- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #144.661
sağol canım :)
1 temmuzdan beri 130 mesaj sayım
kaptanım normalde ben çok uzun süre 70-79 grubundaydım sonra baya bir aradan sonra orası pek aktif olmayınca galiba 8.takıma geçmiştim ama pek aktif olamadım orada. hatta hatırlamıyordum bile. sonra bırakmıştım zaten diyeti. kuralı bilmiyordum. sağlık olsun :)
hedefcim aslında ben hep burdayım sohbetlere katılmaya çalışıyorum. sabahtan açıyorum sayfamı :) alıntı olmayınca hatta dün acaba benim msjlarım görünmüyor mu diye düşünmeye başlamıştım :) bütün mesajları okuyorum, kaçırmayayım diye hatta pcyi kapatırken kaldığım yeri işaretliyorum :)))
6 günde 4 kilo çok iyi gerçekten :)))
Ameliacım, ben bu hafta menü olan mesajları hep atladım İsveç'ten dolayı.
Ondan gözümden kaçmış olabilir, kusuruma bakma.

hedefcim, yabanci bir sitede okudum: bir kiz bu diyetin ingilizce versiyonuyla ilk hafta sonunda 4 kilo, iki hafta sonunda da 8 kilo vermis.
baya sasirdim, cunku sen oldukca az yiyorsun normalde :)
ben bu sabah seker yerine 1 kuru kayisi yedim.
gun icinde de kahve-cay icmeyecegim sanirim, ama biraz usudum ben dun o yuzden limonlu cay ictim baya bir.
bakalim birkac gun uyabildigim kadar uyacagim, 13 gune tamamlayacagim insallah.
bir arkadasla da beraber yaptigimiz icin baya sorumluluk hissediyorum.
Çok iyi vermiş Blanchecim.
Düşünsene 70ken, 62 oluyorsun.
Waww.
Benim vücudum nedense şok diyetlere güzel tepki veriyor. Sağlıklı beslenince artı çıkıyorum hep.
Açıkçası etkinin yenilen kadar, saatlerce aç kalmakla da alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bir de son 3 gündür ilacımı almaya başladım ama o daha etki etmez sanırım.
Ben de içecek çok arıyorum aslında bu diyette. Çay, kahve ve zero olsa işim çok kolay olacak. BEn bunları tüketemeyince de çok acıkmış olabilirim.