Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar dunjü menüm:KK23::KK23:
  • 0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta131 kcal (Sil)

• 0.25 x 100gr Tulum Peyniri65 kcal (Sil)

• 4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin32 kcal (Sil)

• 0.25 x 1 Adet Susamlı Simit60 kcal (Sil)

• 3.00 x 100gr Tavuk Izgara396 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata123 kcal (Sil)

• 1.50 x 1 Adet Yeşil Biber18 kcal (Sil)

• 1.50 x 1 Adet Domates21 kcal (Sil)

• 0.25 x 1 Adet (160gr) Yufka62 kcal (Sil)

Toplam 908 kalori...
Gayet güzel meenün
İnşallah benim menüler de güzelleşmeye başlar

Hoşgeldin diyenlere teşekkür ederim :) bahsedeyim biraz kendimden 21 yaşındayım adım ece daha önce bu yarışmadan mezun oldum yine 5. Takimdaydim 1 sene kadar çırpındım son zaman kendimin bile beklemediği şekilde 40larla mezun oldum (hatırladığım kadarıyla) sonra dershane sınav hazırlığı derken biraz ini aldım, başka bir takımda takıma yardım amaçlı bulundum ama çeşitli nedenlerle koptum fırsat bulamadım sonra üniversite kazandım sehir disina gidince yeni ortam yeni arkadaşlar sınavlar falan derken almaya başladım soluğu burada aldim yine imkanlar dolayısıyla koptum son olarak bu yıl içinde kalıcı 5 kilo verdim bi daha aynı şekil toparlayamadim şu ara da hiç sonu yok yatmanin ve yemenin bende yine buraya geldim.. mezun olduktan sonra listeye tekrar girmemeyi tercih ettim hep çünkü tartı sıkıntım var sanırım yine öyle olacak şu an tartı alabilme durumum yok ve o konuda biraz takintim var başka tartilarda içim rahat etmiyor şimdilik bu kadar ben paylaşım olarak sizinle devam edicem bir süre mecbur yoruldum bee :) :)

Tekrar hoşgeldin Ece.
Üniversite kilo almak için çok uygun bir yer ama dikkat edince de tam tersi harika veriliyor.

İyiyim canım bugün doğumdan sonra sıgamadığım kotuma sıgdım :21::21::21::21:

Süpersin Fatmacım.
En güzel ödül bunlar işte bize.

valla canım rakibem sen ne desen haklısın ben bu haftasonları hep salıyorum kendimi. gruba pek giremiyorum ondan olsa gerek :KK14:

ve sonuç olarak cuma günkü kilomla 115,6 ile bu haftaya başladım oysa ki dün sabah 114,4 tüm :KK42:

ben şunu anladım ama zayıflamak için düzenli tuvalet alışkanlığı şart :KK43:

Evet canım benim :KK19: seni bi yorumda gördüm dedim bu kesin bizim kız :KK53:

Rakibem, haklısın tuvalet alışkanlığı çok önemli ama daha da önemlisi, ipin ucunu kaçırmamak.
Her ne kadar tuvalet durumu sıkıntı olsa da, düzenli beslenme ile ufak ufak da olsa gidiyor.

günaydınlarrrr
kızlar mübarek kadir geceniz kutlu olsun
sabah sabah güne yoğun bir koşturmaca ile başladım
ben artık ramazanda wc ye çıkamadığım için ara tartılmaları bıraktım çarşamba akşamı müshil alıp perşembe günki kg ma bakıyorum seval cim haklısın wc ye çıkmayınca gerçek kilon olmuyor
bu arada kızlar kollarımda bişeyler çıktı bütün vücudumda da kurum dr u alerji dedi bugün cildiyeden randevu aldım ona gideceğim acaip bir kaşıntısı var deli olcam yaaa

Ben de alacağım bir ilaç bakalım bu sıralarda kaptanım da uygun günü bekliyorum.
Benimkisi biraz sıkıntılı. Gece içiyorum, gün içerisinde etki ediyor.
Ani bir şekilde dışarı çıkmam gerekmeyecek gün ayarlamaya çalışıyorum.

Ahh kaptanım geçmiş olsun. Şekerli şeyler alerji yapsa da aslında hiç yemesen.

