Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya jillianı ilk yaptığım zamanlar halıyla akraba olmuştum yere yapışmaktan :) tıkırtıları bilmiyorum canım ya bende öyle olmuyor. hamlıktan olabilir mi ki ? üst baldırlarda ağrı olur ama yoğun bir şekilde. ben bu hafta 65 i görmeye kararlıyım hatta belki 64 :KK28::KK28:rakibem gaza gel litfeeeen
vay vay 64ler demek böyle diyince nasıl gaza gelmiyim yaaa yarın kesin jilliana başlicam seni geçmesem de 65 ben de görmeliyim yaniii :KK76:
bu arada Ayça kayanın bi diyetini buldum haftada 3 buçuk mu ne verdiriyomuş çok inanmadım zaten bizimkilere benziyo bi onu denicem bakalım :kk77:

Evet bugunkü menüm
Kelebeğim bu sefer yazmayı başarıyorum:))
Menüler kötü de olsa yaAcağım artık:/
Sabah, 1kk tulum peyniri, 5 zeytin, 1 kepekli sandviç ekmeği, 1 yemek kaşığı reçel, ucundan bal ve kaymak, kızımdan artan yunurta ve 5 sucuk :(( ne yemişim yahu
Arada 1 bardak süt
Akşam. Tunus ekmeği arası 1 kk kaşar
Tunus ekmeği lavaş gibi yuvarlak ama lavaşın yarısı incelikte
Kızımdan artan muz elme portakal
Spor,hiç oturmadım neredeyse tüm gün iş güç
Su sabaha kadar 3 lt tamamlarım
Bu arada kalori 1388
Yarın kahvaltı kayınvalidemde bakalım
İradeli olacağım
Ben yemeklere bağımlı bir insan değilim
Onlarla aramda duygusal bağ olamaz

ooo rakibeler kapışmış hadi bakalım kolay gelsin
Kızlar cuma yokum tartılamıyacagım bılgınız olsunnn
serveyim bende cuma yokum ama perşembeden tartılacağım hatta 1 mayıs tatilinde millet şehir dışına giderse diye bu hafta bildirimleri perşembeden yapalım mı ne dersiniz
callan canım yarın mı gidiyorsun kolay gelsin

Evet bugunkü menüm
Kelebeğim bu sefer yazmayı başarıyorum:))
Menüler kötü de olsa yaAcağım artık:/
Sabah, 1kk tulum peyniri, 5 zeytin, 1 kepekli sandviç ekmeği, 1 yemek kaşığı reçel, ucundan bal ve kaymak, kızımdan artan yunurta ve 5 sucuk :KK43:( ne yemişim yahu
Arada 1 bardak süt
Akşam. Tunus ekmeği arası 1 kk kaşar
Tunus ekmeği lavaş gibi yuvarlak ama lavaşın yarısı incelikte
Kızımdan artan muz elme portakal
Spor,hiç oturmadım neredeyse tüm gün iş güç
Su sabaha kadar 3 lt tamamlarım
Bu arada kalori 1388
Yarın kahvaltı kayınvalidemde bakalım
İradeli olacağım
Ben yemeklere bağımlı bir insan değilim
Onlarla aramda duygusal bağ olamaz
aldığın kalori zaten ortada callan inşallah en kısa zamanda toparlarsın, menü hatalı da olsa yazmak sana iyi gelecektir

vay vay 64ler demek böyle diyince nasıl gaza gelmiyim yaaa yarın kesin jilliana başlicam seni geçmesem de 65 ben de görmeliyim yaniii :KK76:
bu arada Ayça kayanın bi diyetini buldum haftada 3 buçuk mu ne verdiriyomuş çok inanmadım zaten bizimkilere benziyo bi onu denicem bakalım :kk77:
diyetlerde başarısızlık hikayelerim desem roman olur:oops: benim en iyi yapabildiğim kalori hesabı. 800 ün üstüne çıkmamaya çalışıyorum. önemli olan spor ben onu anladım az yediğinde su kas kaybediyorsun dolayısıyla üç gün sonra diyeti bozdun mu geri alıyorsun ama spor da yağ yakıyorsun. ayrıca sıkılaştırıyor 3 verdin mi 5 vermiş gibi duruyor :21::21:

