Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
Sahur : yarım dl kız cavdar ekmegi (2,5)
2 yumurta (0)
1 tavukburger (2)
1 tutam cecil peyniri (0)
İftar :
Tonbalıgı (0)
Salata (2)
1 baklava (13,5) odulumdu.
Toplam kalori 451/ kb 20

Kızlar, hafta sonu hiç giremedim.
Tam gireceğim bir şeyler çıktı.
Hep aklımdaydınız aslında ama..
2 günlük menümü paylaşayım.
Cumartesi..
ogBgdo.png

Pazar..
GYLY47.png

İki gün de birer saat sporum(bisiklet) var.

günaydın kızlar kaç gündür wc ye çıkamadım diye ctesi akşamı 2 tane bekunis atmıştım dün gece etkisini gösterdi bende sabah 4 e kadar ayaktaydım bugün uyuyorum resmen
hümeyra cım sen ailenin yanında tanıdığın ortamda olunca kendini güvende hissediyorsun ama artık yeni ortamına yavaş yavaş alışman lazım sıkılman bunalman çok doğal buna sakın canını sıkma tatlım yavaş yavaş çık dolaş mesela pide almaya git veya bakkaldan basit bişeyler almaya git yolunu uzat çevreyi öğrenirsin alışırsın yavaş yavaş
blance canım bende senin durumundayım
dün akşam iftar ve sahurda abardım gene bakalım bu akşam tartıda ne çıkacak merak ediyorum
hedef cim maşallah tatlım yaaaa

Günaydınlaaaaaar efenim :KK68:

Dün moralim çok bozuktu bütün gece ağladım. Kızım hasta ateşi 38,5 a çıktı, eşim yalnız bıraktı beni arkadaşı evi terk etmiş onunla konuşmaya gitti sahurda geldi :KK14: ben de sinirimden kalkıp 5 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran yedim içtim :KK12:

ama kızımın ateşi düştü sabaha kadar çok şükür :KK51: boğazı iltihaplanmış bütün gece inledi uyurken 1 buçuktan 5 e kadar da uyumadı.. sabah ateşi yoktu hali de hiç yoktu baya nazlandı kuzum :KK14:

ama sabah tartıya çıkınca bütün uykusuzluğum huysuzluğum gitti.. hele bir de tuvalete çıktım :KK53: benden iyisi yok bugün :21:

birazdan menülerimi paylaşırım ama menülerim çok kötü benim :oops: payşlaşıcam ama dövmeyin beni

günaydın kızlar kaç gündür wc ye çıkamadım diye ctesi akşamı 2 tane bekunis atmıştım dün gece etkisini gösterdi bende sabah 4 e kadar ayaktaydım bugün uyuyorum resmen
hümeyra cım sen ailenin yanında tanıdığın ortamda olunca kendini güvende hissediyorsun ama artık yeni ortamına yavaş yavaş alışman lazım sıkılman bunalman çok doğal buna sakın canını sıkma tatlım yavaş yavaş çık dolaş mesela pide almaya git veya bakkaldan basit bişeyler almaya git yolunu uzat çevreyi öğrenirsin alışırsın yavaş yavaş
blance canım bende senin durumundayım
dün akşam iftar ve sahurda abardım gene bakalım bu akşam tartıda ne çıkacak merak ediyorum
hedef cim maşallah tatlım yaaaa

Kaptanım, aslında kendimce kaçamakların var menüde ama sanırım diğer öğünler ile dengeledim. :KK23:

Dün moralim çok bozuktu bütün gece ağladım. Kızım hasta ateşi 38,5 a çıktı, eşim yalnız bıraktı beni arkadaşı evi terk etmiş onunla konuşmaya gitti sahurda geldi :KK14: ben de sinirimden kalkıp 5 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran yedim içtim :KK12:

ama kızımın ateşi düştü sabaha kadar çok şükür :KK51: boğazı iltihaplanmış bütün gece inledi uyurken 1 buçuktan 5 e kadar da uyumadı.. sabah ateşi yoktu hali de hiç yoktu baya nazlandı kuzum :KK14:

ama sabah tartıya çıkınca bütün uykusuzluğum huysuzluğum gitti.. hele bir de tuvalete çıktım :KK53: benden iyisi yok bugün :21:

birazdan menülerimi paylaşırım ama menülerim çok kötü benim :oops: payşlaşıcam ama dövmeyin beni

