Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

imsevalcim menu biraz kabarık olmamıs mı? ketcap mayonez pasta!!!! yuruyus iyi olmus ama :)
blanchecim iyi tatiller simdiden, hareketli olursun zaten tatilde, bu arada ben kb hesaplarken kalori de hesaplıyorum oyle ucmasın diye :KK66:

canım o ketçap mayonezleri nuggetları falan bile yiyemedim ya hepsini benim kız yedi :KK48: ben nuggetların en zararlı kısımlarını kabuklarını yedim :eek: ama çıkarmayı unutmuşum listeden sosları valla bir yudum bile yemedim :KK43:

ama öğlen ki nuggetları yedim tabisi 6 adet yedim :kk77:

pasta da doğum gününe gittik ondan oldu yoksa yemem :KK12:

kilom sabit çok şükür ki
:KK17:

canım o ketçap mayonezleri nuggetları falan bile yiyemedim ya hepsini benim kız yedi :KK48: ben nuggetların en zararlı kısımlarını kabuklarını yedim :eek: ama çıkarmayı unutmuşum listeden sosları valla bir yudum bile yemedim :KK43:

ama öğlen ki nuggetları yedim tabisi 6 adet yedim :kk77:

pasta da doğum gününe gittik ondan oldu yoksa yemem :KK12:

kilom sabit çok şükür ki
:KK17:
o zaman afiyet bal seker olsun :)

Öğlen menüme

ızgara tavuk göğsü+yoğurt+zero kola

olarak karar verdim. 0 üniteye yakın ve 11 gr kb(yoğurttan). en iyisi bu şekilde olacak.

Bir de burada şöyle bi şans var: kasaba gidip 1 kilo et, tavuk, ciğer ne alırsan alıyorsun ızgarada pişirip getiriyorlar

Kızlar ben geldim.
Giremedim ya dünden beri bir türlü takıma.
Ne biçim eksiklik hissediyor insan.

Bu arada yeni bir çok pis cıss keşfettim.
Fındıklı kahve içtim.
Çok sık içmem aslında, kahvelerimi hep sade ve acı içerim ama bu aromayı seviyorum.
Nadir olarak keyif için fındıklı ve latte içerim.
Neyse, işin aslına geleyim. KB değeri tam 13,8 çıktı.

Kaptanım telefonunu bulabildin mi?

Amelia, nazar değmesin bu sıralarda aktifiz gerçekten.

İmsevalcim durumun ne rakibem? Yarın ilk skorumuz ortaya çıkacak.
Bu arada, bu fat secret var ya, widgetını ana sayfaya aldım. Tableti açtığım anda( Ben pek telefon kullanmıyorum. Neredeyse tüm işlerim mailler üzerinden hallediliyor. Yani, ya bilgisayar ya tablet her an elimin altında. O nedenle en çok kullandığım şeye yükledim.) ana ekranda bugün kaç kalori aldığım gözüküyor. Tavsiye ederim.

akşam iftarda küçük bir kase yayla çorbası, çoban kavurma 2 kaşık pilav ve salata yedim. yatmadan bir şeftali yedim. sahurda da içine erik doğradığım sütlü cornflex.

Bu arada, bu fat secret var ya, widgetını ana sayfaya aldım. Tableti açtığım anda( Ben pek telefon kullanmıyorum. Neredeyse tüm işlerim mailler üzerinden hallediliyor. Yani, ya bilgisayar ya tablet her an elimin altında. O nedenle en çok kullandığım şeye yükledim.) ana ekranda bugün kaç kalori aldığım gözüküyor. Tavsiye ederim.

canım menülerimin kalorisi fena değil, kb gramını da baya bi düşürdüm aslında.. bu iki günlük davetler hem de biri çarş. biri perş. olunca beni biraz zorluyorlar ama bakalım yarın ne çıkıcak tartıda :KK51:

bugün 117,3 tüm malesef

haftasonları ipin ucunu kaçırıyoruz sonra cumaya kadar onu vermeye çalışıyoruz :KK12: ben bundan sonra en çok da haftasonu sıkıcam :KK14:

bakalım rakibem yarın tartı bize ne söyleyecek

ayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş

Ay kizlar ben oglen cis cis.

Sabah kahve sadece.
Oglen ise
3 top dondurma
1 buyuk kornet
Peynirli mantarli tavuk
1.5 orta boy patates kadar da firinda patates

Aksami pas gececegim ya kb'm uctu :KK43:

offf.. baya yüklü bi öğlen menüsü :KK20:

benim de içimdeki dondurma isteğimle küçük bir sınavım var

Allahtan ramazan ayındayız yoksa mümkün değil dayanamaz yerdim
:KK23:

ayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş
sahura kalkmak her açıdan en iyisi kaptanım ama sahurda çok erken yani.. insan ne yattığını biliyor ne bişey.. eşimde beni kaldırmıyor artık çok şükür kendi yiyor yatıyor :KK60: aslında ev hanımları için ramazan çok güzel :KK51: sahura kadar otur tv izle, işini gücünü gör sonra sahurunu yap yat.. öğlene kalk :KK53:

Back
X