- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.961
kız seval yoksa sen kendini hala takım demirbaşı saymıyon mu sen listedesin eskidin artık kızım ben listeye girmeden 2 gün yazıp bırakanları söylüyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız seval yoksa sen kendini hala takım demirbaşı saymıyon mu sen listedesin eskidin artık kızım ben listeye girmeden 2 gün yazıp bırakanları söylüyom
Cumadan cumaya.
Tebrik ederim.
kiloya göre harika gitmiş.
Okuya begene geldim kaptanım, ne cok yazmısınız..hümayra bak alışır eşin yavas yavas muska seni gördüm ne yaptın
Gecen hafta : 91.8
An itibari ile : 89.3
Fark : 2.5 kg
℅2,72
![]()
Sagol canım 2.hedefim 89 gormekti oldu sukur simdi sıra 79 da.wawww diyorummm.
Maşallah muskacım. Harikasın.
Sagol canım 2.hedefim 89 gormekti oldu sukur simdi sıra 79 da.
Rakibem gözlerime inanamıyorum ya 90 altına düşmüşsün, maşallah darısı bana :)Gecen hafta : 91.8
℅2,72
![]()
Hay çok yasa sen hedefim sagol..Tek kelime ile mükemmelsin.
Hep böyle gitsin muskam da oğlunu evlendirelim bir an önce.![]()
Amin canım gel 89 lar cok guzel.Rakibem gözlerime inanamıyorum ya 90 altına düşmüşsün, maşallah darısı bana :)
ya sıkılastı sadece ama kuculmedi istanbul uni dusunuyorum yine, bogazici gelmez muhtemelen, edebiyat yazarım :)
℅2,72
![]()
Hay çok yasa sen hedefim sagol..
Amin canım gel 89 lar cok guzel.
Kızlar dun gece itibari ile 25 kilodan kurtulmus bulunuyorum hemde 4 ay 4 gunde....
canım iftara misafirim gelecek sen en geç 6 gibi falan yaz bi de tavsiyem fırsatın varsa yürüyüş vs falan yap ya da lesli 1 mile ondan sonra tartılKaptanım tam iftardan önce yazsak olur mu ki
muskam nazar değmesin tatlım sana helal olsunnnnnnnnnGecen hafta : 91.8
℅2,72
![]()
Kızlar dun gece itibari ile 25 kilodan kurtulmus bulunuyorum hemde 4 ay 4 gunde....
seval cim darısı senin başına bak sende başla kb saymayaRüya gibi muskacımhep karbonhidrat sayarak mı verdin 25 kiloyu
dukandan bile iyi
![]()
Muhteseeem dun geceden beri durup durp 25 oldu heeeey diye bagırıyorum, evdekiler sıyırmak uzere..
İlk 9 kiloyu kalori sayarak verdim sonrası karbonhidrat. Zaten virus gibi ikiside saymaya baslayınca bırakamıyosun.Rüya gibi muskacımhep karbonhidrat sayarak mı verdin 25 kiloyu
dukandan bile iyi
![]()
Sagol kaptanım cok mutluyum yaa, bide yuzdeyi dogru hesaplamısım dimi?canım iftara misafirim gelecek sen en geç 6 gibi falan yaz bi de tavsiyem fırsatın varsa yürüyüş vs falan yap ya da lesli 1 mile ondan sonra tartıl
muskam nazar değmesin tatlım sana helal olsunnnnnnnnn
seval cim darısı senin başına bak sende başla kb saymaya
℅2,72
![]()
Muhteseeem dun geceden beri durup durp 25 oldu heeeey diye bagırıyorum, evdekiler sıyırmak uzere..
İlk 9 kiloyu kalori sayarak verdim sonrası karbonhidrat. Zaten virus gibi ikiside saymaya baslayınca bırakamıyosun.
Sagol canım :)))vaaaav tebrik ederim süpersin![]()
İlk gunler 1700 lerde kalori aldım gun gun dusurdum ramazan oncesi 900/800/600 diye dustu. Arada sasirtip yine 1000 kalori ve 75 kb alıp ertesi gun yine devam ettimpeki kalori üst sınırın kaç
ikimizin başlangıç kiloları çok yakın örnek alayım bari seni![]()