Kollontaicim, alıntı yapamamışım.
Sen kendini bir toplayınca, hepsini verirsin eminim ki.
Elbisenin içerisinde de harika görüneceksin.

Tekrar hoşgeldin Ece.
Üniversite kilo almak için çok uygun bir yer ama dikkat edince de tam tersi harika veriliyor.

Süpersin Fatmacım.
En güzel ödül bunlar işte bize.

Rakibem, haklısın tuvalet alışkanlığı çok önemli ama daha da önemlisi, ipin ucunu kaçırmamak.
Her ne kadar tuvalet durumu sıkıntı olsa da, düzenli beslenme ile ufak ufak da olsa gidiyor.

Ben de alacağım bir ilaç bakalım bu sıralarda kaptanım da uygun günü bekliyorum.
Benimkisi biraz sıkıntılı. Gece içiyorum, gün içerisinde etki ediyor.
Ani bir şekilde dışarı çıkmam gerekmeyecek gün ayarlamaya çalışıyorum.

Ahh kaptanım geçmiş olsun. Şekerli şeyler alerji yapsa da aslında hiç yemesen.
ahhhhhh göbişimde bi gitse

valla canım rakibem sen ne desen haklısın ben bu haftasonları hep salıyorum kendimi. gruba pek giremiyorum ondan olsa gerek :KK14:

ve sonuç olarak cuma günkü kilomla 115,6 ile bu haftaya başladım oysa ki dün sabah 114,4 tüm :KK42:

ben şunu anladım ama zayıflamak için düzenli tuvalet alışkanlığı şart :KK43:

Evet canım benim :KK19: seni bi yorumda gördüm dedim bu kesin bizim kız :KK53:
Hehhe dayanamıyorum yorum yazıyorum fatsecreta, millet beslenme bilimci kesilmiş
Az yiyenleri baltalıyorlar yok kastan gider filan diye. Az ve sağlıklı beslendikten sonra hiçbir yerden gitmez. Neden bukadar açlıktan korkar olmuşuz ben merak ediyorum. Oysa başımıza ne geldiyse tüm hastalıklar kilodan
Bu arada canım senin kilon baya fazla, bu avantaj çünkü haftada iki kilo filan verebilirsin bu da seni acayip motive eder. Bence hemen işe koyul. Artık geçmişe reset at, kendine 36 beden elbise al ve ona gireceğine kendine söz ver, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamasın, duygusal boşluklarını yemekle doldurma
Ve mutlaka ama mutlaka günde 1 saat yürü, yoksa cok sarkmaların olur: bu çok önemli. Artık bu sayfayı kapat, sen de zayıfsın iskeletin ve kasların zayıf, sadece o yağlardan kurtulma vakti.. 6lara düşene kadar asla kaçamak yapma
Hadi göreyim seni...

Hanımlar silkelenîp kendimize gelelim
Sağlıksız yemeklere neden hayır diyemiyoruz, bukadar mı zor
Hayır bence zor değil, insan gerçekten isterse yapabilir
Kızlar nefsimizi terbiye etmeliyiz, yoksa o evcilleştirilmemiş hayvanlar gibi sürekli saldırır, daha insani bir yaşam için canımızın çektiklerine hayır demesini öğrenmeliyiz

O da gider şeker o da gider. Biz bir anda almadık ki bu kiloları. Ellbet biraz zamanı olacak.
Evet çok sabırsızıs, büyük hedefler koyuyoruz, başaramayınca motivasyonumuz düşüyor
Oysa sabırla küçük hedefleri başararak ilerlesek devamlı olur

Evet çok sabırsızıs, büyük hedefler koyuyoruz, başaramayınca motivasyonumuz düşüyor
Oysa sabırla küçük hedefleri başararak ilerlesek devamlı olur

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)

hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.

benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)

Bence de hadi bir fikrim var herkes haftaya cumaya kendine bir hedef koysun, basaramayanlar ceza alsin; basaranlar bir suru tebrik :)

hem de kendimize kendimizi kanitlamis oluruz.

benim haftaya cumaya hedefim 56.9 arkadaslar :)
Benim hedefim 58 olmak inşallah

kızlar ben acaip kaşınıyorum yaa şimdi dr a gidiyorum görüşürüz dr dan çıkınca yazarım size kaşınmaktan yazamıyorum :)

Back
X