• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cars menu

gece 2 kuru incir

kahvalti
1.5 dlm tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
1 ceviz
2 kk peynir
5 zeytin
domates, salatalik, maydonoz, nane, brokoli az az.

oglen
1 tabak yayla corbasi
1 elma
1 fincan beyaz leblebi

1 portakal
1 havuc

aksam
1 tbk turlu yemegi
1 kase yogurt

Su: 2 lt
Spor: 54 kat merdiven + jillian yapicam ins.
gayet iyiii bu takip isini yapmaya basladigidan beri daha mi cok dkkat ediosn ne ;)

Bugün ne yemişim bakalım
Sabah yarım simit salatalık
Öğlen pilav üstü döner
Arada 1 türk kahvesi ve çok nescafe var :KK66:
Spora gelince
Günlük klasik sporumu yaptım gene ama 10 minutes Workout yapamadım bugün yarın iki kere yaparım artık
6week6pack
30side ve double crunch
30 bacak kaldırma
20 squat
Su yarım litre falandır anca :KK43:
suyun cok az oldugunun farkndasn cnm pilav ne pilaviydi ne kadr yedn? Aksam yemedn sanrm

cumaya az kaldı, heyecan dorukta!
bu hafta listedeyim inşallah...
bnde cok heycanlıym yaaa kendme bu hafta hedef olark 700 gr vermeyi hedefe almstm insallah vermisimdr

Screenshot_2015-04-06-15-18-28-1.webp

bir dietisyenin sayfasndan alinma

mezun olmaya en yakin ozaly....
Vay be
Nereden nereye ;)

Çok güzel olmuş canım
Emeğin için teşekkür ederim
Neler başarmışız baksanıza
Çok hoş
gayet iyiii bu takip isini yapmaya basladigidan beri daha mi cok dkkat ediosn ne :KK66:

suyun cok az oldugunun farkndasn cnm pilav ne pilaviydi ne kadr yedn? Aksam yemedn sanrm

bnde cok heycanlıym yaaa kendme bu hafta hedef olark 700 gr vermeyi hedefe almstm insallah vermisimdr
Akşam yok canım
Öğlen 1 porsiyondu. dışarda yedim.herhalde 7 8 kaşık pilav vardır

Merhaba herkese :)

Esmerim cim tmm hmn atliyorum 100 ipimi, dune yazsak olur mu :) sen naptin spor olarak:))

Seyyah cim cnm mealesef canim mozaik pasta boyle korkunc bi sey cok kafana takiliyorsa gramini tartarak hesapla, ya da daha kolayi ev yapimi ya icine ne koydugunu biliyosun hepsinin kalorisini topla kac dilime bolduysen ona bol 2 ile carp :KK66:

Kaptanim gecmis olsun :KK43:((

Kizlar bu cuma da ortalamamiz 0.30 un altinda cikarsa sahsi yuzdesi 0.30 un altinda olan herkes bir hafta boyunca her gun 500 ip atlama cezasi alacak!!!!!!!

Ona gore son iki gun tartilin bakin ne durumdasiniz, detox mu yapiyonus oruc mu tutuyonuz bi sekilde 0.30 dan yuksek yuzde ile gelin!! En guzel hedef 1 kilo vermek ama en azindan 0.30 yuzde tamam mi???

Bu arada baska cezalar dusunun bu tatli yiyen bayanlar kac geldiniz tartida oyle yedim diyip oturmak yok

Bundan sonra
Baklava yiyen = 1 saat zumba yapacak
Mozaik pasta yiyen = 1 saat kosacak

Bi seyler yapmak lazimmmm!!! Hadi bklm herkese iyi carsambalar :)
canım iyi fikir bu mazleme olayı. fırsat bulunca yapıcam. ceza olarak ip atlıyım mı ben ? kaç tane isterseniz
Hemncicik bugünkü menümü yaziorm canlar
sabah yarim haslanms yumurta 1 dilim kasar peynir 1 lokma ekmk domates
ara öğün muz
öglende 2 dilim tam bugday ekmegi arasi 1 kk dan biraz büyük tulum peynir 7-8 zeytin ve domates yedim(disarda oldugm icin disardan bsy yememk icin böyle yedm)
aksam bsy yemicm insallah sadece meyve yicem
su 1.5 litre
sporda yarim saat pilates 100 ip atlama
iyi gidiyorsun esmerim baklavalar eridi galiba
Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
Kibrit kutusu kadar peynir
4-5 tane ceviz
Domates
öğlen:
Ispanaklı gozleme
3 kasik aşure
Ara:1 muz
Aksam: (daha yemedim)
Tonbalikli marul salata

