- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.681
kahvaltı 622 kcal 28 kb
2 porsiyon cocopops
400 ml cikolatalı sut
2 porsiyon cocopops
400 ml cikolatalı sut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltı 622 kcal 28 kb
2 porsiyon cocopops
400 ml cikolatalı sut
Benim listeme göre dondurma 30, 2 hurma 20, 1 domates 3 , çoban salata 3. Yani 56 kb
Ne bileyim 3 top yazınca.. Eh ozaman üzgünümYok o dondurma buyuktu![]()
Yiyeceklerin sadece kalorilerine değil karbonhidrat degerlerinede dikkat ediyoruz. 50yi aşmamaya çalışıyoruz kb olarak. 3-4 sayfa önce iki üç msjla bendeki kb degerlerini paylastım. bi bak istersen..Kızlar karbonhidrat a kb diyorsunuz ya üstüme alındım okurken bana sesleniyorsunuz zannettim hep
Geçmişi okudum da su kb işine aklım Ermedi ya bana birisi özetleyebiliriz mi nasıl nereden hesaplanıyor
Bugün çok acıktım ilk defa iftarı dört gözle bekliyorum...
bide yalnız olacağım iftara ne yesem bilmiyorum![]()
3 top ama cikolata parcacikli ivirli zivirli bir de ben fazla fazla hesaplayim da, eksikse de hayrima yani napalim :)Ne bileyim 3 top yazınca.. Eh ozaman üzgünüm![]()
Yogurt :))14 saat yol gidicem ben o kahvaltıyla yarına cıkamam, ne yiycem ya ben yolda![]()
ay 14 saat yogurtla midem yapısır valla :))) pogaca yedim bi tane 176 kcal 6 kbYogurt :))
Yumurta hasla yanına alacaksan almayacaksan yolda doner al sadece etlerini ye.14 saat yol gidicem ben o kahvaltıyla yarına cıkamam, ne yiycem ya ben yolda![]()
Bunu soylemekten nefret ediyorum ama pogaca 17 kbay 14 saat yogurtla midem yapısır valla :))) pogaca yedim bi tane 176 kcal 6 kb
Tatlım 4-5 sayfa once 3-4 ayrı msjla bendeki birimleri yazdım oradanda bakabilirsin.muska77 teşekkür ederim bakıp arastiracagim mantıklı geldi bu kb diyeti
Afiyet olsun tatlımbenim menüm sabahki gibi + 1 kase yayla çorbası![]()
Niyeki?Benim moralum baya bozuk(