İmsevalcim, yei bir hafta başlıyor. Rakibemin iyi olmasına sevindim.
Eşinin yaptığı cidden kızmalıkmış ama ufak atlatmışsın kaçamağı
Miniğin de iyileşmiş.
Biraz yorgun geçebilir günün ama yarına dinlenmiş uyanırsın.

ben de bugun tatli krizine girdim, bir suru yedim.

ama simdi dukkani kapatiyorum yatana kadar bir sey daha yok :)

Çok erken değil mi Blanchecim?

Haftasonu bi ben giremedim kk ya zannediyordum aklımda hep buraya uğramak vardı neyse bitek ben degilmisim girmeyen

Çocukluk arkadaşım ziyarete geldi eşi ve çocuğu ile yatılı bugün şu saat e kadar uyumuşum çok yorgunum gezdik sürekli bi ara fazla kaçırdım yemeği ama yaklaşık 3 saat yürüdük ermiştir galiba

@imseval geçmiş olsun kızın şimdi nasıl?

H hmyr_19 Nerede oturuyorsun? Cesaretini topla cik gez çok bunaliyorsun yoksa bende gurbet geliniyim 4 sene oldu birsürü arkadaşım var artık

Çok geçmiş olsun canım neyseki iyileşmiş kuzucuğun :)

Size su kadarini soyleyeyim simdiye kadar 1136 kalori, 135 kb olmus ya napiyim cok canim tatli cekti abur cubur goturdum.

Ama artik karar aldim, her gun spor yapacagim en kotu squat, mekik falan.

Olmuyor boyle, neyse ama mutluyum yine de ben bugun :)

Günaydınlaaar :KK37: Bende bugün karbonhidrat diyetine başladım ama galiba sadece bugünlük yapıcam. :KK57: Çok zor geldi bana . Yapan arkadaşlara helal olsun :KK9: Şimdiden 35,5 oldu benim :KK17:

Ya zor degil aslinda ama tatliyi, ekmegi kesmek lazim.

Ya da illaki yenilecekse ya bir ufak tatli ya bir ufak ekmek ekleyeceksin; ama gercekten ise yarayan bir diyet :)

Günaydınlaaar :KK37: Bende bugün karbonhidrat diyetine başladım ama galiba sadece bugünlük yapıcam. :KK57: Çok zor geldi bana . Yapan arkadaşlara helal olsun :KK9: Şimdiden 35,5 oldu benim :KK17:
İnsan zamanla alışıyor Ameliacım.
Ben normalde ekmek aramam.
O nedenle işim biraz daha kolaylaştı.

Size su kadarini soyleyeyim simdiye kadar 1136 kalori, 135 kb olmus ya napiyim cok canim tatli cekti abur cubur goturdum.

Ama artik karar aldim, her gun spor yapacagim en kotu squat, mekik falan.

Olmuyor boyle, neyse ama mutluyum yine de ben bugun :)

Aman oluyor zaman zaman ne yapalım.
Bazen de kendimizi şımartmaya ihtiyacımız oluyor.

bu sabah tartım 61.1 di ama ben bunu tartı farkına baglıyorum, cunku evde 60.2 cıktıgımda spor salonunun tartısında 61.6 cıkmıstım, muhtemelen yeni tartımda eskisine gore fazla tartıyo :( birde su icemiyorum cok :(

Allah allah benimde en kolay yaptığım diyettir bu (regl dönemi hariç):KK22:
Son 2-3 gündür nedense kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Aslında mutsuz olmamı gerektirecek bir olay yok ama artık havalardan mıdır bilmiyorum.
Ayyy sendemi depresifim neşesizim sinirliyim (sorun bende değilmiş demekki tüm suç havalarda):KK53:
bu sabah tartım 61.1 di ama ben bunu tartı farkına baglıyorum, cunku evde 60.2 cıktıgımda spor salonunun tartısında 61.6 cıkmıstım, muhtemelen yeni tartımda eskisine gore fazla tartıyo :KK43: birde su icemiyorum cok :KK43:
Tartı farkı olması güzel aslında eve döndğünde 1kg eksik çıkcan ne güzel...

Back
X