3 litre su
300 ip atlama (akşamdan atlar 500 yaparım ins)
akşam salatayla geçirirsen gözlemeyı görmeyız
mrb kızlar

menümü yazayım hemen

sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay, 1 salatalık
ara:15-20 tane leblebi, sade kahve
öğlen: 3 tane fırında pişmiş kabak mücver, 1 subardağı kadar makarna
ara:2 bardak şekersiz çay, 1 servis kaşığı patates salatası, 1 peynirli börek, 3 çatal kek (gezmedeydim, çok ısrar ettiler, mecburen yedim:KK43:
akşam: cezalandırıyorum kendimi, sadece elma ve sütlü şekersiz kahve

su: 2 litre
spor: 2 mil leslie

moralim berbat, duaya ihtiyacımız var kızlar, lütfen bize dua edin.
eşim yrn hastaneye yatacak 2 haftalığına ve maalesef psikiyatri servisine:KK43:
2 çocuğumla yalnız kalıcaz, gurbetteyiz, akrabamız yok.
kimsenin duymasını istemiyor haklı olarak. bizim için dua edin lütfen. bu hafta bitti sayılır. belki haftaya rapor alırım, işe gitmem, kafam allak bullak...
çok geçmiş olsun kübra. çocuklarını kım bakıyor? gurbet de zor hastalık da. allah şifa versin. hangi şehirdesın eskişehirdeysen ben de elimden geleni yaparım.
yanlislik varsa soyleyin duzelteyim ok??? ins bunlara baktikca daha iyi motive olabiliriz!!!
ellerine sağlık kelebekcim harıkasın
Eki Görüntüle 1486678
bir dietisyenin sayfasndan alinma
artık gerçek scuk bulmak çok zor . işlenmiş saçma sapan şeylerden yapıyorlar. ben eve sokmaya cesaret edemıyroum oğlan da yıyor diye

bende listenin en üst kısımlarında olmak istiyorum...hızla kilo vermek istiyorum..
spor yapamayınca gerçekten anlamı olmuyor..
dün sabah kahvaltım harika 2 dilim ekmek 1 adet salatalık domates yumurta peynir..
arada elma..
öğle yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidecektim..
saat 15:00 gibi 2 adet peynirli poğaça,bir adet haşhaşlı çörek kadayıf tatlısı ve 5 bardak çay..hem de şekerli...offf çok abarttım yaaa
akşam bişey yemedim artık..daha ne yiyim dimi..ama yinede yarından ümidim var..
çünkü önceden o kadar çok yiyordum ki,bu biraz azaltmış hali..o nedenle en az 0,5 kg bekliyorum..:eek::eek:

günaydın arkadaşlar dünkü menüm:
sabah 8.00
1 az yağda yumurta
1 bardak poşet çay
2 dilim ekmek

öğle 12.30
1 kase barbunya pilaki
2 dilim ekmek

akşam 18.00
1 servis kaşığı ile bezelye(patatesli)
2-3 çatal mantı(yağsız,sossus)
yoğurt

aralarda çay ı çok içtim.
su:2 lt ye tamamlandı
spor :sabah 10 dk - akşam 10 dk toplam 20 dk tempolu yürüdüm

bugün sabah kahvaltım pek iyi değildi..
1 adet turta elmalı ev yapımı..1 bardak süt şekerli maalesef..1 adette salatalık..

bende listenin en üst kısımlarında olmak istiyorum...hızla kilo vermek istiyorum..
dün sabah kahvaltım harika 2 dilim ekmek 1 adet salatalık domates yumurta peynir..
arada elma..
saat 15:00 gibi 2 adet peynirli poğaça,bir adet haşhaşlı çörek kadayıf tatlısı ve 5 bardak çay..hem de şekerli...offf çok abarttım yaaa
çünkü önceden o kadar çok yiyordum ki,bu biraz azaltmış hali..o nedenle en az 0,5 kg bekliyorum..:eek::eek:
dengelemek de bişeydir. zamanla oturur. benimki de oturmadı daha 2 ay oldu :(

arada elma..
öglen icin bsy demicm sende olayn farkindasn zatn ama sekerli cayda neyms yani :KK62:

bugün sabah kahvaltım pek iyi değildi..
1 adet turta elmalı ev yapımı..1 bardak süt şekerli maalesef..1 adette salatalık..
deryaaaaaaaa kiziyorm baaaak :KK62::KK62::KK62: bu sekr niye bu kadar hayatinda yanls bsy oldugunun farkinda oldugun halde sekeri kullanmaya devam ediosn bir kasik sekr bir dilim ekmk demek sen ekmegi cöpe sekri mideye atiosn cok yanls cooook :KK20::KK20::KK20::KK20: bn sekersiz cay icemiyorm diye sekeri birakamadm ama cayi biraktm 1 aydr cay icmiyorm

deryaaaaaaaa kiziyorm baaaak :KK62::KK62::KK62: bu sekr niye bu kadar hayatinda yanls bsy oldugunun farkinda oldugun halde sekeri kullanmaya devam ediosn bir kasik sekr bir dilim ekmk demek sen ekmegi cöpe sekri mideye atiosn cok yanls cooook :KK20::KK20::KK20::KK20: bn sekersiz cay icemiyorm diye sekeri birakamadm ama cayi biraktm 1 aydr cay icmiyorm
önce bir çay kaşık şekere düşüreyim diyorum..bugün başlayayım..şu an da 1 tatlı kaşığı atıyorum..yanında tatlı bişey yesem de aynı..

Back
X