Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aldım iki yıldır duruyor okumadın nasıl faydalımı sence?
Bize buyuk faydasi oldu yanlis beslenme aliskanlikliklarimizi fark etmemize,olumlu dusunmeye baslamamiza hayatimizda kilo diyet sismanlik vs degil de yasamak doga nefes hareket vs gibi kavramlar uzerine odaklanmamiza vucudumuzu dinlememize sadece kilolardan kurtulma degil yasamimiz ve dusunce tarzimizda da buyuk olumlu degisikliklere neden oldu... tavsiye ederim ama kitabi okuyanin hayati degisir diyemem.bakis acisina, isteklere ve beklentilere gore sizde belki daha farkli etkiler yaratir bunu bence okuyup bi gorun. hersey bizim icimizde baslar ve biter gerisi hep bi neden, bahane,vesile...

Arkadaşlar günaydın :KK68:

yeni arkadaşların aramıza katılmaları çok iyi oldu inşallah 3 haftalık deneme süresini aktif bir şekilde geçirirler ve listemize girerler En Büyük KK

benim 23 Ağustosta görevde yükselme sınavım var o yüzden günde 5 mesaj ve menü bildirimi dışında aktif olamicam grupta bu süre içerisinde. bir de kaymakam değiştiriyoruz bu hafta çok yoğun olucam muhakkako_O

menü bildirimime de yarın düzenli sabah 10 gibi başlicam

önümüzdeki hafta pazartesi 13 günlük isveç diyetine başlicam bu cumartesi kızımın doğumgünüsü var çünküm :oops:

bi de analizi de pazartesi ya da salı yayınlayabilirim çünkü ilk hafta dışında mesajları sayamadım :KK14:

öptüm hepinizi akşamüstü gelirim gene :KK15:

Rakibem, hadi itiraf et.
Ben yokum diye kendine iş çıkardın dimi? :KK60::KK60:

Menum
sabah
yumurta peynir zeytin domates salatalik kpk ekmek cay
ara
iki hurma cay
ogle
bulgur pilavi biber yogurt
aksam
ev yapimi sade adana,az ekmek az yogurt
iki dilim karpuz

çok güzel menü :KK9:

günaydin kızlar
sabahki menüm

1 haslanmış yumurta
1 haslanmış yumurta beyazı
1 domates
4 adet zeytin
1 kk beyaz peynir:KK54::KK54:
çok güzel fatmacım ekmeksiz nasıl duruyorsun, hiç açlık çekiyo musun ? bende azaltmaya çalışıyorum :KK23:

herkese günaydın
sabah sporumu ve esneme hareketlerimi yaptım.

sade kahve
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta ile kahvaltımı yaptım.

bu arada bu sabah tartıldım,
çok güzel gidiyor :nazar:
biliyorum; ilk hafta daha hızlı gider
(galiba ilk 2 hafta oyuzden listeye giremiyoruz)
sonra yavaşlayacak ama, olsun
bu beni motive ediyor.
tebrik ederim canım :KK68:

Merhaba kızlar :)

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dlm kızarmış kepek ekmek
1/2 domates
1/2 salatalık
4 Zeytin
1 kt süzme peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
1 porsiyon Taze fasulye

Akşam
Misafirlikteyim diyetime uygun şeyler yiyeceğim :)

Jillian ve 2,5 litre su.
3 bardak yeşil çay gün boyunca :)

menüler çok güzel maşallah :) :nazar:

çok güzel menü :KK9:

çok güzel fatmacım ekmeksiz nasıl duruyorsun, hiç açlık çekiyo musun ? bende azaltmaya çalışıyorum :KK23:

tebrik ederim canım :KK68:

menüler çok güzel maşallah :) :nazar:
Ekmegi pek aramaz oldum canım şekeride aynen aramıyorum pek migrenim tutarsa tek şekerli çay içiyorum rahatlatıyo azıcık
ara,
1 adet medine hurması
öğlen
1 porsiyon ızgara tavuk gögsü
1 porsiyon salata(yeşillik bol yağ yok)

Arkadaşlar günaydın :KK68:

yeni arkadaşların aramıza katılmaları çok iyi oldu inşallah 3 haftalık deneme süresini aktif bir şekilde geçirirler ve listemize girerler En Büyük KK

benim 23 Ağustosta görevde yükselme sınavım var o yüzden günde 5 mesaj ve menü bildirimi dışında aktif olamicam grupta bu süre içerisinde. bir de kaymakam değiştiriyoruz bu hafta çok yoğun olucam muhakkako_O

menü bildirimime de yarın düzenli sabah 10 gibi başlicam

önümüzdeki hafta pazartesi 13 günlük isveç diyetine başlicam bu cumartesi kızımın doğumgünüsü var çünküm :oops:

bi de analizi de pazartesi ya da salı yayınlayabilirim çünkü ilk hafta dışında mesajları sayamadım :KK14:

öptüm hepinizi akşamüstü gelirim gene :KK15:
başarılar canım inşallah iyi hazırlanabilirsin kızmetse bende serbest muhasebeci mali müşavirlik staj giriş sınavına hazırlanmaya başlıcam kısmetse

Back
X