- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.901
İyiyim canım çok şükür.. midemi falan üşüttüm heralde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paylaşmamakta haksız mıymışım
kaptanla sen iyi polis kötü polis olun kollontaicimkilolar sökülür gider valla hepimizden
canım benim bi barsak problemim var 3 gündür ne yesem anında çıkarıyorumyani yediklerim bana hiç koymadı
![]()
bugün 114.4 çıktım![]()
hosgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor, bekliyoruz katılımını :)Merhaba , deyip kacacagim şimdilik başladığım takıma dönmek çok güzel dilerim bu son olur ayrıntılı bir özgeçmiş yazacağım ilk fırsatta davet ettiğiniz için teşekkürler
Merhaba , deyip kacacagim şimdilik başladığım takıma dönmek çok güzel dilerim bu son olur ayrıntılı bir özgeçmiş yazacağım ilk fırsatta davet ettiğiniz için teşekkürler
iyi pazarlar kizlar nasilsiniz
Çok doğru söylüyorsun canım.. ya bana bi yol gösterin kızlar ben bu kb yi 60 ta nasıl sabitlerimRakibem, dökül de görsün herkes menünü.
Hadi 1 öğün kabul de 3 öğün hiç olmamış.
Ne güzel eksi çıkmışsın onları yemesen en az 1 kg belki daha fazla eksi çıkacaktın.
Çok doğru söylüyorsun canım.. ya bana bi yol gösterin kızlar ben bu kb yi 60 ta nasıl sabitlerim
Bu haftasonunu saymıyorum pazartesi yeni bir başlangıç olsun..![]()
Benim bugün iftara misafirim var.. hiç kalkip bişey yapasım yok çok bitkinim
Devrildim koltuğa kızımı izliyorum![]()
Ben de kizlar kendimi baya cirkin hissediyorum dun aksam iftara gittik fix menu vardi bir suru sey yedim o yuzden![]()
Sabah kahvaltim 17 kb, 800 kal olmus.
Aksama balik ama sadece :)
yemeyerek tatlı kısÇok doğru söylüyorsun canım.. ya bana bi yol gösterin kızlar ben bu kb yi 60 ta nasıl sabitlerim
Bu haftasonunu saymıyorum pazartesi yeni bir başlangıç olsun..![]()
en guzelini yapıyosun tatlım bosver :)Benim bugün iftara misafirim var.. hiç kalkip bişey yapasım yok çok bitkinim
Devrildim koltuğa kızımı izliyorum![]()