonuç:
1. yuppe: 4puan
2.ozaly:3 puan
3. callan: 2 puan
4. dagyolu:0 puan

dağyolcum böyle haksız rekabet oldu,biz 3 hafta önceden başladık ama sen de izinden kilo alıp dönün,bundan sıfır puan ceza olsun :KK53::KK53:bir de ben seni biliyorum,şimdi haftalarca birinci olursun,bundan beni her türlü geçersin ama ben de ümitsiz değilim,azimliyim:KK55::KK55:
estg. can beni aldığınız için öncelikle teşekkür ederim bu puan işini neye göre veriyorsunuz bilimki ona göre hareket edeyim
canım iltifatın için çok sağol malum sen beni sollayıp açık arayla fark attın bu arayı kapatmak isterdim tabiki kısa zaman zarfında bende azimliyim istekliyim ve en çok ta inanıyorum bu işi inş hitama erdireceğim

kızlar şimdi ara öğün yapıyorum
normalde ben 5 -6 öğüne karşiydim kilo bile aldığımı düşünüyordum tam ölçüye göre hatta birazda azaltarak akşam menusunu çok aza indirerek yapacağim bakalım hızlı sonuç alacakmıyım

Back
X