- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.821
Umarım bulmusundur teli kaptanım.günaydınlar cep telefonumu bulamıyorum dua ediyorum evde kalmış olsun onun telaşı ile uğraşıyorum kolay gelsin hepinize
bu arada benim kb diyeti yalan oldu
Eeeeeee 40-50 arası bisey olmus niye uzuluyosunki..dünki menüm
sabah
2 üçgen peynir
2 dilim salam
öğle
1 dilim salam
1üçgen peynir
1 etimek
ara
2 kayısı
4 kiraz
akşam
1/2 kase şehriye çorbası(10)
2 köfte 1 dilim patates fırında (patates 5 kb olsa köfte ekmekli idi bilemedim)
2 lokma pide
1 lokma patlıcanlı yoğurt
öğleden sonraki araya kadar 47 kb hakkım vardı ama sanırım akşamki meyveler çorbalar patates ekmek bitti tüm hakkım
Sakın! Ben bosunamı menulerimin altına kalorisinide yazıyorum, kalori saymayada devam.Ben bu kb'yi biraz atkins'e benzettim ama daha insaflisi.
Bu arada ben anladigim kadariyla kalori hesabinin onemi yok, kb hesabi yeterli degil mimuska77 ?
Ne iyi bi uygulama, ya bu arada sen bu smileleri nerden buluyon cesit cesit yaaa
Canım sahurda arada haslanmıs yumurta falan ye daha tok tutar. Orucu rahat gecirirsin.akşam iftarda küçük bir kase yayla çorbası, çoban kavurma 2 kaşık pilav ve salata yedim. yatmadan bir şeftali yedim. sahurda da içine erik doğradığım sütlü cornflex.
Evet sunnet ama calısana zor gercektenayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş
Heheeee o benim iste, 12 de kaktım evimin isini bitirip size geldim :)sahura kalkmak her açıdan en iyisi kaptanım ama sahurda çok erken yani.. insan ne yattığını biliyor ne bişey.. eşimde beni kaldırmıyor artık çok şükür kendi yiyor yatıyoraslında ev hanımları için ramazan çok güzel
sahura kadar otur tv izle, işini gücünü gör sonra sahurunu yap yat.. öğlene kalk
![]()
Geldim askım geldim..muska77 nerelerde yahu hiç görünmedi bugün
![]()