ooo rakibeler kapışmış hadi bakalım kolay gelsin
serveyim bende cuma yokum ama perşembeden tartılacağım hatta 1 mayıs tatilinde millet şehir dışına giderse diye bu hafta bildirimleri perşembeden yapalım mı ne dersiniz
callan canım yarın mı gidiyorsun kolay gelsin
kaptanım elit kızlara geçicez biz yakında :KK54::KK54:

kızlar bu arada annemin tavsiyesiyle sabahları aç karnına çay kaşığı çörek otu yemeye başladım balla da yenebiliyor suyla da ben suyla yiyorum bal sevmiyorum. annem onunla baya bir yağ yaktı ayrıca vücut direncini falan da arttırıyor tavsiye ederim nerdeyse her yerde var. bu arada annem 57 yaşında 58 kilo :KK14::KK14:

Kaptanım yarın sabah gidiyorum
Lucicim yavaş yavaş mideyi küçültrceğim inşallah, dolayısıyla kalori de azalacak inşallah:)
Kollantoicim ben de her sabah çörek otu çiğniyorum, tadı kötü olsa da yararı cok fazla, ayrıca dediğin gibi balla da tüketilenilir

Merhaba haftasonu icin gayet hareketli sayfamiz gelenlerin yazanlarin ellerine kollarina sagliiik...

Corek otu ben de yemeye basliyim bari.

Jillian super bi sey kizlar ben yapiyordum ablama ogrettim simdi o benden cok yapiyor oyle cok ski diyet yapmasa da kilolarimiz ayni sekilde dusuyor bence kesinlike jilliandan..

Benim menulerim de kotu oluyor ama hic yazmazsam daha da kotu oluyor.. O yuzden yazmam gerek. Buzdolabinin yaninda kalem kagit duruyor ya oraya yaziyorum ya telefondaki notlara,

Bu hafta hic korse takmamistim yine cok yemeye basladim korsemi taktim bugun tekrar..

Yarin aksam yemegine burali misafirler gelicek evi temizlemem ve onlara turk mutfagindan sevecekleri guzel seyler yapmam lazim..

Onumuzdeki hafta da bi is mulakatim bir de departmana sunumum var hadi bklm Allah yardimcimiz olsunnnn...

Birazdan kizimi alip okula gidicem beraber deney yapicaz ins uslu durur :))

Hepinize hayırlı, mutlu haftasonları kızlar
Sayfanın hareketli olmasi çok güzel :)
Spora bir müddet daha ara vereceğim maalesef belim daha kötü oldu :( salı gününe tekrar randevu aldım kontrolüm var.. şimdilik spor sadece yürüyüş ve doktorun verdiği bel hareketleri...
Önümüzdeki hafta bende perşembe sabahi tartilip bildirim yapacağım insaallah bizde tatili değerlendirelim dedik :)
Menümü de yazayım buraya bari
kahvaltı;
1 yumurta
2 dilim ekmek
sucuk 3 dilim
tahin-pekmez 1 kaşık
öğle ve akşam yemeği;
3 köfte
bir dilim patates
yarım dilim ekmek
ara
1 top dondurma
(Yemesem iyiydi de dayanamıyorum ya :( )
2 kupa form çay
su:2 lt
Spo: yarım saat yürüyüş

