Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar cep telefonumu bulamıyorum dua ediyorum evde kalmış olsun onun telaşı ile uğraşıyorum kolay gelsin hepinize
bu arada benim kb diyeti yalan oldu
Umarım bulmusundur teli kaptanım.
dünki menüm
sabah
2 üçgen peynir
2 dilim salam
öğle
1 dilim salam
1üçgen peynir
1 etimek
ara
2 kayısı
4 kiraz
akşam
1/2 kase şehriye çorbası(10)
2 köfte 1 dilim patates fırında (patates 5 kb olsa köfte ekmekli idi bilemedim)
2 lokma pide
1 lokma patlıcanlı yoğurt
öğleden sonraki araya kadar 47 kb hakkım vardı ama sanırım akşamki meyveler çorbalar patates ekmek bitti tüm hakkım
Eeeeeee 40-50 arası bisey olmus niye uzuluyosunki..
Ben bu kb'yi biraz atkins'e benzettim ama daha insaflisi.

Bu arada ben anladigim kadariyla kalori hesabinin onemi yok, kb hesabi yeterli degil mi muska77 muska77 ?
Sakın! Ben bosunamı menulerimin altına kalorisinide yazıyorum, kalori saymayada devam.
Öğlen menüme

ızgara tavuk göğsü+yoğurt+zero kola

olarak karar verdim. 0 üniteye yakın ve 11 gr kb(yoğurttan). en iyisi bu şekilde olacak.

Bir de burada şöyle bi şans var: kasaba gidip 1 kilo et, tavuk, ciğer ne alırsan alıyorsun ızgarada pişirip getiriyorlar
Ne iyi bi uygulama, ya bu arada sen bu smileleri nerden buluyon cesit cesit yaaa
akşam iftarda küçük bir kase yayla çorbası, çoban kavurma 2 kaşık pilav ve salata yedim. yatmadan bir şeftali yedim. sahurda da içine erik doğradığım sütlü cornflex.
Canım sahurda arada haslanmıs yumurta falan ye daha tok tutar. Orucu rahat gecirirsin.
ayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş
Evet sunnet ama calısana zor gercekten
sahura kalkmak her açıdan en iyisi kaptanım ama sahurda çok erken yani.. insan ne yattığını biliyor ne bişey.. eşimde beni kaldırmıyor artık çok şükür kendi yiyor yatıyor :KK60: aslında ev hanımları için ramazan çok güzel :KK51: sahura kadar otur tv izle, işini gücünü gör sonra sahurunu yap yat.. öğlene kalk :KK53:
Heheeee o benim iste, 12 de kaktım evimin isini bitirip size geldim :)
muska77 muska77 nerelerde yahu hiç görünmedi bugün
Geldim askım geldim..

Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustum :KK43: yol beni mahvetti, annemin yaninda on gun icerisinde aldigim kilolar beni mahvetti. Cumaya azda olsa toparlanmam icin onerisi olan var mi?
Tatlım bugun persembe zaten anca bi gunluk sok diyetlerden arastırıp yapabilirsin..

Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustum :KK43: yol beni mahvetti, annemin yaninda on gun icerisinde aldigim kilolar beni mahvetti. Cumaya azda olsa toparlanmam icin onerisi olan var mi?

canım yarın tartılana kadar hiçbir şey yeme bol bol su iç zaten az kaldı tartıya :KK51:

kızlar yaa odada uyuyordum az önce arkadaş telefon açınca uykum açıldı resmen uyudum akşama iftara misafirim var dün akşamdan karnıyarık yaptım hem iftar hem de misafir olunca bildiğin patlıcanı yağda kızarttım bi de işyerindeki bekar arkadaşları çağırdığım için böyle oldu ıspanaklı pide yaptıracağım çorba ve pilav olacak sizce nasıl 6 kişi gelecek 4 de biziz gerçi benim sıpaları sayma 8 büyük olacak nasıl olmuş iftar menüsü haa gelenlerin çoğu erkek ona göre bana menü hazırlayın daha işten çıkmama 1 saat var

bence öncesinde çorba içersen 1 bile fazla gelir gibi geliyor bana eğer oruçluıysan değilsen 1,5 taş çatlasın 2 tane ye

Orucluyum ondan şimdi iftar vakti dünyayı yiyecekmisim gibi geliyor :kk77::kk77::kk77:

Aksam için kolay gelsin şimdiden kaptanım çalışınca yemekli misafir almak zor oluyor

kızlar yaa odada uyuyordum az önce arkadaş telefon açınca uykum açıldı resmen uyudum akşama iftara misafirim var dün akşamdan karnıyarık yaptım hem iftar hem de misafir olunca bildiğin patlıcanı yağda kızarttım bi de işyerindeki bekar arkadaşları çağırdığım için böyle oldu ıspanaklı pide yaptıracağım çorba ve pilav olacak sizce nasıl 6 kişi gelecek 4 de biziz gerçi benim sıpaları sayma 8 büyük olacak nasıl olmuş iftar menüsü haa gelenlerin çoğu erkek ona göre bana menü hazırlayın daha işten çıkmama 1 saat var
ortaya hazır meze al bence; azar azar tadımlık barbunya, közpatlıcan salatası,rus salatası, sarma v.b. gibi büyük marketlerde veya ev yemeği yapan yerlerde oluyor ben misafirim geleceği zaman öyle yaparım. yanına salata bir de tatlı tamamdır.:KK53:

nasıl az 1, ben hic yeme 1 kase yogurt ye zaten almıssın yarına ancak odem atarsın diyecektlm, blanchecim insaflı davranmıs :KK12:
:KK17: haklısın aslında
şimdiden kendimi az yemeye sartliyorum yoksa abartiyorum
yemezsem sütüm azalıyor ama yoğurt iyi fikirmis yanıma yoğurt alabilirim
eşim dışarı gidelim bugün lahmacun istiyorum dedi
paket yapıp bi yerlerde yeriz
yoğurt götüreyim yanımda :KK9:

Back
X