- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.081
günaydın csnım sen tartılma eve gidince tartılırsungunaydınlar 60.7 bı sabah ay ben ne yapsam da 59 olsam ooof of![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın csnım sen tartılma eve gidince tartılırsungunaydınlar 60.7 bı sabah ay ben ne yapsam da 59 olsam ooof of![]()
Günaydın canım.. aaaah ah 60 ları görebiecek miyim bendegunaydınlar 60.7 bı sabah ay ben ne yapsam da 59 olsam ooof of![]()
tartı motivasyon oluyo, kendimi tutuyorum kaptanım o yuzden tartıldımgünaydın csnım sen tartılma eve gidince tartılırsun
gorursun canım hic merak etme :)Günaydın canım.. aaaah ah 60 ları görebiecek miyim bende![]()
Canım bir günlüğüne sırf protein almayı denedinmi vücudun direniyor resmen..gunaydınlar 60.7 bı sabah ay ben ne yapsam da 59 olsam ooof of![]()
aynen canım ya vucudum resmen ben zayıflamıycam diye direniyo, bugun olmaz ama olmazsa pazartesi carsamba iki gun protein yapayım belki ise yararCanım bir günlüğüne sırf protein almayı denedinmi vücudun direniyor resmen..
ay canım ne guzel menün yaaBu da benim menüm kızlar.
İmsevalciğime sevgilerimle..
1 saat de eliptik bindim.
![]()
ben bugun haslanmıs tavuk yiycem oneririmya ben cok acım, ne yesem aksam yemegı daha da gece kalmasın :)
canım onu kelebeğim yapmıştı herşeyi ile o şimdi izinli ama haftaiçi böyle birşey bende hazırlayayım srn ve seval yok burdaKaptanım bana bundan yokmu![]()