diyetlerde başarısızlık hikayelerim desem roman olur:oops: benim en iyi yapabildiğim kalori hesabı. 800 ün üstüne çıkmamaya çalışıyorum. önemli olan spor ben onu anladım az yediğinde su kas kaybediyorsun dolayısıyla üç gün sonra diyeti bozdun mu geri alıyorsun ama spor da yağ yakıyorsun. ayrıca sıkılaştırıyor 3 verdin mi 5 vermiş gibi duruyor :21::21:
Ben de beceremiyorum da işte kendime hedef koymuş gibi oluyorum o diyetin bana göre olan versiyonunu yapıcam yani tabii senin gazınla jillianla birlikte :KK73:
kaptanım elit kızlara geçicez biz yakında :KK54::KK54:
elit falann içim bi kıpır kıpır oldu neyse çok acele etmiyim ben :KK70:
kızlar bu arada annemin tavsiyesiyle sabahları aç karnına çay kaşığı çörek otu yemeye başladım balla da yenebiliyor suyla da ben suyla yiyorum bal sevmiyorum. annem onunla baya bir yağ yaktı ayrıca vücut direncini falan da arttırıyor tavsiye ederim nerdeyse her yerde var. bu arada annem 57 yaşında 58 kilo :KK14::KK14:
Acı bi tadı yok mu onun :/ direk yutsak olmaz mı :KK70:
sanırım tartıya çıkma huyumdan vazgeçmem lazım gidiyorum geliyorum tartıya çıkıyorum :KK14::KK14:
Rakibem yapma öyle bak strese girersin günlük çok değişken olabilir aldın sanarsın moralin falan bozulur
Hepinize hayırlı, mutlu haftasonları kızlar
Sayfanın hareketli olmasi çok güzel :)
Spora bir müddet daha ara vereceğim maalesef belim daha kötü oldu :KK43: salı gününe tekrar randevu aldım kontrolüm var.. şimdilik spor sadece yürüyüş ve doktorun verdiği bel hareketleri...
Önümüzdeki hafta bende perşembe sabahi tartilip bildirim yapacağım insaallah bizde tatili değerlendirelim dedik :)
Menümü de yazayım buraya bari
kahvaltı;
1 yumurta
2 dilim ekmek
sucuk 3 dilim
tahin-pekmez 1 kaşık
öğle ve akşam yemeği;
3 köfte
bir dilim patates
yarım dilim ekmek
ara
1 top dondurma
(Yemesem iyiydi de dayanamıyorum ya :KK43: )
2 kupa form çay
su:2 lt
Spo: yarım saat yürüyüş
dondurmaya rağmen yine de güzel duruyor

Kubracik menun cok guzel yaz gunu olacak arada birazcik dondurma burda yagsiz sekersiz filan bile dondurmalar var :)

Callan cim ya dun iste sabah en basindan itibaren kotu olunca hic yazmadim aklimdada tutmadim :( yazsam beni doversiniz hem :( paso sacmaliklar yedim mis gibi ispanak yemegi ve yogurt vardi yanimda yemeden eve goturdum geri onlari :(

Lucida ve kollontai siz ikiniz iyi olmussunuz rakibe olarak iyi sevindim :) hadi bakalim elit olmaya gozunuzu diktiginize gore cok cok hizli kilo vereceksiniz galiba :) ortalama yukselten bayanlari kim sevmeez :)))

Esmerimmmm diger rakibemmm nerdesinnnn?? Ozledik seniiii...

Bugun menumu yaziyorum aksam bitince hepsini buraya kopyaliycam ins.

Ben de beceremiyorum da işte kendime hedef koymuş gibi oluyorum o diyetin bana göre olan versiyonunu yapıcam yani tabii senin gazınla jillianla birlikte :KK73:

elit falann içim bi kıpır kıpır oldu neyse çok acele etmiyim ben :KK70:

Acı bi tadı yok mu onun :/ direk yutsak olmaz mı :KK70:

Rakibem yapma öyle bak strese girersin günlük çok değişken olabilir aldın sanarsın moralin falan bozulur

dondurmaya rağmen yine de güzel duruyor
rakibem ikimiz de azimliyiz bence elit kızlara çok uzak değiliz:KK60: evet çörek otunun tadı çoook kötü bende yutuyorum zaten işe yarıyor öyle de. :KK68:diyetten haberlerini bekliyorum artık. ben şimdilik kaloriye devam edicem. öyle de böyle de açız sonuçta :KK14:

Kubracik menun cok guzel yaz gunu olacak arada birazcik dondurma burda yagsiz sekersiz filan bile dondurmalar var :)

Callan cim ya dun iste sabah en basindan itibaren kotu olunca hic yazmadim aklimdada tutmadim :KK43: yazsam beni doversiniz hem :KK43: paso sacmaliklar yedim mis gibi ispanak yemegi ve yogurt vardi yanimda yemeden eve goturdum geri onlari :KK43:

Lucida ve kollontai siz ikiniz iyi olmussunuz rakibe olarak iyi sevindim :) hadi bakalim elit olmaya gozunuzu diktiginize gore cok cok hizli kilo vereceksiniz galiba :) ortalama yukselten bayanlari kim sevmeez :)))

Esmerimmmm diger rakibemmm nerdesinnnn?? Ozledik seniiii...

Bugun menumu yaziyorum aksam bitince hepsini buraya kopyaliycam ins.
canım biz elit kızlara giderken seni de alıp götürmek istiyoruz oraya, litfen sen de ona göre ye :KK55:

Back
X