Hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim :) bahsedeyim biraz kendimden 21 yaşındayım adım ece daha önce bu yarışmadan mezun oldum yine 5. Takimdaydim 1 sene kadar çırpındım son zaman kendimin bile beklemediği şekilde 40larla mezun oldum (hatırladığım kadarıyla) sonra dershane sınav hazırlığı derken biraz ini aldım, başka bir takımda takıma yardım amaçlı bulundum ama çeşitli nedenlerle koptum fırsat bulamadım sonra üniversite kazandım sehir disina gidince yeni ortam yeni arkadaşlar sınavlar falan derken almaya başladım soluğu burada aldim yine imkanlar dolayısıyla koptum son olarak bu yıl içinde kalıcı 5 kilo verdim bi daha aynı şekil toparlayamadim şu ara da hiç sonu yok yatmanin ve yemenin bende yine buraya geldim.. mezun olduktan sonra listeye tekrar girmemeyi tercih ettim hep çünkü tartı sıkıntım var sanırım yine öyle olacak şu an tartı alabilme durumum yok ve o konuda biraz takintim var başka tartilarda içim rahat etmiyor şimdilik bu kadar ben paylaşım olarak sizinle devam edicem bir süre mecbur yoruldum bee :) :)